Per a les gallines de casa o per algunes instal·lacions d'avicultura resulta molt important disposar de galliners o casetes de fusta per a les gallines o qualsevol altre tipus d'aus.

Aquests espais poden resultar molt còmodes, tranquils i confortables per passar-hi gran part del dia. A més, acostumen a disposar d'una porta a través de la qual po...

Més

Galliners i Casetes de Fusta per Aus Hi ha 12 productes.

Mostrant 1 - 12 de 12 productes
Mostrant 1 - 12 de 12 productes

Per a les gallines de casa o per algunes instal·lacions d'avicultura resulta molt important disposar de galliners o casetes de fusta per a les gallines o qualsevol altre tipus d'aus.

Aquests espais poden resultar molt còmodes, tranquils i confortables per passar-hi gran part del dia. A més, acostumen a disposar d'una porta a través de la qual podem permetre a les nostres aus campar pel jardí, el terreny,... 

Què són els Galliners de Fusta / Casetes per Aus

Com molts ja sabreu, els galliners de fusta són les casetes a les quals viuen gallines i moltes altres aus, depenent de les nostres necessitats.

Aquests tipus d'articles, habitualment, es veuen a les cases, als jardins,... i en definitiva a qualsevol ubicació en la quan puguin habitar les gallines de casa. És una manera més còmoda per resguardar a les nostres aus i mantenir-les sota cobert i totalment segures.

Els galliners ens permeten oferir millor qualitat de vida a les nostres aus de la que tindrien si visquessin dins d'una gàbia. Serà la seva casa, l'espai en el qual poden passar-hi hores. Sempre pensem en el seu benestar i volem el millor per a elles.

Què podem dir de les casetes per gallines de fusta?

Són uns espais en els quals habitualment podem trobar-hi un ponedor al seu interior. D'aquesta manera aconseguim que sentin el galliner com un espai òptim per a la tranquil·litat, el seu benestar i per a la seva posta diària

Com podeu veure, ens centrem més a parlar de les gallines perquè són les que acostumen a habitar en aquests espais de fusta per aus.

Hi ha galliners que no tenen fusta a terra sinó que el tenen sense cap material. Es fabriquen així amb la intenció de moure l'habitacle i que les gallines puguin picotejar directament a terra i netejar-l'ho. D'aquesta manera se'n beneficien tan animals com el jardí o terreny.

També és molt habitual que disposin d'un sostre a dues aigües i amb materials que eviten que l'aigua entri al seu interior. D'aquesta manera els galliners de fusta poden ser utilitzats en exteriors descoberts i resulten segurs pels animals.

Com podeu veure, n'hi ha de tots els estils, dissenys, capacitats, preus,... Tria el que més s'adapti a les teves necessitats i si tens qualsevol dubte, contacta'ns sense compromís!

Galliners i Casetes de Fusta per Aus