El pinso Arion Original per gossos disposa de moltes referències per tal de poder alimentar a la gran majoria dels gossos de casa nostra.

Aquest tipus d'alimentació està pensada per a tot tipus de gossos sense patologies destacades. També disposa de pinso formulat a base de salmó i patata per tal de reduir gran quantitat d'intoleràncies i al·lèr...

Més

Pinso Arion Original Hi ha 19 productes.

per pàgina
Mostrant 1 - 12 de 19 productes
Mostrant 1 - 12 de 19 productes

El pinso Arion Original per gossos disposa de moltes referències per tal de poder alimentar a la gran majoria dels gossos de casa nostra.

Aquest tipus d'alimentació està pensada per a tot tipus de gossos sense patologies destacades. També disposa de pinso formulat a base de salmó i patata per tal de reduir gran quantitat d'intoleràncies i al·lèrgies.

Amb Arion Original la teva mascota podrà gaudir d'una alimentació Premium que l'hi aportarà grans beneficis tant en l'àmbit intern com en l'extern.

# Característiques del pinso Arion Original per gossos

Com sempre indiquem, en aquest espai només podem indicar algunes de les característiques del pinso en qüestió. En aquest cas volem destacar les principals, però n'hi ha moltes més.

* Disponibilitat per a gossos de totes les mides

L'alimentació d'Arion Original es distribueix en diferents productes. Podem observar aliments per a gossos de races petites (menys de 10Kg), també per a gossos de races mitjanes (de 10 a 25kg), per a races grans (de 25 a 45Kg) o per a gossos de races gegants (els que pesen més de 45Kg).

D'aquesta manera s'adapta la fórmula i el producte a les necessitats de cada gos tenint en compte el que requereixen a nivell físic i mental.

Uns pinsos de gran qualitat adaptats a les nostres mascotes.

* Diferents ingredients principals, de procedència animal, en les seves composicions

Arion Original utilitza diferents ingredients, que provenen d'animals, a l'hora de formular els seus aliments per a gossos. 

Podem veure diferenciats els pinsos formulats a base de:

  • Pollastre.
  • Xai.
  • Salmó.

Per aquest motiu qualsevol gos podrà menjar un aliment amb un gust i una olor ideal, permetent que l'animal pugui alimentar-se i gaudir alhora que es beneficia del que aquest menjar l'hi pot brindar.

Cada un d'aquests ingredients aporta diferents millores a l'animal, serà molt important l'assessorament d'un professional per tal de comprar el pinso d'Arion Original que més s'adapti al teu gos.

* Amb aliments per cadells, gossos adults i sènior

A més de la mida, Arion Original també contempla l'etapa de la vida en la qual es troba l'animal.

En aquest cas diferencia en pinso per:

  • Pinso per a cadells (Puppy's).
  • Pinsn d'Arion Original per a gossos adults.
  • També aliment per a gossos sènior o d'edat avançada.

D'aquesta manera s'adapten proteïnes, greixos, àcids grassos, condroprotectors,.. i d'altres a les necessitats habituals en cada fase de la vida canina.

Busca l'aliment que més s'adapta al teu amic caní entre la gran llista que podem veure en aquesta pàgina.

* També té en compte els gossos amb sobrepès o obesitat

L'obesitat, l'excés de pes o la predisposició a engreixar-se és algo que hem d'evitar a les nostres mascotes.

Hem de pensar que, de la mateixa manera que ens pot passar als humans, el sobrepès pot produir problemàtiques més greus als nostres gossos.

Els pinsos Light d'Arion Original disposen de fibres i de menys greixos, a més de disposar de proteïnes de gran qualitat. Amb això aconseguim que el nostre gos redueixi l'emmagatzematge de greixos, millori la seva massa muscular i quedi saciat (sense gana) amb més facilitat.

Informa't més sobre aquests productes a les nostres botigues o contactant directament amb nosaltres.

* Amb pinsos que redueixen intoleràncies o al·lèrgies

El pinso Arion Original Adult Salmó i Patata és un aliment formulat, com el seu nom indica, a base de salmó i de patata. A més no utilitza cereals, és un pinso Grain Free.

Amb la intenció de reduir intoleràncies o al·lèrgies, Arion disposa d'aquest meravellós producte. A més de ser excepcional en l'àmbit nutricional, redueix la probabilitat de produir problemes digestius als nostres gossos.

S'ha formulat a base d'estudis per tal que les nostres mascotes puguin beneficiar-se dels nutrients dels ingredients seleccionats a consciència.

En moltes ocasions els problemes, interns i externs, desapareixen en canviar d'aliment. Això és deu a la possible intolerància alimentaria o ambiental, que amb un pinso de qualitat pot quedar coberta.

A Prozovalls t'oferirem la nostra experiència per a resoldre els possibles dubtes que puguis tenir.

* A un preu excepcional

Com ja hem indicat en altres ocasions, Arion disposa d'uns productes amb una gran relació qualitat-preu.

Comprar el pinso d'Arion Original pot resultar més barat que comprar moltes altres marques. Uns aliments formulats amb altes quantitats d'ingredients d'origen animal que aporten grans beneficis als gossos.

Pinso Arion Original