A les nostres llars resulta cada dia més habitual disposar de gallines i per tant poder alimentar-nos amb ous de gran qualitat. És per aquest motiu que resulta indispensable l'utilització de ponedors per a gallines ponedores.

La comoditat, el benestar i també l'alimentació de les gallines són alguns dels factors que intervenen en la la posta i p...

Més

Ponedors per a Gallinas Hi ha 6 productes.

Mostrant 1 - 6 de 6 productes
Mostrant 1 - 6 de 6 productes

A les nostres llars resulta cada dia més habitual disposar de gallines i per tant poder alimentar-nos amb ous de gran qualitat. És per aquest motiu que resulta indispensable l'utilització de ponedors per a gallines ponedores.

La comoditat, el benestar i també l'alimentació de les gallines són alguns dels factors que intervenen en la la posta i per tant en la qualitat dels ous que es produeixen.

# Diferents Ponedors per a Gallines

Són molts els ponedors disponibles i que es poden comprar tant a les nostres botigues físiques com en aquest botiga online per a gallines i altres animals.

A Prozovalls treballem amb marques que disposes de productes de qualitat. El benestar dels nostres clients i de les seves mascotes o animals és un dels nostres objectius.

En aquesta secció de la nostra web podreu disposar de les millors opcions per a seleccionar el ponedor per a gallines ideal. S'han de tenir en compte diferents factors però el principal es saber la quantitat de gallines que l'han d'utilitzar.

# Quins ponedors podem trobar?

Com ja hem indicat hi ha diferents opcions. El que hem de saber són les diferències entre cadascun dels casos i això ens ajudarà a comprar el ponedor idoni pel nostre cas.

Existeixen ponedors amb diferents departaments. També n'hi ha que inclouen la cubeta i d'altres que s'ha de comprar per separat.

També hi ha estructures més altes o més baixes. 

Una altra opció es la de triar un ponedor amb el recollidor d'ous exterior, és a dir el necessari per aquells casos que es busqui l'extracció dels ous des de l'exterior de la gàbia o espai que habiten les gallines.

# Què és millor, un ponedor amb cubeta o sense cubeta?

La principal diferència entre aquest tipus de ponedors és que un ja està preparat per a fer servir i a l'altre s'hi ha d'afegir la cubeta especial per ponedors.

L'estructura dels ponedors que no disposen de cubeta és més robusta. Si pels motius que siguin la cubeta (comprada com accessori) es trenca, només cal canviar-la.

Per altra banda els ponedors amb cubeta incorporada disposen de més comoditat però d'una estructura diferent. En moltes ocasions, si la cubeta es trenca, cal canviar el ponedor sencer.

Per tant dependrà de les preferències i necessitats de cada persona o cada situació. Això és el que determinarà quina és la millor opció.

# Quants departaments ha de tenir el ponedor per a gallines?

Hem de tenir en compte que cada departament i per tant cada recollidor o niu té una capacitat de 6 ous. Això vol dir que si podem fer la recollida a diari podem utilitzar un departament per a cada 4-6 gallines.

És a dir que es recomana 1 departament per a cada 4-6 gallines en aquelles situacions en el que la recollida dels ous sigui continua i si pot ser a diari. En cas de no recollir els ous el que podria passar es que les gallines els piquessin o els xafessin.

Ponedors per a Gallinas