Els transportins per gossos i per gats són una eina indispensable per a realitzar un viatge. A més d'aquests, hi ha altre tipus d'accessoris o eines que ens permeten cuidar de l'animal durant els trajectes.

En aquesta secció volem oferir transportins per a gossos i altres animals. A la vegada també podràs comprar altres articles que poden salvar...

Més

Transportins per Gossos Hi ha 7 productes.

Mostrant 1 - 7 de 7 productes
Mostrant 1 - 7 de 7 productes

Els transportins per gossos i per gats són una eina indispensable per a realitzar un viatge. A més d'aquests, hi ha altre tipus d'accessoris o eines que ens permeten cuidar de l'animal durant els trajectes.

En aquesta secció volem oferir transportins per a gossos i altres animals. A la vegada també podràs comprar altres articles que poden salvar la vida a l'animal i ajudar-nos a complir amb la normativa vigent.

Aprofita els nostres preus per a adquirir el transportí ideal pel teu gos.

# Perquè cal utilitzar transportins per gossos o altres accessoris?

Hem de saber que això s'ha de fer en primer lloc per la seguretat de l'animal i de les persones que es troben al vehicle.

En una frenada o en un accident l'animal pot sortir disparat endavant, per exemple en el cas dels cotxes. Si s'utilitza un transportí per gossos, una barrera de seguretat o altres accessoris l'animal romandrà a la seva zona i probablement els possibles cops disminueixin molt.

Seguint en l'exemple dels cotxes, en l'àmbit legal cal evitar que l'animal pugui accedir a la zona del conductor i també evitar que interrompi qualsevol moviment del pilot. L'única manera per a aconseguir-ho és utilitzar transportins per gossos o altres eines disponibles en aquesta web.

Els transportins per gossos, a més d'ajudar-nos a complir les lleis, poden salvar la vida a la nostra mascota.

# Tipus de transportins per gossos

Són moltes les característiques que poden fer que separem en diferents tipus. En aquest cas, volem parlar de la IATA. La IATA, Associació Internacional del Transport Aeri, és la que s'encarrega d'indicar si un transportí per gos és o no apte per a ser utilitzat en avions.

* Transportins homologats per la IATA

Són tots aquells que poden ser utilitzades en la majoria d'aerolínies i també en vaixells i altres tipus de transport.

Quan parlem d'aquest tipus de producte ens ajuda a entreveure la seva qualitat, duresa, rigidesa i sobretot resistència i seguretat per a la nostra mascota.

En qualsevol cas, sempre recomanem contactar amb l'aerolínia amb la qual volem volar per a assegurar-nos de que el nostre producte és l'adequat i vàlid.

* No homologats per la IATA

Habitualment són més econòmics i també poden ser més senzills. Això no implica que siguin productes inadequats, sinó que en certes situacions no poden ser utilitzats. En moltes ocasions aquests transportins per gossos són suficients per a ser utilitzats en cotxes.

Sempre que ho necessitis, pots contactar amb nosaltres per a rebre la informació que necessites sobre quin transportí pot ser més adequat pel teu gos.

Transportins per Gossos