El pinso Retorn per gossos s'elabora amb ingredients naturals amb la intenció de cuidar la salut i el benestar de les nostres mascotes.

Amb Retorn, el nostre gos tornarà a la seva dieta salvatge, a la seva dieta carnívora i podrà obtenir tots els nutrients que necessita.

El pinso retorn ha estat formulat per un gran nombre de professionals que h...

Més

Pinso Retorn per a Gossos Hi ha 6 productes.

Mostrant 1 - 6 de 6 productes
Mostrant 1 - 6 de 6 productes

El pinso Retorn per gossos s'elabora amb ingredients naturals amb la intenció de cuidar la salut i el benestar de les nostres mascotes.

Amb Retorn, el nostre gos tornarà a la seva dieta salvatge, a la seva dieta carnívora i podrà obtenir tots els nutrients que necessita.

El pinso retorn ha estat formulat per un gran nombre de professionals que ha orientat els seus esforços a formular un pinso excepcional i idíl·lic pels nostres gossos.

# Pinso Retorn - Característiques Generals

Són moltes les característiques que podem destacar de la marca Retorn, i en concret dels seus aliments per a gossos.

* Composicions de gran qualitat

En algunes de les seves composicions, podem observar diferents característiques prou destacables. 

 • Elaborats sense cereals per tal de prevenir problemes relacionats amb el gluten.
 • Utilitza una única font de proteïna animal, amb el que es redueixen gran part dels problemes típics d'intoleràncies. Per aquests dos motius es poden considerar pinsos hipoal·lèrgics.
 • Els ingredients utilitzats són de gran qualitat, oferint una digestibilitat òptima pels nostres animals.
 • Conté diferents protectors articulars.
 • Utilitza ingredients naturals que se seleccionen tenint en compte les necessitats dels animals.

* Pinso Retorn - Beneficis que ofereix

A continuació volem detallar alguns dels beneficis que pot aportar aquest aliment als nostres gossos.

 • Millora en la qualitat del pelatge: els àcids grassos Omega3 i Omega6 presents en alguns dels seus aliments ajuden a cuidar de la brillantor i el tacte de la capa o pèl dels nostres gossos. 
 • Beneficia les articulacions: disposa de condroprotectors o protectors articulars que ajuden a lubricar, a enfortir,... les articulacions, els ossos i cartílags de les nostres mascotes.
 • Encanta als animals: la palatabilitat és una característica d'aquest aliment. Els ingredients utilitzats disposen d'una olor i un gust que ajuda a captar l'atenció dels nostres animals. Un pinso que encanta a la gran majoria de gossos que el consumeixen per primera vegada.
 • Té la intenció de prevenir el sobrepès o obesitat: l'absència de certs cereals redueix el contingut en índex glucèmic i uns continguts controlats en proteïnes i greixos ajuden a evitar problemes d'excés de pes.
 • Assimilació excepcional de nutrients: disposa de gran digestibilitat. Aquest aliment aporta nutrients a l'animal i alhora en facilita la seva assimilació. Un pinso de digestibilitat ideal pels gossos.
 • Molts d'altres: com millorar les defenses naturals de l'animal, també el sistema immunològic, ajuda a prevenir la diabetis,...

Tenint en compte tot el comentat anteriorment, selecciona el pinso que més s'adapta a les necessitats concretes del teu gos.

* Retorn és responsable amb el medi ambient

Des de la marca destaquen per la gran sostenibilitat que ofereixen en el seu procés de fabricació.

Distingeixen diferents aspectes dins d'aquesta responsabilitat o sostenibilitat:

 • Eficiència ambiental.
 • Eficiència residual.
 • Eficiència energètica.

En el seu procés d'envasar els seus productes, Retorn ho fa amb envasos 100% reciclables. Alhora, s'encarreguen de buscar alternatives i noves solucions en tots els aspectes del procés de fabricació. Des de la fabricació, passant per enviament de matèries primeres, gestió de residus i, com diem, d'envasament dels pinsos.

També destaquen per ser un dels primers productors a utilitzar envasos biodegradables. Un tipus d'envasos que són cada dia més apreciats pel "benestar del nostre planeta".

Tots aquests conceptes es realitzen alhora que produeixen un aliment increïble i molt beneficiós per als nostres gossos. El pinso Retorn respecta el medi ambient i produeix aliment molt òptim pels nostres gossos.

Pinso Retorn per a Gossos