El pinso Arion per a gossos és un aliment cada dia més conegut en el sector caní.

Una marca de menjar per gossos que està avançant i creant tendència en el sector professional i amateur. En el seu equip podem trobar un gran grup de professionals que treballen a totes hores amb la intenció de seguir millorant la fórmula dels seus pinsos.

Disposa ...

Més

Pinso Arion Hi ha 26 productes.

Subcategories

 • Pinso Arion Friends

  El pinso Arion Friends per gossos és una gama de productes de la marca Arion que disposa d'una qualitat adequada per a la majoria dels gossos.

  Si el volguéssim etiquetar amb la nomenclatura popular, podríem ubicar aquest aliment dins la gama mitja.

  Amb els pinsos d'Arion Friends els gossos disposaran d'una vida plena de vitalitat, amb l'energia que els caracteritza i amb salut en l'àmbit intern.

  Un pinso que cuida dels nostres amics de quatre potes.

  # Característiques del pinso Arion Friends

  Aquesta alimentació disposa d'una gran qualitat. És un pinso per gossos amb producció nacional, cosa que permet oferir-lo a millor preu. No es sumen sobrecostos de transport al preu i per tant és més econòmic.

  * Diferents opcions d'ingredients

  Els pinsos d'Arion Friends disposen de diferents ingredients de fabricació.

  • Pollastre.
  • Xai.
  • Tonyina.

  Això implica que molts animals poden gaudir alimentant-se a base d'Arion Vital Fish, Arion Multi-Vital,... o qualsevol altre.

  S'utilitzen diferents productes de procedència animal per tal que cada gos disposi dels nutrients que necessita tenint en compte les seves característiques.

  Es poden buscar pinsos orientats a cuidar de la bellesa exterior de l'animal, aliment per gossos amb sensibilitat digestiva, pinso per gossos sense cap necessitat concreta,...

  Amb el pinso Arion Friends el teu gos disposarà de la dieta que necessita.

  * Referències per etapes de la vida

  Aquesta gama d'alimentació per a gossos conté pinso per a qualsevol etapa de la vida i estat de l'animal.

  Es divideix en:

  • Junior: pinso per cadells.
  • Senior Light: pinso d'Arion Friends per a gossos amb sobrepès o d'edat avançada.
  • La resta d'aliments són de manteniment des que el gos és adult fins a arribar a gos sènior.

  Gràcies a aquesta característica, qualsevol gos podrà disposar d'una perfecta alimentació durant tota la seva vida. Únicament caldrà canviar la referència dins dels pinsos Arion Friends per gossos.

  * Arion Friends disposa de pinsos per a tots els gossos

  Dins dels pinsos de manteniment, podem observar pinsos per a qualsevol raça i d'altres per a gossos de raça petita.

  Això ens permet adequar l'alimentació a les dimensions i al pes de l'animal.

  En el cas dels gossos petits s'ofereix una croqueta adaptada a la seva mandíbula i al seu paladar capritxos.

  * Relació qualitat-preu

  Els pinsos d'Arion Friends disposen d'un preu molt òptim tenint en compte la seva qualitat.

  Aquest aliment pot ser administrat a la majoria dels gossos de les nostres cases. Un aliment de gama mitjana a preus molt reduïts.

  Això ens permet cuidar de la nostra butxaca alhora que cuidem dels nostres gossos.

  Aprofita els nostres preus per comprar pinso Arion Friends per gossos al millor preu.

 • Pinso Arion Original

  El pinso Arion Original per gossos disposa de moltes referències per tal de poder alimentar a la gran majoria dels gossos de casa nostra.

  Aquest tipus d'alimentació està pensada per a tot tipus de gossos sense patologies destacades. També disposa de pinso formulat a base de salmó i patata per tal de reduir gran quantitat d'intoleràncies i al·lèrgies.

  Amb Arion Original la teva mascota podrà gaudir d'una alimentació Premium que l'hi aportarà grans beneficis tant en l'àmbit intern com en l'extern.

  # Característiques del pinso Arion Original per gossos

  Com sempre indiquem, en aquest espai només podem indicar algunes de les característiques del pinso en qüestió. En aquest cas volem destacar les principals, però n'hi ha moltes més.

  * Disponibilitat per a gossos de totes les mides

  L'alimentació d'Arion Original es distribueix en diferents productes. Podem observar aliments per a gossos de races petites (menys de 10Kg), també per a gossos de races mitjanes (de 10 a 25kg), per a races grans (de 25 a 45Kg) o per a gossos de races gegants (els que pesen més de 45Kg).

  D'aquesta manera s'adapta la fórmula i el producte a les necessitats de cada gos tenint en compte el que requereixen a nivell físic i mental.

  Uns pinsos de gran qualitat adaptats a les nostres mascotes.

  * Diferents ingredients principals, de procedència animal, en les seves composicions

  Arion Original utilitza diferents ingredients, que provenen d'animals, a l'hora de formular els seus aliments per a gossos. 

  Podem veure diferenciats els pinsos formulats a base de:

  • Pollastre.
  • Xai.
  • Salmó.

  Per aquest motiu qualsevol gos podrà menjar un aliment amb un gust i una olor ideal, permetent que l'animal pugui alimentar-se i gaudir alhora que es beneficia del que aquest menjar l'hi pot brindar.

  Cada un d'aquests ingredients aporta diferents millores a l'animal, serà molt important l'assessorament d'un professional per tal de comprar el pinso d'Arion Original que més s'adapti al teu gos.

  * Amb aliments per cadells, gossos adults i sènior

  A més de la mida, Arion Original també contempla l'etapa de la vida en la qual es troba l'animal.

  En aquest cas diferencia en pinso per:

  • Pinso per a cadells (Puppy's).
  • Pinsn d'Arion Original per a gossos adults.
  • També aliment per a gossos sènior o d'edat avançada.

  D'aquesta manera s'adapten proteïnes, greixos, àcids grassos, condroprotectors,.. i d'altres a les necessitats habituals en cada fase de la vida canina.

  Busca l'aliment que més s'adapta al teu amic caní entre la gran llista que podem veure en aquesta pàgina.

  * També té en compte els gossos amb sobrepès o obesitat

  L'obesitat, l'excés de pes o la predisposició a engreixar-se és algo que hem d'evitar a les nostres mascotes.

  Hem de pensar que, de la mateixa manera que ens pot passar als humans, el sobrepès pot produir problemàtiques més greus als nostres gossos.

  Els pinsos Light d'Arion Original disposen de fibres i de menys greixos, a més de disposar de proteïnes de gran qualitat. Amb això aconseguim que el nostre gos redueixi l'emmagatzematge de greixos, millori la seva massa muscular i quedi saciat (sense gana) amb més facilitat.

  Informa't més sobre aquests productes a les nostres botigues o contactant directament amb nosaltres.

  * Amb pinsos que redueixen intoleràncies o al·lèrgies

  El pinso Arion Original Adult Salmó i Patata és un aliment formulat, com el seu nom indica, a base de salmó i de patata. A més no utilitza cereals, és un pinso Grain Free.

  Amb la intenció de reduir intoleràncies o al·lèrgies, Arion disposa d'aquest meravellós producte. A més de ser excepcional en l'àmbit nutricional, redueix la probabilitat de produir problemes digestius als nostres gossos.

  S'ha formulat a base d'estudis per tal que les nostres mascotes puguin beneficiar-se dels nutrients dels ingredients seleccionats a consciència.

  En moltes ocasions els problemes, interns i externs, desapareixen en canviar d'aliment. Això és deu a la possible intolerància alimentaria o ambiental, que amb un pinso de qualitat pot quedar coberta.

  A Prozovalls t'oferirem la nostra experiència per a resoldre els possibles dubtes que puguis tenir.

  * A un preu excepcional

  Com ja hem indicat en altres ocasions, Arion disposa d'uns productes amb una gran relació qualitat-preu.

  Comprar el pinso d'Arion Original pot resultar més barat que comprar moltes altres marques. Uns aliments formulats amb altes quantitats d'ingredients d'origen animal que aporten grans beneficis als gossos.

per pàgina
Mostrant 1 - 12 de 26 productes
Mostrant 1 - 12 de 26 productes

El pinso Arion per a gossos és un aliment cada dia més conegut en el sector caní.

Una marca de menjar per gossos que està avançant i creant tendència en el sector professional i amateur. En el seu equip podem trobar un gran grup de professionals que treballen a totes hores amb la intenció de seguir millorant la fórmula dels seus pinsos.

Disposa de diferents games o qualitats de productes, tots amb productes molt assequibles a nivell econòmic, amb una funcionalitat adequada i amb una relació qualitat-preu excepcional.

# Característiques principals del pinso Arion per gossos

Són moltes les característiques que podríem indicar sobre aquests menjars per a gossos. 

En el mercat actual hi ha gran quantitat de marques que ofereixen diferents beneficis a les mascotes.

En aquest cas volem destacar i parlar del pinso Arion per a gossos.

# Games de productes

* Pinso Arion Friends

Els productes que podem veure dins d'aquesta gama són de qualitat mitjana i a un preu molt assequible. Amb pinsos funcionals per al teu gos i a un preu excepcional.

Amb diferents elaboracions, diferents ingredients en la seva composició i per diferents mides de gos.

Una alimentació adaptada a les necessitats de la teva mascota. L'alimentació d'un animal és algo en el que ens hem de fixar i invertir temps per a disposar dels coneixements adequats perquè l'animal pugui disposar de tot el que necessita.

En aquesta gama trobaràs uns pinsos adequats per a diferents gossos i amb beneficis visibles a nivell extern i també a nivell intern.

Visita ara la nostra secció de pinso Arion Friends per gossos.

* Arion Original per gossos

L'alimentació Arion Original per gossos es pot col·locar dins de la gama de pinsos Premium per a la nostra mascota. Uns aliments per gossos formats a base de grans quantitats d'ingredients de procedència animal, obtenint d'aquesta manera unes proteïnes de gran qualitat.

Aquests aliments han estat creats amb la intenció que qualsevol gos pugui gaudir del seu gust, la seva olor y sobretot dels beneficis que ofereix.

Arion Original es distribueix en aliments per races petites, mitjanes i grans. També en menjars per a cadells, gossos adults i també per a gossos sènior.

Per altra banda, Arion Original no s'oblida dels gossos amb sobrepès, oferint un aliment light per ajudar-los a perdre els Kg de més.

No ho dubtis, a la nostra web podràs comprar aquesta meravellosa alimentació a un preu inigualable.

* Pinso Arion Titanium

Arion Titanium és una gama de l'alimentació canina que Arion no vol que es vengui a través de web. Si necessites obtenir més informació sobre els productes, pots contactar amb nosaltres a través d'una trucada o del formulari de contacte.

Uns pinsos pensats per a totes les disciplines del sector professional caní. Amb aliments per gossos de bellesa, gossos d'agility, de canicros,... i molts altres.

També ideals per a recuperacions, per a reduir certes intoleràncies,...

Arion Titanium disposa d'una qualitat sense igual que beneficiarà al teu amic caní.

Pinso Arion