El dia a dia dels nostres gossos està ple de factors externs que poden afectar a la seva salut.

Entre aquests, podem parlar dels paràsits externs com poden ser els mosquits, les puces, les paparres,...

És per això que a Prozovalls sempre optem per disposar dels millors antiparasitaris per gossos. Amb això ajudem als nostres animals a afrontar am...

Més

Antiparasitaris per Gossos Hi ha 6 productes.

Subcategories

 • Pipetes per Gossos

  A la botiga online de Prozovalls trobaràs diferents pipetes per a gossos per tal de poder ajudar als nostres animals.

  Aquests tipus de productes estan pensats per a prevenir les picades de mosquits, puces, paparres,... o eliminar els paràsits que molesten i poden causar problemes als nostres peluts.

  Aprofita els nostres preus per comprar pipetes per a gossos online.

  # Per què fer servir pipetes per a gossos?

  Resulta molt important fer servir totes les eines per a prevenir la picada de certs paràsits externs.

  Els gossos són un objectiu habitual de puces, paparres, mosquits de la leishmania,... Amb la intenció d'evitar aquesta problemàtica, han aparegut (ja fa molt de temps) les pipetes per a gossos.

  El mercat de les mascotes evoluciona molt ràpidament, a la vegada les pipetes milloren i n'apareixen de noves.

  Per aquest motiu a Prozovalls actualitzem aquest apartat sempre que disposem de novetats i nous productes.

  # Prevenir picades i infestacions de puces

  Les pipetes són una de les eines més utilitzades per a protegir als nostres gossos de les infestacions per part de puces. Anomenem infestació quan l'animal té al seu cos aquest tipus de paràsits. Quan les puces es troben a la pell del gos aquestes piquen contínuament.

  Poden arribar a ser molt molestes i un problema per a l'animal. 

  De la mateixa manera, les puces poden passar a dins de casa nostra i resultar una infestació molt greu, molesta i poc higiènica. Les puces també piquen a les persones i resulta molt "empipador".

  Amb les pipetes per a gossos podem evitar que el nostre gos pateixi amb les picades de les puces.

  # Prevenir picades i infestacions de paparres

  Les paparres poden ser un greu problema per als gossos, a més de poder afectar també a les persones. Les paparres "xuclen" la sang dels gossos i hi poden estar diversos dies mentre es van alimentant.

  Les pipetes per a gossos pretenen evitar que l'animal accedeixi a l'animal i s'hi quedi. Aquest tipus de paràsit extern pot arribar a causar fins i tot paràlisis al gos i altres problemes molt greus.

  Aquests insectes poden ser transmissors de problemes i malalties molt greus per a les nostres mascotes.

  Utilitzant pipetes per a gossos podem prevenir malalties transmeses per paparres.

  # Prevenir les picades del mosquit de la Leishmania

  Els mosquits o "flebotoms" poden ser transmissors de la leishmania. Aquesta malaltia és molt letal en el món caní i evitar-la pot ser una realitat gràcies a la combinació de diferents antiparasitaris per a gossos.

  Els mosquits, a més de transmissors de certes malalties, poden ser molt molestos per als nostres animals. Hem d'evitar que els animals siguin picats i això es pot aconseguir amb l'efecte repel·lent del que disposen la majoria de pipetes.

  Les pipetes per a gossos poden ser una eina més en la lluita contra la temuda Leishmania canina.

  Sempre recomanem llegir atentament les indicacions de cadascuna de les pipetes. No totes tenen les mateixes funcionalitats. Per tant, si volem tenir clar la funcionalitat de cada producte hem de llegir amb atenció les seves indicacions i contra-indicacions.

 • Collars...

  En aquesta secció de la nostra web podreu trobar diferents collars antiparasitaris per a gossos.

  És essencial que els animals estiguin protegits dels paràsits externs i per aquest motiu s'han fabricat collars per a gossos amb matèries actives que permeten eliminar i repelar puces, paparres, mosquits,...

  Podràs seleccionar entre els diferents productes que disposen d'aquet tipus d'utilitat.

  ¿Per què comprar collars antiparasitaris per a gossos?

  A Prozovalls sempre parlem de la màxima protecció per als nostres animals.

  Ens encanta cuidar dels gossos (i qualsevol altre ésser viu) i ens agrada recomanar la combinació de diferents productes amb poder insecticida per a combatre amb més garanties les patologies que amenacen a les nostres mascotes.

  Els collars antiparasitaris per a gossos acostumen a ser un dels productes més utilitzats. S'acostuma a fer servir, sobretot, per a combatre als flebotoms o mosquits de la leishmaniosis. Combinar això amb el poder de les pipetes per a gossos pot reduir molt les possibilitats de que el teu gos sigui picat i contagiat de patologies.

  # Collars antiparasitaris més habituals per a gossos

  Hi ha varies marques que treballen amb aquest tipus de producte. En qualsevol cas hi ha dos productes que són els estrella en aquesta secció:

  • Collar Scalibor per a gossos: anunciat a la televisió en moltes ocasions, el collar per a gossos Scalibor disposa d'una gran fiabilitat. Ha estat utilitzat durant molts anys per mils i mils per persones. Per aquest motiu la seguretat i la garantia de funcionament està assegurada. També ens agrada indicar que aquest tipus de productes no són 100% efectius. Ens ajuden a reduir les possibilitats de que el nostre animal sigui picat però no està assegurat que sigui al 100%.
  • Collar Seresto per a gossos: per altra banda, els collars per a gossos Seresto són de Bayer. Un producte que cada dia és més utilitzat i que també disposa de grans garanties per la seva composició, per la marca, i per l'opinió dels clients. Com ja hem dit, aquest tipus de productes augmenten la protecció dels animals però no parlem del 100%,  ja que sempre poden ser picats.

  Aprofita els nostres preus per comprar collars antiparasitaris per a gossos al millor preu.

 • Sprays Antiparasitàris...
Mostrant 1 - 6 de 6 productes
Mostrant 1 - 6 de 6 productes

El dia a dia dels nostres gossos està ple de factors externs que poden afectar a la seva salut.

Entre aquests, podem parlar dels paràsits externs com poden ser els mosquits, les puces, les paparres,...

És per això que a Prozovalls sempre optem per disposar dels millors antiparasitaris per gossos. Amb això ajudem als nostres animals a afrontar amb més garanties cada moment del dia, cada mes de l'any i també cada etapa de la seva vida.

# Antiparasitaris per Gossos - Escull la millor o les millors opcions per a la teva mascota

D'antiparasitaris per a gossos n'hi ha de molts tipus. Una opció molt habitual és la de dividir-los en:

* Collars antiparasitaris per gossos:

Una opció molt habitual és la d'utilitzar els collars tant scalibor, com seresto, com d'altres per tal de prevenir (sobretot) la picada del mosquit de la leishmaniasis. 

De collars antiparasitaris n'hi ha de molt tipus i els podràs trobar dins la nostra secció específica per a la compra d'aquests productes.

* Pipetes per gossos:

Molt conegudes arreu del territori. Des de les famoses Advantix de Bayer fins a les Frontline Tri-Act anunciades a la TV i sense oblidar les noves opcions com, per exemple, les pipetes Effitix.

Un gran ventall d'opcions per a ajudar als nostres gossos a combatre puces, paparres,.. i prevenir la temuda picada del mosquit de la leishmania o flebotom.

* Esprais antiparasitaris per gossos:

A Prozovalls disposem de diferents esprais antiparasitaris per a gossos. En aquest cas en podem trobar de més potents o més naturals, que es poden fer servir més sovint.

Com podreu veure, d'opcions n'hi ha de tot tipus i per a qualsevol gust. L'important és utilitzar algun antiparasitari per al nostre gos. Hem d'utilitzar totes les eines disponibles per tal de protegir als nostres animals.

Fer servir antiparasitaris pot salvar la vida als nostres gossos o mantenir en perfecte estat la seva salut.

Necessites ajuda per a comprar un antiparasitari per al teu gos? Vine a les nostres botigues o truca'ns, t'ajudarem!

Antiparasitaris per Gossos