Atenció Personalitzada – Necessites ajuda amb la teva mascota? Vine a veure’ns!

A Prozovalls ens encanta atendre als clients de manera individual. Això ens permet oferir una atenció personalitzada i ajudar en qualsevol problema, dubte o simplement resoldre alguna consulta respecte a gossos, gats, cavalls o tantes altres mascotes.

És important saber que estem especialitzats en molts dels sectors de les mascotes o animals de granja.

Tenim experts en nutrició canina, felina i en altres sectors com els de la ganaderia, hípica,..

 • LA TEVA MASCOTA NO JUGA PROU?

  A les nostres botigues podràs trobar tot tipus de joguines. De la mateixa manera que passa amb l’alimentació, moltes joguines són específiques per certs animals, certs comportaments o certes mides. És per això que volem ajudar-te a trobar i seleccionar la millor opció.

 • FORMACIÓ CONTÍNUA

  Continuament anem a conferencies, xerrades o formació que ens ofereixen totes les marques. Ens agrada poder oferir l’atenció que els nostres clients es mereixen i és per això que busquem els màxims coneixement entre els treballadors de l’empresa.
  Ens agrada formar-nos i rodejar-nos de grans professionals amb l’intenció de poder-vos ajudar més enllà de la simple venta.

La nostra política ens fa ajudar en tot el que està a les nostres mans. Sempre que poguem posare’m el nostre petit granet de sorra amb l’intenció d’ajudar, aportar o opinar.

A Prozovalls volem diferenciar-nos per l’atenció i el servei. La gran quantitat de productes que podeu trobar també és un tret característic de l’empresa. Ademés de que tots aquests els trobaràs a preus molt adequats.

¿Tens dubtes sobre quin és el millor pinso per al teu gos o per al teu gat? ¿No entens el motiu pel que la teva mascota està menys alegre que anteriorment? ¿Veus a la teva mascota amb dolors, malestar o molèsties?

No ho dubtis, vine a la nostra botiga o contacta amb nosaltres i t’ajudarem amb tot el que estigui a les nostres mans.

 • Alimentació d’animals

  A les nostres botigues o per telèfon et podem ajudar a seleccionar i adminsitrar l’alimentació adequada pel teu gos, gat, conill, peixos, cavall,… i molts altres animals. És important conèixer les necessitats generals de les mascotes i profundir (amb l’ajuda del propietari) a cada animal en concret. Aquesta és l’única manera que ens porta a tenir tota l’informació necessaria per recomenar un o altre pinso. Cada animal té unes necessitats generals i unes altres específiques i basant-nos en això t’ajudarem a alimentar correctament a la teva mascota.

 • Vols practicar esport amb gossos?

  Entre tots els membres del nostre equip hi ha varis professionals del món del canicross, bikejoring i altres disciplines del mushing. Pels que no ho coneixen o volen començar a practicar esport amb gossos a Prozovalls t’assessorarem. Disposem de material adequat per aquesta pràctica (tant amateur com a nivell professional). No ho dubtis, deix la vergonya i pregunta’ns. Ens encantarà trobar nous adeptes a les discilpines esportives amb animals.

 • ALTRES

  Si vols millorar les passejades amb el gos, que els teus gats disposin d’objectes als que rascar, limitar les zones per les que els teus cavalls puguin pastar, millorar la posta de les teves gallinas,… no ho dubtis i vine. Estem disposats a ajudar-te. La nostra política és la de millorar el benestar de tots els animals i també de les persones que conviuen amb ells.