El pinso Orijen per a gossos és una de les millors opcions per alimentar als nostres gossos segons l'opinió de mils de clients d'internet.

Orijen disposa d'una varietat de productes ideal per tal de poder alimentar a qualsevol tipus de gos

Són molts els gossos d'avui en dia que s'alimenten a base de pinsos de gama Premium. El seu estat de salu...

Més

Pinso Orijen per a Gossos Hi ha 7 productes.

Mostrant 1 - 7 de 7 productes
 • 21,76 € En stock

  El pinso Orijen Puppy és un aliment per a cadells de 2Kg fins a 30Kg. Amb aquest aliment les nostres mascotes disposaran dels nutrients ideals pel seu desenvolupament. Un pinso amb tot d'ingredients de primera qualitat que els ajudaran durant el creixement i alhora cuiden de l'animal perquè estigui totalment sà amb el pas dels anys.

  21,76 €
  En stock
 • 45,99 € En stock

  El pinso Orijen Puppy Large ha estat formulat per alimentar a la perfecció als cadells de races grans. Gràcies a aquesta alimentació el desenvolupament harmoniós del nostre cadell està garantit. Orijen ha creat aquest aliment amb la intenció d'aconseguir que els cadells de races grans puguin desenvolupar la seva musculatura, els seus ossos i, en general,...

  45,99 €
  En stock
 • 21,76 € En stock

  El pinso Orijen Original per gossos és un aliment de manteniment molt potent que cuidarà de la salut dels nostres animals. Amb el pinso Orijen Original els nostres gossos disposaran de la vitalitat que els caracteritza. A més, disposarà d'una qualitat de vida excepcional i envejable. Aquest aliment caní disposa d'una composició repleta d'ingredients...

  21,76 €
  En stock
 • 24,92 € En stock

  El pinso Orijen Six Fish és un aliment per a gossos adults que es fabrica a Canadà. Aquesta dieta inclou sis (6) peixos diferents per omplir de nutrients aquest meravellós producte. És important saber que aquesta alimentació és ideal per a qualsevol tipus de gos adult. Pensat sobretot per cuidar del pelatge i la pell dels nostres amics de quatre potes.

  24,92 €
  En stock
 • 27,02 € En stock

  El pinso Orijen Regional Red per gossos és un aliment elaborat a Canadà que cuida a la perfecció dels nostres animals. Amb un 85% de carn, peix i ous aquest aliment disposa de tot el que el teu gos necessita. Un aliment reconegut en l'àmbit mundial per la seva qualitat, els beneficis que aporta a les mascotes i pels processos de fabricació d'aquesta marca.

  27,02 €
  En stock
 • 21,75 € En stock

  El pinso Orijen Senior és un menjar de la marca Orijen específicament elaborat per a cuidar de la salut dels gossos d'edat avançada, també anomenats gossos sènior. Aquest tipus de gossos tenen unes necessitats molt concretes que amb aquest aliment quedaran cobertes. Orijen Senior és un aliment caní top, reconegut arreu del món per la seva gran qualitat.

  21,75 €
  En stock
 • 23,85 € En stock

  El pinso Orijen Fit&Trim és l'aliment d'Orijen pensat expressament per alimentar i ajudar a perdre pes de tots aquells gossos amb sobrepès. Aquest aliment es caracteritza per un alt nivell de proteïnes, òbviament de gran qualitat, i unes quantitats reduïdes de greixos. Amb això i altres característiques Orijen Fit&Trim ajuda al teu animal i...

  23,85 €
  En stock
Mostrant 1 - 7 de 7 productes

El pinso Orijen per a gossos és una de les millors opcions per alimentar als nostres gossos segons l'opinió de mils de clients d'internet.

Orijen disposa d'una varietat de productes ideal per tal de poder alimentar a qualsevol tipus de gos

Són molts els gossos d'avui en dia que s'alimenten a base de pinsos de gama Premium. El seu estat de salut se'n veu beneficiat i a simple vista es pot veure la qualitat del seu pelatge i vitalitat.

# Pinso Orijen per Gossos - Característiques generals 

* Aquesta és una alimentació TOP dins dels productes de menjar per a gossos

Són molts els propietaris de gossos que opinen molt positivament sobre els productes d'Orijen. Alhora, són molts els gossos que se'n beneficien i que es pot veure el resultat a simple vista.

Orijen elabora pinsos carregats amb ingredients de procedència animal, un 85% de la seva composició és a base de peix, carns, ous, òrgans, cartílags,... de les matèries primers.

A més, aquests aliments són baixos en carbohidrats i aquests són de baix índex glucèmic. Amb això es pretén evitar el sobrepès dels animals, la diabetis,... i molts altres problemes derivats del consum de cereals o altres ingredients carregats amb carbohidrats.

* Pinso Orijen per Gossos - Biològicament adapta a les seves necessitats

Orijen formula pinsos adaptats a les necessitats dels nostres animals. En aquest cas podem parlar de gossos en fase de creixement, gossos adults, gossos sènior, gossos amb problemes d'obesitat,... 

Aquesta marca formula els aliments per a tots ells, adaptant-los a la seva naturalesa i a les seves necessitats.

D'aquesta manera fabriquen pinsos amb molt poder nutricional i que aconsegueix satisfer el que el seu cos necessita.

Els gossos són carnívors per naturalesa, segueixen tenint les mateixes necessitats nutricionals que els seus avantpassats.

Orijen ajuda als nostres gossos a alimentar-se segons la seva naturalesa.

* Proveïdors de confiança - Matèries primeres de gran qualitat

Els pinsos Orijen per gossos estan formulats a base d'ingredients regionals (de Canadà). El que fa la marca és marcar unes normes als seus proveïdors per tal d'assegurar una gran qualitat de les matèries primeres que utilitzen.

És per aquest motiu que Orijen aconsegueix produir uns aliments increïbles per als nostres gossos. Uns pinsos altament nutritius, molt assimilables i molt potents que a més podrien ser consumits per humans, ja que són ingredients aptes pel consum humà.

Aquest només són alguns dels motius que et poden portar a comprar el pinso Orijen per a Gossos. Si necessites més informació, la podràs trobar dins de cada producte.

Pinso Orijen per a Gossos