El pinso Taste of the Wild per a gossos està pensat per alimentar a la perfecció als nostres animals. Aquest és un pinso "made in USA", és a dir formulat i produït als Estats Units.

Els seus pinsos s'han creat pensant amb les necessitats dels nostres gossos. Es tenen en compte tots els problemes que poden tenir i han creat els aliments ideals pe...

Més

Pinso Taste of the Wild per a Gossos Hi ha 9 productes.

Mostrant 1 - 9 de 9 productes
Mostrant 1 - 9 de 9 productes

El pinso Taste of the Wild per a gossos està pensat per alimentar a la perfecció als nostres animals. Aquest és un pinso "made in USA", és a dir formulat i produït als Estats Units.

Els seus pinsos s'han creat pensant amb les necessitats dels nostres gossos. Es tenen en compte tots els problemes que poden tenir i han creat els aliments ideals per a ells.

# Característiques del pinso Taste of the Wild per a gossos

El pinso Taste of the Wild per a gossos disposa de diferents referències.

Té en compte si l'animal és un cadell o està en etapa adulta. Diferencia aquestes dues etapes de la vida i a partir d'aquest moment s'han formulat els pinsos amb diferents ingredients càrnics.

Tots ells estan fabricats sense cereals per evitar els possibles problemes que poden provocar a l'animal. A l'hora, aquests aliments contenen probiòtics, unes fibres que cuiden de la salut de la flora intestinal i la salut digestiva.

Conté antioxidants i altres nutrients que cuiden del sistema immunitari i ajuden a l'animal a prevenir certes patologies.

Formulat amb grans inclusions de carns, fruites, llegums i verdures.

# Algunes de les referències més venudes del pinso Taste of the Wild per a gossos

Com podem observar en aquest apartat de la nostra web, aquesta marca no disposa d'un catàleg molt ampli. En qualsevol cas a nosaltres ens agradaria parlar una mica de les seves referències i de la seva composició a nivell càrnic.

En aquest cas voldríem parlar del pinso:

  • Taste of the Wild Pacific Stream per a gossos: aquest aliment el podem trobar en formulació específica per a cadells o per a gossos adults. És a dir que de Pacific Stream en podem trobar de Puppy o d'Adult. El seu ingredient principal és el salmó que aporta grans beneficis nutricionals a l'animal.
  • Taste of the Wild High Prairie per a gossos: també amb la possibilitat de trobar aquest pinso pels nostres cadells o gossos adults. Un aliment formulat a base de Bisó, Xai i Cérvol.
  • Wetlands: amb diferents carns d'aus, aquest aliment és un Top Ventes dins la marca. Conté ànec, gall d'indi, guatlla i pollastre.
  • Southwest Canyon: un aliment formulat a base de porc senglar que serà molt agradable pel teu gos. A més, aporta grans beneficis al teu amic de quatre potes.
  • Sierra Mountain: amb Xai entre d'altres ingredients. Amb un poder nutricional excepcional i un gust i olor irresistible pel teu gos.
  • Appalachian Valley Adult Small: un pinso que la marca ha creat especialment per alimentar als gossos adults de races petits. Conté carn de cérvol de gran qualitat i cigrons.
  • Pine Forest: també a base de carn de cérvol i amb llegums. Un aliment ideat per a gossos adults de qualsevol raça.

Pinso Taste of the Wild per a Gossos