• GOS

  GOSSOS

  Tots els productes que estàs buscant relacionats amb els gossos. Trobaràs pinso per a gos i altre tipus de productes.

 • GAT

  GATS

  A la nostra web podràs comprar qualsevol tipus de producte relacionat amb el món dels felins. Productes de moltes marques que ajudaràn al teu gat a disposar d'una alta qualitat de vida.

 • Rosegador

  ROSEGADORS

  Menjar, accesoris, benestar,... tot tipus de productes relacionats amb els conills, hamsters,... i altres rosegadors. Unes mascotes cada dia més exteses en la societat actual.

 • AQUARIOFILIA

  AQUARIOFILIA

  Productes per a peixos i tortugues. Tot tipus d'animals que poden viure en estancs, peixeres,... Hi trobaràs l'alimentació i els articles perfectes per millorar el seu nivell de vida. No t'ho pots perdre.

 • ALTRES

  ALTRES

  En aquesta categoria podràs veure i comprar productes per a altres tipus d'animals, com per exemple els cavalls. També hi trobaràs insecticides, raticides, desinfectants,... 

 • 8,35 € En stock

  El pinso Arion Multivital és un aliment diari per gossos fabricat a base de carn de xai i arròs. Aquest és un pinso per gossos molt saludable i que disposa d'una olor i un gust que encanta als animals. Un pinso de qualitat a un preu molt adequat.  Aprofita els nostres preus per comprar el pinso Arion Friends Multi-Vital Lamb&Rice molt barat.

  8,35 €
  En stock
 • 19,05 € En stock

  El pinso Acana Wild Prairie per gossos ha estat elaborat per a alimentar a la perfecció a tots els gossos, sense importar raça, mida, ni etapa de la vida en la qual es troba. Acana Wild Prairie està carregat d'ingredients locals, de Canadà, que són entregats frescos de les granges i aigües d'aquestes zones. A Prozovalls pots comprar Acana Wild Prairie...

  19,05 €
  En stock
 • 20,14 € En stock

  El pinso Acana Pacifica per a gossos és un aliment complert que pretén cuidar als nostres gossos a base d'una alimentació que imita la dels gossos salvatges o dels llops. Una dieta elaborada a base de grans quantitats d'ingredients cárnics, en aquest cas diferents peixos, i amb inclusions limitades de carbohidrats que ajuden a evitar obesitat o diabetes,...

  20,14 €
  En stock
 • 21,23 € En stock
 • 22,28 € En stock
 • 17,05 € En stock

  El pinso Acana Puppy Small és un aliment que cal administrar a qualsevol cadell de raça petita. Com ja sabem, els gossos de raça petita tenen unes necessitats molt concretes.  Aquestes necessitats també són pels cadells petits, que requereixen un desenvolupament ràpid i harmònic. Acana Puppy Small cuidarà perfectament del creixement dels cadells de races...

  17,05 €
  En stock
 • 17,05 € En stock

  El pinso Acana Puppy&Junior és un aliment per cadells pensat sobretot per aquells cadells que no superen els 30Kg de pes. En la seva composició trobem ingredients que estan pensats pel perfecte desenvolupament del gos. Un pinso que els ajudarà a afrontar cada dia en la seva etapa de creixement. El pinso Acana Puppy&Junior pot ser el pinso ideal...

  17,05 €
  En stock
 • 59,99 € En stock

  El pinso Acana Puppy Large Breed està pensat per a cuidar dels cadells de races grans. Aquest tipus de gossos en fase de creixement tenen unes necessitats molt concretes que aconseguirem satisfer gràcies al pinso Acana per cadells de races grans. Aprofita els nostres preus per a poder satisfer a la teva mascota. Un pinso de gran qualitat a un preu molt...

  59,99 €
  En stock
 • 31,43 € En stock

  Aquest és un dels ponedors per excel·lència de Copele. Disposa de diferents composicions per adaptar-se a qualsevol llar, galliner o jardí. En aquest cas l'usuari pot triar entre comprar el ponedor d'1, 2 o 3 departaments. En aquest cas no disposa de cubeta i per tant s'ha de comprar com a accessori a part.

  31,43 €
  En stock
 • 26,31 € En stock

  Magnífic ponedor amb cubeta per a gallines ponedores. El client té l'opció de seleccionar entre 1, 2 o 3 departaments. Sempre recomanem disposar d'un departament per a cada 4-6 gallines. Aquest ponedor ha estat fabricat amb xapa galvanitzada i amb la cubeta de plàstic molt resistent. Copele n'és el proveïdor i disposa d'un llarg bagatge que confirma la...

  26,31 €
  En stock
 • 28,53 € En stock

  El ponedor Avicope ha estat fabricat per a complementar el galliner o parc Avicope. Altres persones, que en moltes ocasions són molt "manetes" també el fan servir en altres instal·lacions.  Es pot comprar el ponedor Avicope amb 1, 2 o 3 departaments. Copele és el fabricant del producte i ho ha fet tenint en compte les dimensions i possibilitats del parc...

  28,53 €
  En stock
 • 262,62 € En stock

  Espectacular mòdul amb 12 ponedors per a gallines. En aquest cas podem observar 12 departaments i per tant disposarem d'un espai molt ampli per a que un gran grup de gallines disposin de les condiciones adequades per a la posta. Està fet a dues alçades amb l'intenció d'optimitzar l'espai. Recomanem aquest mòdul de ponedors per albergar de 48 a 72 gallines...

  262,62 €
  En stock
 • 5,57 € En stock

  Aquesta cubeta per a ponedor està pensada especialment per a ser incorporada en els ponedors amb terra metàl·lic de la marca Copele. En qualsevol cas, aquesta cubeta també pot ser utilitzada en ponedors artesanals. S'ha fabricat especialment amb plàstic molt resistent per a garantir la durabilitat de l'article.

  5,57 €
  En stock
 • 148,23 € En stock

  El Galliner de Fusta o Caseta de Fusta per a Gallines model Praga és un producte excepcional per a les nostres aus. Des d'un habitatge fins a ser un lloc al qual poder realitzar la posta dels ous.  Aquest article serà molt ben rebut per part de les nostres gallines. Tant gallines de posta com gallines d'exposició la poden fer servir.

  148,23 €
  En stock
 • No categories featured products at this time.

Productes destacats

 • 21,76 € En stock

  El pinso Orijen Original per gossos és un aliment de manteniment molt potent que cuidarà de la salut dels nostres animals. Amb el pinso Orijen Original els nostres gossos disposaran de la vitalitat que els caracteritza. A més, disposarà d'una qualitat de vida excepcional i envejable. Aquest aliment caní disposa d'una composició repleta d'ingredients...

  21,76 €
  En stock
 • 14,73 € En stock

  El pinso Acana Prairie Poultry és un aliment que ha estat elaborat per a gossos de qualsevol raça i en qualsevol fase de la seva vida. És un tipus d'alimentació formulada y fabricada a Canadá amb ingredients de gran qualitat i obviament aptes per al consum humà. Acana Prairie Poultry és un dels pinsos més venuts de la marca pels grans resultats que ofereix.

  14,73 €
  En stock
 • 3,80 € En stock

  El pinso Natura Diet Lamb & Rice és un aliment per a gossos adults, de races mitjanes i grans, fabricat amb xai i arròs. Nodreix de manera completa i equilibrada a les nostres mascotes. Disposa d'una formulació optimitzada per tal de beneficiar diferents àmbits de la seva salut. Natura Diet Lamb & Rice encanta als gossos que el consumeixen!

  3,80 €
  En stock
 • 54,50 € En stock

  El pinso Arion Original Salmó i Patata és un aliment Grain Free pensat per a alimentar a la majoria dels gossos de casa nostra. Amb aquest tipus de menjar caní podem oferir al nostre animal la possibilitat de gaudir d'un producte amb un gust i una olor excepcional i, alhora, beneficiar-se de tot el que aquest aliment ofereix.

  54,50 €
  En stock
 • 18,95 € En stock

  El collar Scalibor és el collar antiparasitari per a gossos per excel·lència. És el producte que més es ven per a prevenir la picada del mosquit de la leishmania i que a la vegada s'utilitza també com a preventiu per a infestacions de puces i paparres. Aquest és un collar que conté Deltametrina que és un insecticida que repel·leix els insectes. 

  18,95 €
  En stock
 • 0,45 € En stock

  Hyaloral per a gossos grans i gegants és un complement alimentari condroprotector, presentat en comprimits.La seva composició ha sigut desenvolupada per cuidar el cartílag i les articulacions dels gossos de races grans i gegants. També està indicat per tractar problemes com l'artrosi, reduint la inflamació i millorant la mobilitat.

  0,45 €
  En stock

Benvinguts a Prozovalls, la botiga online per a mascotes que sempre has buscat!

A la nostra web i a les nostres botigues podràs contactar amb el professional ideal per ajudar-te. Tots els amants dels animals quedem sempre encantats amb l'afecte i l'alegria que són capaços de transmetre'ns.

A Prozovalls ens preocupem pel benestar dels animals i ens encanta oferir tots els productes que els poden ajudar.

Des d'alimentació, fins a sistemes de seguretat i joguines. Tot tipus d'articles pensats per a les mascotes.

Ens encanta ajudar a propietaris i a animals. La salut dels animals i la millora de la seva qualitat de vida ens fa treballar dia a dia per oferir sempre les millors opcions i ajudar a tothom.

No deixis escapar totes les ofertes i oportunitats que podràs trobar a la nostra botiga online per a gossos, gats i altres animals.

Alimentació per a mascotes

L'alimentació és un aspecte clau que s'ha de tenir en compte a l'hora de cuidar dels nostres gossos, gats o altres animals. El pinso per a gossos, gats,... és el primer que cal tenir en compte per ajudar als animals. Com ja hem dit tot comença per una bona dieta.

Aportar el pinso adequat al nostre animal pot prevenir malalties, millorar el seu aspecte i òbviament aportar els nutrients ideals pel seu benestar.

Com ja hem dit, tot comença per una bona alimentació. Aportar aliments de qualitat ajudarà a les mascotes. A Prozovalls ens encantarà assessorar-te i guiar-te per aquest món tant ampli.

Antiparasitaris per animals

Un altre cosa que cal tenir en compte és prevenir les infestacions i les picades de certs insectes. Un dels més coneguts i a la vegada temuts és el mosquit de la Leishmania que piquen als gossos.

Per aquest motiu a la nostra web podràs trobar diferents tipus de collars antiparasitaris per a gossos, gats,... també pipetes i altres productes pensats per eliminar insectacions i picades de paràsits externs.

Categories