En aquesta secció de la nostra web podreu trobar diferents collars antiparasitaris per a gossos.

És essencial que els animals estiguin protegits dels paràsits externs i per aquest motiu s'han fabricat collars per a gossos amb matèries actives que permeten eliminar i repelar puces, paparres, mosquits,...

Podràs seleccionar entre els diferents pro...

Més

Collars Antiparasitaris per Gossos Hi ha 2 productes.

Mostrant 1 - 2 de 2 productes
 • 17,15 € En stock

  El collar Scalibor és el collar antiparasitari per a gossos per excel·lència. És el producte que més es ven per a prevenir la picada del mosquit de la leishmania i que a la vegada s'utilitza també com a preventiu per a infestacions de puces i paparres. Aquest és un collar que conté Deltametrina que és un insecticida que repel·leix els insectes. 

  17,15 €
  En stock
 • 25,65 € En stock

  El collar Seresto per a gossos és un antiparasitari que ajuda als nostres animals a prevenir la picada de puces, paparres, mosquits de la leishmaniosis,... i altres paràsits externs. Sempre hem d'ajudar als animals a evitar que els insectes els arribin a picar. Aquesta és l'única manera d'evitar les malalties que poden transmetre per exemple els flebotoms...

  25,65 €
  En stock
Mostrant 1 - 2 de 2 productes

En aquesta secció de la nostra web podreu trobar diferents collars antiparasitaris per a gossos.

És essencial que els animals estiguin protegits dels paràsits externs i per aquest motiu s'han fabricat collars per a gossos amb matèries actives que permeten eliminar i repelar puces, paparres, mosquits,...

Podràs seleccionar entre els diferents productes que disposen d'aquet tipus d'utilitat.

¿Per què comprar collars antiparasitaris per a gossos?

A Prozovalls sempre parlem de la màxima protecció per als nostres animals.

Ens encanta cuidar dels gossos (i qualsevol altre ésser viu) i ens agrada recomanar la combinació de diferents productes amb poder insecticida per a combatre amb més garanties les patologies que amenacen a les nostres mascotes.

Els collars antiparasitaris per a gossos acostumen a ser un dels productes més utilitzats. S'acostuma a fer servir, sobretot, per a combatre als flebotoms o mosquits de la leishmaniosis. Combinar això amb el poder de les pipetes per a gossos pot reduir molt les possibilitats de que el teu gos sigui picat i contagiat de patologies.

# Collars antiparasitaris més habituals per a gossos

Hi ha varies marques que treballen amb aquest tipus de producte. En qualsevol cas hi ha dos productes que són els estrella en aquesta secció:

 • Collar Scalibor per a gossos: anunciat a la televisió en moltes ocasions, el collar per a gossos Scalibor disposa d'una gran fiabilitat. Ha estat utilitzat durant molts anys per mils i mils per persones. Per aquest motiu la seguretat i la garantia de funcionament està assegurada. També ens agrada indicar que aquest tipus de productes no són 100% efectius. Ens ajuden a reduir les possibilitats de que el nostre animal sigui picat però no està assegurat que sigui al 100%.
 • Collar Seresto per a gossos: per altra banda, els collars per a gossos Seresto són de Bayer. Un producte que cada dia és més utilitzat i que també disposa de grans garanties per la seva composició, per la marca, i per l'opinió dels clients. Com ja hem dit, aquest tipus de productes augmenten la protecció dels animals però no parlem del 100%,  ja que sempre poden ser picats.

Aprofita els nostres preus per comprar collars antiparasitaris per a gossos al millor preu.

Collars Antiparasitaris per Gossos