El pinso Dingo per a gossos és un aliment pensat per a cuidar de la salut dels nostres animals. En aquest sentit, Dingo disposa de pinsos deliciosos i molt beneficiosos pels cans.

Formulat tenint en compte la influència de la dieta mediterrània. Amb receptes mediterrànies, amb una varietat de gustos increïbles i essent una alimentació completa p...

Més

Pinso Dingo Hi ha 5 productes.

Mostrant 1 - 5 de 5 productes
Mostrant 1 - 5 de 5 productes

El pinso Dingo per a gossos és un aliment pensat per a cuidar de la salut dels nostres animals. En aquest sentit, Dingo disposa de pinsos deliciosos i molt beneficiosos pels cans.

Formulat tenint en compte la influència de la dieta mediterrània. Amb receptes mediterrànies, amb una varietat de gustos increïbles i essent una alimentació completa pels nostres gossos.

# Especificacions del pinso Dingo per a Gossos

Els menjars de dingo per gossos són naturals. És una dieta canina natural i adaptada a les necessitats dels nostres animals.

Natura Diet, entre d'altres en les seves referències de Dingo, utilitza ingredients de confiança, complets i nutritius per a les nostres mascotes. Ingredients que tenen en compte les necessitats dels animals i alhora la dieta mediterrània.

Dingo és un pinso de gran qualitat a un preu excepcional.

+ Dingo per a Cadells

El pinso Dingo Puppy & Junior està pensat per administrar els nutrients necessaris per a correcte desenvolupament dels cadells. Aquest menjar aporta tot el que el teu gos requereix per tal de desenvolupar-se de manera adequada i harmoniosa.

Aquesta alimentació és òptima per a la gran majoria de cadells sense necessitats concretes ni problemes detectats. És un pinso de creixement per a gossos.

La seva relació qualitat-preu no deix indiferent a ningú. Un pinso per cadells molt econòmic tenint en compte els beneficis que aporta al teu animal.

+ Dingo per a Gossos Adults

En referència a gossos adults, el pinso Dingo disposa de diferents referències.

Des de pinso de manteniment per a gossos de races petites, fins a aliment alta energia. Sense oblidar el pinso de manteniment per a gossos de races mitjanes i races grans.

El pinso més venut d'aquestes referències és el Dingo Adult&Daily, ideal per a la gran majoria dels gossos de casa. 

Dingo és un pinso que disposa de bon gust i bona olor, el que anomenem palatabilitat. Aquesta característica aconsegueix que els gossos més exigents gaudeixin amb el seu consum.

+ Dingo per a Gossos Sènior

El pinso Dingo Mature & Daily és l'aliment ideal pels gossos d'edat avançada o sènior. Aquests animals acostumen a ser més sedentaris, pel que les seves necessitats energètiques són inferiors. Alhora, disposa de L-Carnitina per ajudar a convertir els greixos amb energia metabolitzable.

Aquest aliment ajudarà als gossos grans (d'edat) a endarrerir el seu envelliment i a gaudir de la seva salut.

No ho dubtis, Dingo pot ser el pinso ideal pel teu gos adult, cadell o gos sènior.

Pinso Dingo