En aquesta secció de la web de Prozovalls podràs trobar la botiga online per a gossos. Tot tipus de productes orientats a millorar la qualitat de vida dels nostres amics de quatre potes.

En la societat actual és cada dia més habitual la convivència entre persones i animals. En aquest cas volem tractar el tema dels gossos i oferir tots els produc...

Més

Gossos Hi ha 217 productes.

Subcategories

 • Pinso per a Gossos

  El pinso per a gossos és una de les principals preocupacions que podem trobar a les nostres llars.

  Resulta molt difícil per als particulars seleccionar un pinso, i més tenint en compte la gran quantitat de marques presents en el mercat actual.

  És per aquest motiu que a Prozovalls disposem de moltes marques i a la vegada volem assessorar a tota aquella persona que ho necessita.

  # Com buscar el pinso per gossos adecuat en cada cas?

  Per a seleccionar el pinso ideal per al nostre gos hem de tenir moltes coses en compte. A nosaltres sempre ens agrada mirar certs aspectes abans per tal de poder orientar bé a tothom.

  • Un aspecte important a tenir en compte és a quina fase o etapa de la vida es troba el gos.
  • També resulta important saber el pes o tamany que tindrà d'adult.
  • Hi ha certes races que tendeixen a tenir alguns problemes i per tant podem orientar la seva alimentació a evitar-los.
  • Resulta important saber si té algún tipus de problemes amb nutrients, ingredients,... en qualsevol cas es un aspecte poc habitual però que pot passar.
  • El gos al que va orientat el pinso. És a dir el tipus de gos. Hi ha gossos d'esport, gossos de rescat,... o també gossos de casa.
  • Moltes persones també requereixen mirar el tema preu. De totes maneres hem de tenir en compte que la majoria de casos com més barat és un pinso més quantitat necessita el gos. Pel que a vegades acaba sent més rentable comprar un pinso per a gos de gama alta (i per tant més car) que un de gama mitjana o baixa.

  Aquest són alguns dels aspectes que hem de tenir en compte i pel que acostumem a començar al recomanar qualsevol pinso de gos.

  # Alguns exemples de pinso i gossos objectius

  Volem posar algun exemple per a que us pogueu fer una idea del que estem comentant.

  * Pinso Arion Junior: aquest per exemple és un pinso de gama mitjana que ens agrada recomanar a totes aquelles persones que tenen el pressupost una mica més ajustat. És un pinso de gama mitjana amb fabricació nacional. Els seus ingredients són adecuats per a qualsevol cadell (obviament sense cap problema específic). La digestabilitat és alta i la relació de qualitat-preu és molt adecuada.

  * Acana Pacifica per a Gossos Adults: aquest és un pinso que s'ha creat molt de nom a través del marketing online. És una marca que destaca per la qualitat dels seus productes. Amb fabricació a Canadà disposa de grans quantitats d'ingredients d'origen animal. Són moltes les persones que busquen aquest pinso i per això el destaquem. Amb baix contingut en carbohidrats, diferents peixos, sense cereals o en cas d'utilitzar-los els fan servir de baix índex glucèmic,... Ideal per a gossos amb problemes a la pell, al pèl, digestius,... o intolerant a certs ingredients (revisar sempre la composició).

  * Arion Original Grain Free amb salmó i patata: hi ha persones que busquen pisnsos sense cereals per creencies o per necessitats dels seus gossos. En aquest sentit aquest aliment seria adecuat per a qualsevol. De totes maneres és ideal per a gossos amb intolerància als cereals. També per animals que necessiten reduir intoleràncies que perjudiquen al seu pelatge, que té problemes dèrmics,...

  Aquests són alguns exemples. De totes maneres ens agrada destacar que qualsevol pinso pot ser bo per a la majoría dels gossos. Un gos serà el que ens dirà el pinso que l'hi va millor mirant la seva vitalitat, activitat, alegria,... és per això que no ens agrada de parlar de millors o pitjors pinsos. Cada gos és un món i per tant les seves necessitats poden ser diferents entre els animals.

 • Premis i Snacks per...

  Els snacks o "xuxes" de gossos són un premi o una eina per a ensenyar, modificar conductes, premiar accions o simplement donar un menjar entre hores al nostre gos.

  De premis per gossos n'hi ha de molts tipus. A més, són cada dia més les marques que disposen d'aquest tipus de productes. A Prozovalls tenim nous snacks per gossos contínuament.

  És un producte que ens agrada oferir i a més encanta a les nostres mascotes!

  # Tipus de premis, snacks o llaminadures pels gossos

  Els premis no són un aliment complet però sí que és un menjar complementari o, com ja hem dit, una eina per aconseguir diferents objectius amb els nostres gossos.

  Però,... quin tipus de snacks hi ha o quines utilitats l'hi podem donar?

  + Premis per ensinistrar als gossos

  Amb aquest tipus de snacks el que es volen és premiar certs comportaments, certes actuacions, certs estats d'ànim,...

  L'objectiu és poder administrar en poc temps diferents galetes, barretes,... Per aquest motiu recomanem que siguin paquets grans amb moltes unitats petites al seu interior.

  Òbviament, dependrà de la mida del gos, però aconsellem que siguin xuxes que no atipin a l'animal i que alhora el motivin.

  + Snacks per a gaudir

  Hi ha snacks que a vegades poden ser en llauna, o d'altres semihumits o secs del tot. Aquests snacks estan pensats per a donar com a caprici a la nostra mascota.

  Aquestes llaminadures les acostumen a distribuir les marques de pinso. Menjars humits, sobretot, permeten donar un menjar entre hores a la nostra mascota.

  Hem d'evitar abusar d'aquests tipus de menjars per gossos.

  + Snacks per a passar temps

  Altres snacks com les orelles, els ossos premsats, els nervis de toro,... són "xuxes" que aconsegueixen distreure al gos. A més d'agradar i fer gaudir a l'animal, l'ajudarem a passar hores o uns llargs espais de temps.

  D'aquesta manera tenim el gos distret i gaudint, tot estant en repòs i tranquil.

  Una opció bona que en moltes ocasions també ajuden a enfortir la dentadura i la mandíbula canina.

  + Xuxes o llaminadures que aporten beneficis (com la higiene bucodental, millora de la flora intestinal,..)

  Per altra banda, hi ha molts snacks que a més d'alguns dels beneficis indicats anteriorment, també aporten beneficis en l'àmbit de la salut.

  Hi ha snacks pensats per cuidar de la higiene de les dents del gos, o reduir el mal alè.

  També n'hi ha d'altres, que cuiden de la flora intestinal de l'animal. Un menjar que a més de fer gaudir al gos el beneficia internament.

  Són molts els beneficis que els nostres gossos poden obtenir gràcies als snacks pensats especialment per a ells.

  ...i també en podríem trobar d'altres tipus...

  També es poden obtenir molts més beneficis no explicats en aquest petit resum.

  Els beneficis poden ser molts d'altres. Com sempre diem, això és un petit i breu resum, mai és la totalitat del que es pot obtenir gràcies a cada producte. 

  Els beneficis dels snacks per gossos poden ser molt i molt llargs.

  ...Comprar Snacks de gossos al millor preu...

 • Antiparasitaris per...

  El dia a dia dels nostres gossos està ple de factors externs que poden afectar a la seva salut.

  Entre aquests, podem parlar dels paràsits externs com poden ser els mosquits, les puces, les paparres,...

  És per això que a Prozovalls sempre optem per disposar dels millors antiparasitaris per gossos. Amb això ajudem als nostres animals a afrontar amb més garanties cada moment del dia, cada mes de l'any i també cada etapa de la seva vida.

  # Antiparasitaris per Gossos - Escull la millor o les millors opcions per a la teva mascota

  D'antiparasitaris per a gossos n'hi ha de molts tipus. Una opció molt habitual és la de dividir-los en:

  * Collars antiparasitaris per gossos:

  Una opció molt habitual és la d'utilitzar els collars tant scalibor, com seresto, com d'altres per tal de prevenir (sobretot) la picada del mosquit de la leishmaniasis. 

  De collars antiparasitaris n'hi ha de molt tipus i els podràs trobar dins la nostra secció específica per a la compra d'aquests productes.

  * Pipetes per gossos:

  Molt conegudes arreu del territori. Des de les famoses Advantix de Bayer fins a les Frontline Tri-Act anunciades a la TV i sense oblidar les noves opcions com, per exemple, les pipetes Effitix.

  Un gran ventall d'opcions per a ajudar als nostres gossos a combatre puces, paparres,.. i prevenir la temuda picada del mosquit de la leishmania o flebotom.

  * Esprais antiparasitaris per gossos:

  A Prozovalls disposem de diferents esprais antiparasitaris per a gossos. En aquest cas en podem trobar de més potents o més naturals, que es poden fer servir més sovint.

  Com podreu veure, d'opcions n'hi ha de tot tipus i per a qualsevol gust. L'important és utilitzar algun antiparasitari per al nostre gos. Hem d'utilitzar totes les eines disponibles per tal de protegir als nostres animals.

  Fer servir antiparasitaris pot salvar la vida als nostres gossos o mantenir en perfecte estat la seva salut.

  Necessites ajuda per a comprar un antiparasitari per al teu gos? Vine a les nostres botigues o truca'ns, t'ajudarem!

 • Aqua Coolkeeper per...

  Aqua CoolKeeper és una marca que fabrica productes refrigerants per a gossos, gats i altres animals. Amb fabricació Europea, Aqua CoolKeeper és una de les marques més venudes en el mercat actual.

  Disposa d'un sistema innovador de funcionament. A l'interior dels seus productes hi trobem el gel HydroQuartz, que s'activa al contactar amb l'aigua.

  A continuació podreu seleccionar entre els diferents articles dels que disposem a Prozovalls.

  # Diferents productes Aqua CoolKeeper per a Gossos i altres animals:

  Com ja hem indicat, aquest marca disposa de diferents articles adaptats a tot tipus d'animals.

  • Collars Aqua CoolKeeper: aquests milloren el benestar i la comoditat durant les passejades a la teva mascota. Un producte pensat per a que l'animal es senti a gust en tot moment.
  • Bandanes: un producte més refrescant que el collar. En aquest cas treballa també sobre el pit pel que encara agradarà més als gossos.
  • Arnesos: aquest tipus de producte treballa també sobre l'esquena, pit i panxa de l'animal.
  • Vestits o jaquetes Aqua CoolKeeper: dels més venuts de la marca. Amb aquest producte podem fins i tot arribar a prevenir un cop de calor al gos.
  • Mantes per a gossos i mantes per gats Aqua CoolKeeper: durant viatges, estant a casa,... o fins i tot a meitat d'una passejada les mantes seran molt adequades per als nostres gossos, gats i altres animals.

  Els productes d'Aqua CoolKeeper ajuden a reduir la temperatura corporal de l'animal. Ho aconsegueixen poc a poc i per tant no provoca problemes de salut a l'animal.

  Poden ser utilitzats en gossos, gats,... i altres animals de companyia.

  En quines situacions es pot utilitzar Aqua CoolKeeper?

  En qualsevol moment es poden fer servir els productes d'aquesta marca.

  L'objectiu és ajudar a reduir la temperatura corporal de les mascotes i per tant això es pot fer servir quan els nostres gossos poden patir de calor.

  Alguns exemples són.

  • Passejades.
  • A casa.
  • Durant els mesos més calorosos.
  • Durant viatges llargs.
  • En situacions en el que el gos no pot reduir per naturalesa la seva temperatura corporal suficientment ràpid.
  • O com ja hem indicat, en qualsevol altre situació.

  A Prozovalls som distribuïdors d'Aqua CoolKeeper. Això et permetrà poder comprar Aqua CoolKeeper al millor preu.

 • Transportins per Gossos

  Els transportins per gossos i per gats són una eina indispensable per a realitzar un viatge. A més d'aquests, hi ha altre tipus d'accessoris o eines que ens permeten cuidar de l'animal durant els trajectes.

  En aquesta secció volem oferir transportins per a gossos i altres animals. A la vegada també podràs comprar altres articles que poden salvar la vida a l'animal i ajudar-nos a complir amb la normativa vigent.

  Aprofita els nostres preus per a adquirir el transportí ideal pel teu gos.

  # Perquè cal utilitzar transportins per gossos o altres accessoris?

  Hem de saber que això s'ha de fer en primer lloc per la seguretat de l'animal i de les persones que es troben al vehicle.

  En una frenada o en un accident l'animal pot sortir disparat endavant, per exemple en el cas dels cotxes. Si s'utilitza un transportí per gossos, una barrera de seguretat o altres accessoris l'animal romandrà a la seva zona i probablement els possibles cops disminueixin molt.

  Seguint en l'exemple dels cotxes, en l'àmbit legal cal evitar que l'animal pugui accedir a la zona del conductor i també evitar que interrompi qualsevol moviment del pilot. L'única manera per a aconseguir-ho és utilitzar transportins per gossos o altres eines disponibles en aquesta web.

  Els transportins per gossos, a més d'ajudar-nos a complir les lleis, poden salvar la vida a la nostra mascota.

  # Tipus de transportins per gossos

  Són moltes les característiques que poden fer que separem en diferents tipus. En aquest cas, volem parlar de la IATA. La IATA, Associació Internacional del Transport Aeri, és la que s'encarrega d'indicar si un transportí per gos és o no apte per a ser utilitzat en avions.

  * Transportins homologats per la IATA

  Són tots aquells que poden ser utilitzades en la majoria d'aerolínies i també en vaixells i altres tipus de transport.

  Quan parlem d'aquest tipus de producte ens ajuda a entreveure la seva qualitat, duresa, rigidesa i sobretot resistència i seguretat per a la nostra mascota.

  En qualsevol cas, sempre recomanem contactar amb l'aerolínia amb la qual volem volar per a assegurar-nos de que el nostre producte és l'adequat i vàlid.

  * No homologats per la IATA

  Habitualment són més econòmics i també poden ser més senzills. Això no implica que siguin productes inadequats, sinó que en certes situacions no poden ser utilitzats. En moltes ocasions aquests transportins per gossos són suficients per a ser utilitzats en cotxes.

  Sempre que ho necessitis, pots contactar amb nosaltres per a rebre la informació que necessites sobre quin transportí pot ser més adequat pel teu gos.

 • Casetes per Gossos
 • Joguines per Gossos
per pàgina
Mostrant 1 - 12 de 217 productes
Mostrant 1 - 12 de 217 productes

En aquesta secció de la web de Prozovalls podràs trobar la botiga online per a gossos. Tot tipus de productes orientats a millorar la qualitat de vida dels nostres amics de quatre potes.

En la societat actual és cada dia més habitual la convivència entre persones i animals. En aquest cas volem tractar el tema dels gossos i oferir tots els productes necessaris per a beneficiar-los i augmentar el seu benestar i salut.

Des d'alimentació fins a antiparasitaris, joguines i altres articles.

¿Què trobaràs a la botiga online per a Gossos de Prozovalls?

Com ja hem indicat, en aquesta secció podràs trobar tots els articles necessaris per cuidar dels nostres animals.

És important tenir en compte que el dia a dia d'un gos és molt important i s'ha de tenir en compte qualsevol aspecte per tal de cuidar d'ells.

Per aquest motiu, en aquest apartat podràs comprar, entre d'altres:

# Pinso per a Gossos

L'alimentació o el pinso per gossos és algo que hem de tenir molt en compte i contemplar totes les opcions. Actualment hi ha moltíssimes marques al mercat i és per això que ens han d'informar bé a l'hora de seleccionar un pinso pel nostre animal.

Per aquest motiu a la nostra empresa treballem amb diferents marques i a la vegada oferim assessorament per a que el teu gos pugui alimentar-se adequadament.

Cada gos és un món i per això cal buscar possibles problemes, també cal conèixer la seva activitat, el seu estat físic, "els seus gustos", els interessos dels propietaris,... També cal conèixer l'import que cada persona es pot gastar amb alimentació pel seu gos.

És important saber que hi ha moltíssims pinsos de qualitat i que no sempre el més car és el millor pel teu gos. Per aquest motiu sempre buscarem el millor pinso en relació qualitat-preu que pot consumir el teu gos.

Això tampoc és una ciència certa i són molts els factors que poden portar a que un pinso funcioni o no a un animal. Intenta informar-te abans de prendre decisions.

A Prozovalls t'ajudarem a seleccionar el pinso pel teu gos.

# Antiparasitaris per a Gossos

Mosquits, puces, paparres,... són alguns dels insectes o paràsits externs que poden perjudicar al teu gos.

Evitar que els animals tinguin una insectació i/o que siguin picats és necessari per tal de prevenir certes patologies. A la vegada també millorarem la qualitat de vida del nostre gos i evitarem que tingui malestar i molèsties.

Els antiparasitaris per a gossos els podem trobar en diferents formats:

- Pipetes per gossos.

- Collars antiparasitaris per gossos.

- Esprais.

- Altres.

És per aquest motiu que sempre hem de ser molt actius en aquests tipus de tractaments preventius. Això ajudarà als nostres animals a estar sans, feliços i en bon estat.

# Productes refrescants pels gossos

La calor és un altre aspecte que cal vigilar. Molts gossos ho passen malament durant els mesos d'estiu i més calorosos de l'any. Per aquest motiu a Prozovalls oferim les eines adequades per a que els animals estiguin més sans, a gust i per tant puguin gaudir més a altes temperatures.

Hem de tenir en compte que els cans només poden reduir la seva temperatura corporal a través del panteix o a través de les molles de les potes. Aquests sistemes de refrigeració a vegades són insuficients i és per això que tens l'opció de comprar productes específics per ajudar-los.

Un exemple en són els productes d'Aqua CoolKeeper.

Ens preocupem pel benestar dels animals i ens encanta ajudar als propietaris a cuidar de les seves mascotes.

# Snacks i premis per gossos

El dia a dia dels animals és un aprenentatge continuu. Per aquest motiu l'utilització d'snacks per a premiar a les mascotes és una eina perfecta. Aquest tipus d'aliments també s'utilitza per a que l'animal pugui gaudir , per ensenyar certs trucs i per educar o reeducar.

Hi ha premis de tot tipus. Busca el que més l'hi agradi al teu gos i fes-l'ho gaudir d'un petit mos entre hores.

# Altres

Òbviament una botiga online per a gossos s'actualitza molt sovint i esperem anar oferint nous productes i categories. És per aquest motiu que sempre recomanem revisar les novetats, les promocions i les categories.

Tot i així, si busques un producte i no el trobes pots contactar amb nosaltres i l'intentarem aconseguir. 

El que més ens importa a Prozovalls és la salut dels teus animals i la seva felicitat.

Gossos