Atenció Personalitzada – Necessites ajuda amb la teva mascota? Vine a veure’ns!

A Prozovalls ens encanta atendre als clients de manera individual. Això ens permet oferir una atenció personalitzada i ajudar en qualsevol problema, dubte o simplement resoldre alguna consulta respecte a gossos, gats, cavalls o tantes altres mascotes.

És important saber que estem especialitzats en molts dels sectors de les mascotes o animals de granja.

Tenim experts en nutrició canina, felina i en altres sectors com els de la ganaderia, hípica,..

  • LA TEVA MASCOTA NO JUGA PROU?

    A les nostres botigues podràs trobar tot tipus de joguines. De la mateixa manera que passa amb l’alimentació, moltes joguines són específiques per certs animals, certs comportaments o certes mides. És per això que volem ajudar-te a trobar i seleccionar la millor opció.

La nostra política ens fa ajudar en tot el que està a les nostres mans. Sempre que poguem posare’m el nostre petit granet de sorra amb l’intenció d’ajudar, aportar o opinar.

A Prozovalls volem diferenciar-nos per l’atenció i el servei. La gran quantitat de productes que podeu trobar també és un tret característic de l’empresa. Ademés de que tots aquests els trobaràs a preus molt adequats.

¿Tens dubtes sobre quin és el millor pinso per al teu gos o per al teu gat? ¿No entens el motiu pel que la teva mascota està menys alegre que anteriorment? ¿Veus a la teva mascota amb dolors, malestar o molèsties?

No ho dubtis, vine a la nostra botiga o contacta amb nosaltres i t’ajudarem amb tot el que estigui a les nostres mans.

  • Alimentació d’animals

    A les nostres botigues o per telèfon et podem ajudar a seleccionar i adminsitrar l’alimentació adequada pel teu gos, gat, conill, peixos, cavall,… i molts altres animals. És important conèixer les necessitats generals de les mascotes i profundir (amb l’ajuda del propietari) a cada animal en concret. Aquesta és l’única manera que ens porta a tenir tota l’informació necessaria per recomenar un o altre pinso. Cada animal té unes necessitats generals i unes altres específiques i basant-nos en això t’ajudarem a alimentar correctament a la teva mascota.

  • Vols practicar esport amb gossos?

    Entre tots els membres del nostre equip hi ha varis professionals del món del canicross, bikejoring i altres disciplines del mushing. Pels que no ho coneixen o volen començar a practicar esport amb gossos a Prozovalls t’assessorarem. Disposem de material adequat per aquesta pràctica (tant amateur com a nivell professional). No ho dubtis, deix la vergonya i pregunta’ns. Ens encantarà trobar nous adeptes a les discilpines esportives amb animals.