El pinso per a gossos és una de les principals preocupacions que podem trobar a les nostres llars.

Resulta molt difícil per als particulars seleccionar un pinso, i més tenint en compte la gran quantitat de marques presents en el mercat actual.

És per aquest motiu que a Prozovalls disposem de moltes marques i a la vegada volem assessorar a tota a...

Més

Pinso per a Gossos Hi ha 174 productes.

Subcategories

 • Pinso Arion

  El pinso Arion per a gossos és un aliment cada dia més conegut en el sector caní.

  Una marca de menjar per gossos que està avançant i creant tendència en el sector professional i amateur. En el seu equip podem trobar un gran grup de professionals que treballen a totes hores amb la intenció de seguir millorant la fórmula dels seus pinsos.

  Disposa de diferents games o qualitats de productes, tots amb productes molt assequibles a nivell econòmic, amb una funcionalitat adequada i amb una relació qualitat-preu excepcional.

  # Característiques principals del pinso Arion per gossos

  Són moltes les característiques que podríem indicar sobre aquests menjars per a gossos. 

  En el mercat actual hi ha gran quantitat de marques que ofereixen diferents beneficis a les mascotes.

  En aquest cas volem destacar i parlar del pinso Arion per a gossos.

  # Games de productes

  * Pinso Arion Friends

  Els productes que podem veure dins d'aquesta gama són de qualitat mitjana i a un preu molt assequible. Amb pinsos funcionals per al teu gos i a un preu excepcional.

  Amb diferents elaboracions, diferents ingredients en la seva composició i per diferents mides de gos.

  Una alimentació adaptada a les necessitats de la teva mascota. L'alimentació d'un animal és algo en el que ens hem de fixar i invertir temps per a disposar dels coneixements adequats perquè l'animal pugui disposar de tot el que necessita.

  En aquesta gama trobaràs uns pinsos adequats per a diferents gossos i amb beneficis visibles a nivell extern i també a nivell intern.

  Visita ara la nostra secció de pinso Arion Friends per gossos.

  * Arion Original per gossos

  L'alimentació Arion Original per gossos es pot col·locar dins de la gama de pinsos Premium per a la nostra mascota. Uns aliments per gossos formats a base de grans quantitats d'ingredients de procedència animal, obtenint d'aquesta manera unes proteïnes de gran qualitat.

  Aquests aliments han estat creats amb la intenció que qualsevol gos pugui gaudir del seu gust, la seva olor y sobretot dels beneficis que ofereix.

  Arion Original es distribueix en aliments per races petites, mitjanes i grans. També en menjars per a cadells, gossos adults i també per a gossos sènior.

  Per altra banda, Arion Original no s'oblida dels gossos amb sobrepès, oferint un aliment light per ajudar-los a perdre els Kg de més.

  No ho dubtis, a la nostra web podràs comprar aquesta meravellosa alimentació a un preu inigualable.

  * Pinso Arion Titanium

  Arion Titanium és una gama de l'alimentació canina que Arion no vol que es vengui a través de web. Si necessites obtenir més informació sobre els productes, pots contactar amb nosaltres a través d'una trucada o del formulari de contacte.

  Uns pinsos pensats per a totes les disciplines del sector professional caní. Amb aliments per gossos de bellesa, gossos d'agility, de canicros,... i molts altres.

  També ideals per a recuperacions, per a reduir certes intoleràncies,...

  Arion Titanium disposa d'una qualitat sense igual que beneficiarà al teu amic caní.

 • Pinso Orijen per a Gossos

  El pinso Orijen per a gossos és una de les millors opcions per alimentar als nostres gossos segons l'opinió de mils de clients d'internet.

  Orijen disposa d'una varietat de productes ideal per tal de poder alimentar a qualsevol tipus de gos

  Són molts els gossos d'avui en dia que s'alimenten a base de pinsos de gama Premium. El seu estat de salut se'n veu beneficiat i a simple vista es pot veure la qualitat del seu pelatge i vitalitat.

  # Pinso Orijen per Gossos - Característiques generals 

  * Aquesta és una alimentació TOP dins dels productes de menjar per a gossos

  Són molts els propietaris de gossos que opinen molt positivament sobre els productes d'Orijen. Alhora, són molts els gossos que se'n beneficien i que es pot veure el resultat a simple vista.

  Orijen elabora pinsos carregats amb ingredients de procedència animal, un 85% de la seva composició és a base de peix, carns, ous, òrgans, cartílags,... de les matèries primers.

  A més, aquests aliments són baixos en carbohidrats i aquests són de baix índex glucèmic. Amb això es pretén evitar el sobrepès dels animals, la diabetis,... i molts altres problemes derivats del consum de cereals o altres ingredients carregats amb carbohidrats.

  * Pinso Orijen per Gossos - Biològicament adapta a les seves necessitats

  Orijen formula pinsos adaptats a les necessitats dels nostres animals. En aquest cas podem parlar de gossos en fase de creixement, gossos adults, gossos sènior, gossos amb problemes d'obesitat,... 

  Aquesta marca formula els aliments per a tots ells, adaptant-los a la seva naturalesa i a les seves necessitats.

  D'aquesta manera fabriquen pinsos amb molt poder nutricional i que aconsegueix satisfer el que el seu cos necessita.

  Els gossos són carnívors per naturalesa, segueixen tenint les mateixes necessitats nutricionals que els seus avantpassats.

  Orijen ajuda als nostres gossos a alimentar-se segons la seva naturalesa.

  * Proveïdors de confiança - Matèries primeres de gran qualitat

  Els pinsos Orijen per gossos estan formulats a base d'ingredients regionals (de Canadà). El que fa la marca és marcar unes normes als seus proveïdors per tal d'assegurar una gran qualitat de les matèries primeres que utilitzen.

  És per aquest motiu que Orijen aconsegueix produir uns aliments increïbles per als nostres gossos. Uns pinsos altament nutritius, molt assimilables i molt potents que a més podrien ser consumits per humans, ja que són ingredients aptes pel consum humà.

  Aquest només són alguns dels motius que et poden portar a comprar el pinso Orijen per a Gossos. Si necessites més informació, la podràs trobar dins de cada producte.

 • Pinso Acana per a Gossos

  El pinso Acana per a gossos és un aliment reconegut en l'àmbit internacional per la seva qualitat.

  Fabricat amb matèries primeres immillorables i amb ingredients naturals aptes pel consum humà, Acana disposa de gran varietat de pinsos etiquetats com a "Premium" o "Super-Premium".

  Un dels seus eslògans és que produeixen aliment biològicament apropiats pels nostres gossos.

  # Característiques del pinso Acana per a Gossos

  S'utilitzen ingredients frescos i regionals. Seleccionen els proveïdors i en fan un exhaustiu control de qualitat. Les matèries primeres passen per auditories per garantir la seva utilitat, poder nutricional i beneficis per a les mascotes.

  En la seva composició trobem grans dosis d'ingredients d'origen animal. És a dir que s'utilitzen diferents parts d'animals per a afavorir als nostres gossos.

  Tenen en compte la naturalesa dels gossos quan no estaven domesticats. Els gossos, segons Acana, han canviat a nivell mental però a nivell físic segueixen tenint les mateixes necessitats.

  En cas d'utilitzar cereals en alguns dels seus productes, aquest són de baix índex glucèmic. En qualsevol cas la majoria dels seus pinsos no inclouen cap tipus de cereal. Per tant, molts dels pinsos d'Acana són Grain Free.

  Grans quantitats de proteïnes de procedència animal. Aquestes són molt beneficioses per a les nostres mascotes.

  Les cuines de la marca han estat premiades en vàries ocasions pel seu model i pels productes que són capaços de crear.

  Utilitzen quantitats baixes de carbohidrats. Aquest són els causants d'alguns dels problemes habituals dels nostres gossos.

  # Diferents games dins del pinso Acana

  • Pinso Acana Classics per a gossos: disposa de poques referències dins d'aquesta gama. Conté grans quantitats de carn (a partir d'un 50%). Amb productes formulats a base de pollastre, gall d'indi, ous, peixos capturats en llibertat,...
  • Pinso Acana Heritage per a gossos: les referències que podem observar dins dels pinsos Acana Heritage no contenen cereals. Per altra banda les inclusions d'ingredients d'origen animal són superiors al 60%.
  • Pinso Acana Regionals per a gossos: els pinsos que creen aquesta gama són d'inspiració local. Es tenen en compte les diferents regions de Canadà per a produir diferents pinsos. Conté als nivells de proteïnes i nivells baixos de carbohidrats.
  • Pinso Acana Singles per a gossos: pensat sobretot per a gossos amb problemes alimentaris. Utilitza una única proteïna de procedència animal. Amb una composició excepcional que el fan un aliment únic per a gossos. Fabricats amb porc, ànec o xai.

  # Algunes de les referències més venudes del pinso Acana per a Gossos

  Pinso Acana Prairie Poultry: el pinso de manteniment per excel·lència d'Acana. Un pinso amb una relació qualitat-preu espectacular. Un aliment pel dia a dia dels nostres gossos que els ajudarà a afrontar el dia a dia amb les millors condicions possibles.

  Acana Pacifica per a Gossos: un pinso formulat amb peix que encanta als animals. A més els aporta grans beneficis a nivell intern i extern (estètic). Millora molts aspectes de l'animal i sobretot l'ajuda a millorar les seves defenses, el seu aprenentatge i la qualitat del pèl i la pell.

  Acana Grass-Fed Lamb: un aliment pensat sobretot per a gossos amb problemes, siguin intoleràncies o al·lèrgies a certs ingredients. Amb grans dosis de carn i amb proteïnes molt beneficioses per a la mascota.

  Aprofita les nostres ofertes, els nostres preus i les nostres promocions per a poder comprar el pinso Acana per a gossos més barat de la xarxa.

 • Pinso Pro Plan per a...

  El pinso Purina Pro Plan per gossos és garantia de qualitat, d'experiència i de bona nutrició per les nostres mascotes.

  No podem oblidar que Pro Plan forma part de Purina, un grup dedicat a l'elaboració d'aliment per gossos des de fa més de 85 anys.

  En aquest sentit Purina ProPlan treballa cada dia i ofereix innovació i desenvolupament en els seus pinsos canins.

  # Pinso Purina Pro Plan per Gossos - Característiques més destacables

  * Cuida dels gossos des de cadell fins a gossos adults

  El pinso Purina Pro Plan per gossos disposa de gran varietat de referències perquè qualsevol gos s'hi pugui alimentar.

  Aquest aliment conté referències per a:

  • Cadells de totes les races i mides.
  • Cadells amb problemes digestius.
  • Cadells amb problemes a la pell.

  De la mateixa manera que passa amb els cadells, el pinso Purina Pro Plan també té diferents referències per gossos adults com són:

  • Gossos adults amb problemes dèrmics.
  • Gossos totalment sans.
  • Gossos atlètics.
  • Gossos robusts.
  • Gossos amb problemes digestius.

  Com podem veure diferència totes les seves referències perquè l'elecció del pinso de Pro Plan pel teu gos sigui la més adequada possible.

  Alhora, disposa dels pinsos de Duo Delice, perfectes i adaptats també a les necessitats dels nostres gossos.

  * Té unes polítiques molt fermes

  Per a ells és tant important la nutrició com el fet que nosaltres coneixem adequadament als nostres gossos. Per aquest motiu sempre faciliten tot tipus d'informació.

  El pinso Purina Pro Plan pot ser l'alimentació que el teu gos necessita.

  Desenvolupament continuo i investigació per tal d'oferir uns pinsos per gossos excepcionals. Aquesta és una de les seves creences principals. No para mai i estar sempre al dia de totes les tecnologies existents pel desenvolupament del pinso caní.

  El pinso Pro Plan per gossos sempre està actualitzat.

  Escolten l'opinió dels clients i de tots els professionals del sector caní. Tant persones amb un sol gos com criadors. Qualsevol propietari és important per la informació que els pot aportar. Qualsevol opinió és bona per millorar.

  Aquesta marca escolta als clients cada dia per seguir millorant els seus productes.

  * La història de Purina i la seva actualitat

  Com ja hem dit, Purina fa més de 85 anys que està en el sector de l'alimentació canina. És una de les empreses amb més experiència en l'actualitat i per tant té molts recursos per avançar i millorar contínuament els seus productes.

  La seva il·lusió i pretensió ha estat sempre innovar i estudiar les necessitats dels animals per tal de produir aliments ideals per les nostres mascotes.

  Gràcies a tants anys d'experiència, disposa d'un equip humà excepcional. A purina hi trobem:

  • Nutricionistes.
  • Científics.
  • Veterinaris.
  • Etòlegs.
  • ...

  Un equip extens amb professionals de diferents sectors del món caní. Amb això han aconseguit des d'un principi produir pinsos òptims pels gossos.

  El seu objectiu ha estat i segueix sent el de proporcionar una alimentació perfecte pels nostres gossos.

 • Pinso Natura Diet per...

  El pinso Natura Diet és un menjar per gossos pensat per nodrir a la perfecció a la nostra mascota. Els gossos són animals amb unes necessitats concretes. A més, els aliments s'adapten a les necessitats de tots els gossos amb els quals ens podem trobar.

  És per aquest motiu que Natura Diet formula aliments per a qualsevol gos, alimentant-los a la perfecció, de manera completa i equilibrada.

  # Comprar Pinso Natura Diet per a Gossos al Millor Preu

  A Prozovalls disposeu de tota la gama de pinsos Natura Diet per a gossos, un menjar de gos de gran qualitat amb ingredients de màximes garanties pels nostres animals.

  A més, els podràs comprar a la nostra botiga online o a qualsevol de les nostres botigues físiques.

  # Pinso Natura Diet - Productes per a tots els gossos

  Com ja hem indicat, la marca d'aliment de gossos Natura Diet disposa d'una gran varietat de referències. Amb això s'aconsegueix alimentar a la gran majoria dels gossos sense patologies, que en aquest cas requereixen una alimentació veterinària.

  * Menjar Natura Diet per cadells (gossos en creixement)

  Trobarem pinso per gossos que acaben de deixar la llet de la seva mare. Aquest pinso és l'aliment de "destete". S'ha d'administrar únicament durant el temps que ens indica la mateixa marca, depenent de la mida del gos i de les seves necessitats.

  També trobarem aliments per cadells durant la seva fase de creixement i desenvolupament.

  Pinso de Natura Diet per a Cadells de races petites, un per a races mitjanes i un aliment per cadells de races grans.

  * Pinsos Natura Diet per a Gossos Adults

  La marca també disposa d'una gran varietat d'aliment de manteniment per a gossos adults. Durant l'etapa adulta els gossos tenen unes necessitats bastant concretes. Per aquest motiu Natura Diet disposa de pinsos adaptats a cada gos, a cada raça i a certes necessitats.

  Des de pinso Natura Diet amb xai, passant per pinso de peix, pinso per a gossos adults de races grans,... i molts d'altres. 

  Aquests aliments de Natura Diet per gossos són ideals per a la gran majoria de les mascotes que podem tenir a casa, al mas,...

  Aprofita els nostres preus per comprar pinso Natura Diet pel teu gos.

  * Natura Diet per gossos amb certs problemes de pes

  Per altra banda, Natura Diet disposa d'aliments per a gossos amb problemes de pes.

  Alguns exemples són:

  • Gossos amb obesitat.
  • Gossos amb sobrepès.
  • Gossos molt sedentaris que tendeixen a engreixar-se.
  • O qualsevol gos que necessiti unes aportacions energètiques i de greixos més reduïdes.

  Amb el pinso de Natura Diet, el teu gos gaudirà d'un aliment natural, de gran qualitat i que aporta grans beneficis.

  Natura Diet és una marca amb pinsos Prèmium per alimentar a la perfecció als nostres gossos.

 • Pinso Dingo

  El pinso Dingo per a gossos és un aliment pensat per a cuidar de la salut dels nostres animals. En aquest sentit, Dingo disposa de pinsos deliciosos i molt beneficiosos pels cans.

  Formulat tenint en compte la influència de la dieta mediterrània. Amb receptes mediterrànies, amb una varietat de gustos increïbles i essent una alimentació completa pels nostres gossos.

  # Especificacions del pinso Dingo per a Gossos

  Els menjars de dingo per gossos són naturals. És una dieta canina natural i adaptada a les necessitats dels nostres animals.

  Natura Diet, entre d'altres en les seves referències de Dingo, utilitza ingredients de confiança, complets i nutritius per a les nostres mascotes. Ingredients que tenen en compte les necessitats dels animals i alhora la dieta mediterrània.

  Dingo és un pinso de gran qualitat a un preu excepcional.

  + Dingo per a Cadells

  El pinso Dingo Puppy & Junior està pensat per administrar els nutrients necessaris per a correcte desenvolupament dels cadells. Aquest menjar aporta tot el que el teu gos requereix per tal de desenvolupar-se de manera adequada i harmoniosa.

  Aquesta alimentació és òptima per a la gran majoria de cadells sense necessitats concretes ni problemes detectats. És un pinso de creixement per a gossos.

  La seva relació qualitat-preu no deix indiferent a ningú. Un pinso per cadells molt econòmic tenint en compte els beneficis que aporta al teu animal.

  + Dingo per a Gossos Adults

  En referència a gossos adults, el pinso Dingo disposa de diferents referències.

  Des de pinso de manteniment per a gossos de races petites, fins a aliment alta energia. Sense oblidar el pinso de manteniment per a gossos de races mitjanes i races grans.

  El pinso més venut d'aquestes referències és el Dingo Adult&Daily, ideal per a la gran majoria dels gossos de casa. 

  Dingo és un pinso que disposa de bon gust i bona olor, el que anomenem palatabilitat. Aquesta característica aconsegueix que els gossos més exigents gaudeixin amb el seu consum.

  + Dingo per a Gossos Sènior

  El pinso Dingo Mature & Daily és l'aliment ideal pels gossos d'edat avançada o sènior. Aquests animals acostumen a ser més sedentaris, pel que les seves necessitats energètiques són inferiors. Alhora, disposa de L-Carnitina per ajudar a convertir els greixos amb energia metabolitzable.

  Aquest aliment ajudarà als gossos grans (d'edat) a endarrerir el seu envelliment i a gaudir de la seva salut.

  No ho dubtis, Dingo pot ser el pinso ideal pel teu gos adult, cadell o gos sènior.

 • Pinso Natural Menu
 • Pinso True Instinct...
 • Pinso Retorn per a Gossos

  El pinso Retorn per gossos s'elabora amb ingredients naturals amb la intenció de cuidar la salut i el benestar de les nostres mascotes.

  Amb Retorn, el nostre gos tornarà a la seva dieta salvatge, a la seva dieta carnívora i podrà obtenir tots els nutrients que necessita.

  El pinso retorn ha estat formulat per un gran nombre de professionals que ha orientat els seus esforços a formular un pinso excepcional i idíl·lic pels nostres gossos.

  # Pinso Retorn - Característiques Generals

  Són moltes les característiques que podem destacar de la marca Retorn, i en concret dels seus aliments per a gossos.

  * Composicions de gran qualitat

  En algunes de les seves composicions, podem observar diferents característiques prou destacables. 

  • Elaborats sense cereals per tal de prevenir problemes relacionats amb el gluten.
  • Utilitza una única font de proteïna animal, amb el que es redueixen gran part dels problemes típics d'intoleràncies. Per aquests dos motius es poden considerar pinsos hipoal·lèrgics.
  • Els ingredients utilitzats són de gran qualitat, oferint una digestibilitat òptima pels nostres animals.
  • Conté diferents protectors articulars.
  • Utilitza ingredients naturals que se seleccionen tenint en compte les necessitats dels animals.

  * Pinso Retorn - Beneficis que ofereix

  A continuació volem detallar alguns dels beneficis que pot aportar aquest aliment als nostres gossos.

  • Millora en la qualitat del pelatge: els àcids grassos Omega3 i Omega6 presents en alguns dels seus aliments ajuden a cuidar de la brillantor i el tacte de la capa o pèl dels nostres gossos. 
  • Beneficia les articulacions: disposa de condroprotectors o protectors articulars que ajuden a lubricar, a enfortir,... les articulacions, els ossos i cartílags de les nostres mascotes.
  • Encanta als animals: la palatabilitat és una característica d'aquest aliment. Els ingredients utilitzats disposen d'una olor i un gust que ajuda a captar l'atenció dels nostres animals. Un pinso que encanta a la gran majoria de gossos que el consumeixen per primera vegada.
  • Té la intenció de prevenir el sobrepès o obesitat: l'absència de certs cereals redueix el contingut en índex glucèmic i uns continguts controlats en proteïnes i greixos ajuden a evitar problemes d'excés de pes.
  • Assimilació excepcional de nutrients: disposa de gran digestibilitat. Aquest aliment aporta nutrients a l'animal i alhora en facilita la seva assimilació. Un pinso de digestibilitat ideal pels gossos.
  • Molts d'altres: com millorar les defenses naturals de l'animal, també el sistema immunològic, ajuda a prevenir la diabetis,...

  Tenint en compte tot el comentat anteriorment, selecciona el pinso que més s'adapta a les necessitats concretes del teu gos.

  * Retorn és responsable amb el medi ambient

  Des de la marca destaquen per la gran sostenibilitat que ofereixen en el seu procés de fabricació.

  Distingeixen diferents aspectes dins d'aquesta responsabilitat o sostenibilitat:

  • Eficiència ambiental.
  • Eficiència residual.
  • Eficiència energètica.

  En el seu procés d'envasar els seus productes, Retorn ho fa amb envasos 100% reciclables. Alhora, s'encarreguen de buscar alternatives i noves solucions en tots els aspectes del procés de fabricació. Des de la fabricació, passant per enviament de matèries primeres, gestió de residus i, com diem, d'envasament dels pinsos.

  També destaquen per ser un dels primers productors a utilitzar envasos biodegradables. Un tipus d'envasos que són cada dia més apreciats pel "benestar del nostre planeta".

  Tots aquests conceptes es realitzen alhora que produeixen un aliment increïble i molt beneficiós per als nostres gossos. El pinso Retorn respecta el medi ambient i produeix aliment molt òptim pels nostres gossos.

 • Pinso Naturea per a...

  El pinso Naturea és un aliment fabricat per una empresa Portuguesa que va néixer l'any 2010.

  En el cas del pinso Naturea per a gossos, el seu objectiu és alimentar a la perfecció a les nostres mascotes. Han desenvolupat un aliment expressament per aconseguir cobrir totes les seves necessitats.

  Vols més informació d'aquest pinso per a gossos?

  # Informació del pinso Naturea per a Gossos

  * Ingredients principals de procedència animal

  Des de la mateixa marca destaquen que en els seus pinsos hi ha com a ingredients principals les proteïnes de procedència animal. Aquestes poden ser tant de la carn com del peix.

  El seu objectiu és el d'alimentar adequadament als gossos domèstics. Aquests requereixen proteïnes de gran qualitat i de gran valor biològic. Aquestes s'aconsegueixen dels ingredients animals.

  És per aquest motiu que han adaptat el pinso a les necessitats dels nostres gossos, carnívors per naturalesa.

  * Adaptat a la dieta salvatge canina - Sense cereals o amb cereals adequats

  Naturea destaca que els gossos són carnívors i que a més no requereixen cereals a la seva dieta. Els pinsos de Naturea per a gossos estan desglossats en diferents referències com les Grain Free, les Naturals o els menjars humits i snacks.

  Han adaptat les seves composicions a la naturalesa dels nostres cans, uns animals que vénen dels llops.

  El pinso Naturea per a gossos només inclou ingredients necessaris pel gos i alhora aptes pel consum humà. A més a més, o no conté o conté pocs cereals (que per altra banda són baixos en carbohidrats).

  Una bona manera d'evitar el sobrepès, imitar la dieta salvatge dels nostres gossos i prevenir diabetis canina.

  Amb el pinso Naturea el teu gos gaudirà d'una vida saludable i òptima.

  * El pinso Naturea per a gossos es produeix respectant el medi ambient.

  L'empresa ens posa en situació i ens explica com s'arriba a produir el pinso Naturea Grain Free. Aquest aliment es fabrica a Anglaterra.

  Ens hem d'ubicar en una zona plena de camps de cultiu i d'un riu que passa pel costat de la fàbrica. La marca utilitza l'aigua d'aquest pel procés d'elaboració. Un cop finalitzat es retorna l'aigua al riu després de ser tractada per tal de donar-l'hi les propietats originals.

  Aquest només n'és un exemple. Sense anar més lluny també produeix snacks humits a Galícia, aprofitant l'energia eòlica. 

  Estan en diferents programes de sostenibilitat, de salvar animals,... Tenen unes normes restrictives de manteniment del medi i de conservació dels espais.

  Diferents normes ISO també els avalen.

  El pinso Naturea es fabrica sota unes condicions excel·lents respecte al medi ambient i la naturalesa.

 • Pinso Taste of the...

  El pinso Taste of the Wild per a gossos està pensat per alimentar a la perfecció als nostres animals. Aquest és un pinso "made in USA", és a dir formulat i produït als Estats Units.

  Els seus pinsos s'han creat pensant amb les necessitats dels nostres gossos. Es tenen en compte tots els problemes que poden tenir i han creat els aliments ideals per a ells.

  # Característiques del pinso Taste of the Wild per a gossos

  El pinso Taste of the Wild per a gossos disposa de diferents referències.

  Té en compte si l'animal és un cadell o està en etapa adulta. Diferencia aquestes dues etapes de la vida i a partir d'aquest moment s'han formulat els pinsos amb diferents ingredients càrnics.

  Tots ells estan fabricats sense cereals per evitar els possibles problemes que poden provocar a l'animal. A l'hora, aquests aliments contenen probiòtics, unes fibres que cuiden de la salut de la flora intestinal i la salut digestiva.

  Conté antioxidants i altres nutrients que cuiden del sistema immunitari i ajuden a l'animal a prevenir certes patologies.

  Formulat amb grans inclusions de carns, fruites, llegums i verdures.

  # Algunes de les referències més venudes del pinso Taste of the Wild per a gossos

  Com podem observar en aquest apartat de la nostra web, aquesta marca no disposa d'un catàleg molt ampli. En qualsevol cas a nosaltres ens agradaria parlar una mica de les seves referències i de la seva composició a nivell càrnic.

  En aquest cas voldríem parlar del pinso:

  • Taste of the Wild Pacific Stream per a gossos: aquest aliment el podem trobar en formulació específica per a cadells o per a gossos adults. És a dir que de Pacific Stream en podem trobar de Puppy o d'Adult. El seu ingredient principal és el salmó que aporta grans beneficis nutricionals a l'animal.
  • Taste of the Wild High Prairie per a gossos: també amb la possibilitat de trobar aquest pinso pels nostres cadells o gossos adults. Un aliment formulat a base de Bisó, Xai i Cérvol.
  • Wetlands: amb diferents carns d'aus, aquest aliment és un Top Ventes dins la marca. Conté ànec, gall d'indi, guatlla i pollastre.
  • Southwest Canyon: un aliment formulat a base de porc senglar que serà molt agradable pel teu gos. A més, aporta grans beneficis al teu amic de quatre potes.
  • Sierra Mountain: amb Xai entre d'altres ingredients. Amb un poder nutricional excepcional i un gust i olor irresistible pel teu gos.
  • Appalachian Valley Adult Small: un pinso que la marca ha creat especialment per alimentar als gossos adults de races petits. Conté carn de cérvol de gran qualitat i cigrons.
  • Pine Forest: també a base de carn de cérvol i amb llegums. Un aliment ideat per a gossos adults de qualsevol raça.

 • Pinso Brit
 • Pinso Hill's per a Gossos
 • Pinso Royal Canin
 • Pinso Eukanuba
 • Pinso Virbac per a Gossos
 • Pinso Advance
 • Pinso Dog Chow
 • Pinso Trainer
per pàgina
Mostrant 1 - 12 de 174 productes
Mostrant 1 - 12 de 174 productes

El pinso per a gossos és una de les principals preocupacions que podem trobar a les nostres llars.

Resulta molt difícil per als particulars seleccionar un pinso, i més tenint en compte la gran quantitat de marques presents en el mercat actual.

És per aquest motiu que a Prozovalls disposem de moltes marques i a la vegada volem assessorar a tota aquella persona que ho necessita.

# Com buscar el pinso per gossos adecuat en cada cas?

Per a seleccionar el pinso ideal per al nostre gos hem de tenir moltes coses en compte. A nosaltres sempre ens agrada mirar certs aspectes abans per tal de poder orientar bé a tothom.

 • Un aspecte important a tenir en compte és a quina fase o etapa de la vida es troba el gos.
 • També resulta important saber el pes o tamany que tindrà d'adult.
 • Hi ha certes races que tendeixen a tenir alguns problemes i per tant podem orientar la seva alimentació a evitar-los.
 • Resulta important saber si té algún tipus de problemes amb nutrients, ingredients,... en qualsevol cas es un aspecte poc habitual però que pot passar.
 • El gos al que va orientat el pinso. És a dir el tipus de gos. Hi ha gossos d'esport, gossos de rescat,... o també gossos de casa.
 • Moltes persones també requereixen mirar el tema preu. De totes maneres hem de tenir en compte que la majoria de casos com més barat és un pinso més quantitat necessita el gos. Pel que a vegades acaba sent més rentable comprar un pinso per a gos de gama alta (i per tant més car) que un de gama mitjana o baixa.

Aquest són alguns dels aspectes que hem de tenir en compte i pel que acostumem a començar al recomanar qualsevol pinso de gos.

# Alguns exemples de pinso i gossos objectius

Volem posar algun exemple per a que us pogueu fer una idea del que estem comentant.

* Pinso Arion Junior: aquest per exemple és un pinso de gama mitjana que ens agrada recomanar a totes aquelles persones que tenen el pressupost una mica més ajustat. És un pinso de gama mitjana amb fabricació nacional. Els seus ingredients són adecuats per a qualsevol cadell (obviament sense cap problema específic). La digestabilitat és alta i la relació de qualitat-preu és molt adecuada.

* Acana Pacifica per a Gossos Adults: aquest és un pinso que s'ha creat molt de nom a través del marketing online. És una marca que destaca per la qualitat dels seus productes. Amb fabricació a Canadà disposa de grans quantitats d'ingredients d'origen animal. Són moltes les persones que busquen aquest pinso i per això el destaquem. Amb baix contingut en carbohidrats, diferents peixos, sense cereals o en cas d'utilitzar-los els fan servir de baix índex glucèmic,... Ideal per a gossos amb problemes a la pell, al pèl, digestius,... o intolerant a certs ingredients (revisar sempre la composició).

* Arion Original Grain Free amb salmó i patata: hi ha persones que busquen pisnsos sense cereals per creencies o per necessitats dels seus gossos. En aquest sentit aquest aliment seria adecuat per a qualsevol. De totes maneres és ideal per a gossos amb intolerància als cereals. També per animals que necessiten reduir intoleràncies que perjudiquen al seu pelatge, que té problemes dèrmics,...

Aquests són alguns exemples. De totes maneres ens agrada destacar que qualsevol pinso pot ser bo per a la majoría dels gossos. Un gos serà el que ens dirà el pinso que l'hi va millor mirant la seva vitalitat, activitat, alegria,... és per això que no ens agrada de parlar de millors o pitjors pinsos. Cada gos és un món i per tant les seves necessitats poden ser diferents entre els animals.

Pinso per a Gossos