Quan parlem de gàbies per aus podem estar parlant de tot un seguit de possibilitats que ens poden ajudar a cuidar dels nostres animals.

Les més utilitzades en aquests casos són les gàbies per a gallines ponedores, també les de gàbies de pollastres d'engreix o les d'exposició d'aus.

Òbviament una altra opció són les gàbies de casa, pels canaris, ...

Més

Gàbies per a Aus Hi ha 8 productes.

Mostrant 1 - 8 de 8 productes
Mostrant 1 - 8 de 8 productes

Quan parlem de gàbies per aus podem estar parlant de tot un seguit de possibilitats que ens poden ajudar a cuidar dels nostres animals.

Les més utilitzades en aquests casos són les gàbies per a gallines ponedores, també les de gàbies de pollastres d'engreix o les d'exposició d'aus.

Òbviament una altra opció són les gàbies de casa, pels canaris, periquitos,... i tot tipus d'ocells i ocellets.

# Com saber quina gàbia per gallines o altres aus necessito?

Sempre ens agrada donar 4-5 opcions o recomanacions per tal de poder seleccionar la gàbia ideal pel teu animal.

En aquest exemple donarem 4 pautes molt bàsiques. Està clar que es poden tenir en compte moltes més coses per a seleccionar-la més adaptada a les nostres necessitats.

1. Espècie de destí

Com és normal, hem de saber o tenir molt clar l'animal que posarem a l'interior.

¿La gàbia, per quin tipus d'au serà?

Cada ocell, cada au té unes característiques concretes i a vegades molt peculiars. Hi ha aus que poden compartir gàbia i n'hi ha d'altres que han de poder cobrir les seves necessitats.

En qualsevol cas, una de les coses principals que cal saber si hi volem posar gallines, periquitos, coloms, canaris,... i a partir d'aquí començar a buscar.

2. Utilitat esperada de la gàbia

Hi ha gàbies de tot tipus.

Des de gàbies d'engreix fins a gàbies de posta, exhibició o simplement pel dia a dia dels animals.

Per aquest motiu cal saber la utilitat que hem de donar a la gàbia en qüestió. Sempre que comprem alguna cosa ho fem amb alguna motivació, i aquest no n'és una excepció. Si simplement ho fem per tenir l'animal a casa, aquesta gàbia serà pel seu dia a dia.

Tot animal requereix un habitacle adaptat a les seves necessitats físiques i mentals. Alhora, informa't de totes les maneres amb les quals l'hi pots aportar una gran qualitat de vida.

3. Ubicació (materials de fabricació i espai)

El lloc de col·locació de la gàbia no és una cosa que hàgim d'obviar.

Interiors, exteriors, tapats, destapats, tapats però amb aire,... són tantes les opcions que hi ha que no ho podem deixar passar.

Saber on posarem la gàbia per les aus ens ajudarà a determinar els possibles materials, tenint en compte la seva resistència i els possibles fenòmens atmosfèrics que poden afectar-l'hi.

Per aquest motiu la ubicació de la gàbia és una altra característica que cal determinar abans de fer la compra.

4. Quantitat d'animals

Finalment, i no per això menys important, cal saber la quantitat d'aus que posarem a l'interior de l'espai.

¿Quantes aus posarem dins la gàbia?

Responent aquesta pregunta podrem determinar la quantitat de gàbies que cal comprar o les mides que ha de tenir aquesta. Hi ha gàbies amb diferents departaments o diferents dimensiones per tal d'adaptar-se a un major o menor nombre d'animals.

Gàbies per a Aus