• GOS

  GOSSOS

  Tots els productes que estàs buscant relacionats amb els gossos. Trobaràs pinso per a gos i altre tipus de productes.

 • GAT

  GATS

  A la nostra web podràs comprar qualsevol tipus de producte relacionat amb el món dels felins. Productes de moltes marques que ajudaràn al teu gat a disposar d'una alta qualitat de vida.

 • AUS

  AUS

  Tots els productes necessaris per a que les aus amb les que convivim tinguin cobertes totes les seves necessitats. Productes per a particulars, granges i en definitiva per a tot tipus d'aus.

 • Rosegador

  ROSEGADORS

  Menjar, accesoris, benestar,... tot tipus de productes relacionats amb els conills, hamsters,... i altres rosegadors. Unes mascotes cada dia més exteses en la societat actual.

 • AQUARIOFILIA

  AQUARIOFILIA

  Productes per a peixos i tortugues. Tot tipus d'animals que poden viure en estancs, peixeres,... Hi trobaràs l'alimentació i els articles perfectes per millorar el seu nivell de vida. No t'ho pots perdre.

 • ALTRES

  ALTRES

  En aquesta categoria podràs veure i comprar productes per a altres tipus d'animals, com per exemple els cavalls. També hi trobaràs insecticides, raticides, desinfectants,... 

 • 8,30 € En stock

  El pinso Arion Multivital és un aliment diari per gossos fabricat a base de carn de xai i arròs. Aquest és un pinso per gossos molt saludable i que disposa d'una olor i un gust que encanta als animals. Un pinso de qualitat a un preu molt adequat.  Aprofita els nostres preus per comprar el pinso Arion Friends Multi-Vital Lamb&Rice molt barat.

  8,30 €
  En stock
 • 33,50 € En stock

  El pinso La Trufa Daily Small Breeds és l'aliment perfecte per als gossos adults de races petites. Amb aquest aliment, carregat amb ingredients d'origen animal, la teva mascota obtindrà tot el que necessita per mantenir la seva activitat. Els gossos petits acostumen a ser molt actius, disposen d'una gran vitalitat i són animals molt alegres. A més,...

  33,50 €
  En stock
 • 44,00 € En stock
 • 45,50 € En stock

  La Trufa Daily Medium & Large Breed és un pinso de gran qualitat i formulat específicament per alimentar a gossos adults de races mitjanes i grans. Les necessitats d'aquests tipus de gossos són molt concretes i amb La Trufa Daily s'aconsegueix cobrir-les. Un pinso etiquetat com a Premium que encantarà al teu gos.

  45,50 €
  En stock
 • 41,50 € En stock
 • 51,00 € En stock

  El pinso La Trufa Puppy&Junior està pensat per alimentar als cadells de races petites, mitjanes, grans,.. i en definitiva a qualsevol gos en etapa de creixement. Aquest aliment es troba dins la gama Zero de la Trufa. Un pinso caracteritzat per la seva gran relació qualitat/preu. Un pinso que beneficia als gossos i no perjudica la nostra economia.

  51,00 €
  En stock
 • 43,50 € En stock
 • 34,50 € En stock

  El pinso la Trufa Low Daily és un aliment per a gossos pensat expressament per ajudar a perdre pes a tots aquells cans que ho necessiten. En altres paraules, la Trufa Low és utilitzat per cobrir les necessitats nutricionals d'aquells gossos que tenen unes necessitats nutricionals més reduïdes.

  34,50 €
  En stock
 • 31,43 € En stock

  Aquest és un dels ponedors per excel·lència de Copele. Disposa de diferents composicions per adaptar-se a qualsevol llar, galliner o jardí. En aquest cas l'usuari pot triar entre comprar el ponedor d'1, 2 o 3 departaments. En aquest cas no disposa de cubeta i per tant s'ha de comprar com a accessori a part.

  31,43 €
  En stock
 • 26,31 € En stock

  Magnífic ponedor amb cubeta per a gallines ponedores. El client té l'opció de seleccionar entre 1, 2 o 3 departaments. Sempre recomanem disposar d'un departament per a cada 4-6 gallines. Aquest ponedor ha estat fabricat amb xapa galvanitzada i amb la cubeta de plàstic molt resistent. Copele n'és el proveïdor i disposa d'un llarg bagatge que confirma la...

  26,31 €
  En stock
 • 28,53 € En stock

  El ponedor Avicope ha estat fabricat per a complementar el galliner o parc Avicope. Altres persones, que en moltes ocasions són molt "manetes" també el fan servir en altres instal·lacions.  Es pot comprar el ponedor Avicope amb 1, 2 o 3 departaments. Copele és el fabricant del producte i ho ha fet tenint en compte les dimensions i possibilitats del parc...

  28,53 €
  En stock
 • 262,62 € En stock

  Espectacular mòdul amb 12 ponedors per a gallines. En aquest cas podem observar 12 departaments i per tant disposarem d'un espai molt ampli per a que un gran grup de gallines disposin de les condiciones adequades per a la posta. Està fet a dues alçades amb l'intenció d'optimitzar l'espai. Recomanem aquest mòdul de ponedors per albergar de 48 a 72 gallines...

  262,62 €
  En stock
 • 5,57 € En stock

  Aquesta cubeta per a ponedor està pensada especialment per a ser incorporada en els ponedors amb terra metàl·lic de la marca Copele. En qualsevol cas, aquesta cubeta també pot ser utilitzada en ponedors artesanals. S'ha fabricat especialment amb plàstic molt resistent per a garantir la durabilitat de l'article.

  5,57 €
  En stock
 • 148,23 € En stock

  El Galliner de Fusta o Caseta de Fusta per a Gallines model Praga és un producte excepcional per a les nostres aus. Des d'un habitatge fins a ser un lloc al qual poder realitzar la posta dels ous.  Aquest article serà molt ben rebut per part de les nostres gallines. Tant gallines de posta com gallines d'exposició la poden fer servir.

  148,23 €
  En stock
 • No categories featured products at this time.

Productes destacats

 • 21,80 € En stock

  El pinso Orijen Original per gossos és un aliment de manteniment molt potent que cuidarà de la salut dels nostres animals. Amb el pinso Orijen Original els nostres gossos disposaran de la vitalitat que els caracteritza. A més, disposarà d'una qualitat de vida excepcional i envejable. Aquest aliment caní disposa d'una composició repleta d'ingredients...

  21,80 €
  En stock
 • 14,14 € En stock

  El pinso Acana Prairie Poultry és un aliment que ha estat elaborat per a gossos de qualsevol raça i en qualsevol fase de la seva vida. És un tipus d'alimentació formulada y fabricada a Canadá amb ingredients de gran qualitat i obviament aptes per al consum humà. Acana Prairie Poultry és un dels pinsos més venuts de la marca pels grans resultats que ofereix.

  14,14 €
  En stock
 • 45,50 € En stock

  La Trufa Daily Medium & Large Breed és un pinso de gran qualitat i formulat específicament per alimentar a gossos adults de races mitjanes i grans. Les necessitats d'aquests tipus de gossos són molt concretes i amb La Trufa Daily s'aconsegueix cobrir-les. Un pinso etiquetat com a Premium que encantarà al teu gos.

  45,50 €
  En stock
 • 3,80 € En stock

  El pinso Natura Diet Lamb & Rice és un aliment per a gossos adults, de races mitjanes i grans, fabricat amb xai i arròs. Nodreix de manera completa i equilibrada a les nostres mascotes. Disposa d'una formulació optimitzada per tal de beneficiar diferents àmbits de la seva salut. Natura Diet Lamb & Rice encanta als gossos que el consumeixen!

  3,80 €
  En stock
 • 54,50 € En stock

  El pinso Arion Original Salmó i Patata és un aliment Grain Free pensat per a alimentar a la majoria dels gossos de casa nostra. Amb aquest tipus de menjar caní podem oferir al nostre animal la possibilitat de gaudir d'un producte amb un gust i una olor excepcional i, alhora, beneficiar-se de tot el que aquest aliment ofereix.

  54,50 €
  En stock
 • 17,15 € En stock

  El collar Scalibor és el collar antiparasitari per a gossos per excel·lència. És el producte que més es ven per a prevenir la picada del mosquit de la leishmania i que a la vegada s'utilitza també com a preventiu per a infestacions de puces i paparres. Aquest és un collar que conté Deltametrina que és un insecticida que repel·leix els insectes. 

  17,15 €
  En stock

Benvinguts a Prozovalls, la botiga online per a mascotes que sempre has buscat!

A la nostra web i a les nostres botigues podràs contactar amb el professional ideal per ajudar-te. Tots els amants dels animals quedem sempre encantats amb l'afecte i l'alegria que són capaços de transmetre'ns.

A Prozovalls ens preocupem pel benestar dels animals i ens encanta oferir tots els productes que els poden ajudar.

Des d'alimentació, fins a sistemes de seguretat i joguines. Tot tipus d'articles pensats per a les mascotes.

Ens encanta ajudar a propietaris i a animals. La salut dels animals i la millora de la seva qualitat de vida ens fa treballar dia a dia per oferir sempre les millors opcions i ajudar a tothom.

No deixis escapar totes les ofertes i oportunitats que podràs trobar a la nostra botiga online per a gossos, gats i altres animals.

Alimentació per a mascotes

L'alimentació és un aspecte clau que s'ha de tenir en compte a l'hora de cuidar dels nostres gossos, gats o altres animals. El pinso per a gossos, gats,... és el primer que cal tenir en compte per ajudar als animals. Com ja hem dit tot comença per una bona dieta.

Aportar el pinso adequat al nostre animal pot prevenir malalties, millorar el seu aspecte i òbviament aportar els nutrients ideals pel seu benestar.

Com ja hem dit, tot comença per una bona alimentació. Aportar aliments de qualitat ajudarà a les mascotes. A Prozovalls ens encantarà assessorar-te i guiar-te per aquest món tant ampli.

Antiparasitaris per animals

Un altre cosa que cal tenir en compte és prevenir les infestacions i les picades de certs insectes. Un dels més coneguts i a la vegada temuts és el mosquit de la Leishmania que piquen als gossos.

Per aquest motiu a la nostra web podràs trobar diferents tipus de collars antiparasitaris per a gossos, gats,... també pipetes i altres productes pensats per eliminar insectacions i picades de paràsits externs.

Categories