Aus Hi ha 104 productes.

Subcategories

 • Pinso per a Aus
 • Menjadors i Tolves per...
 • Abeuradors per a Aus
 • Ponedors per a Gallinas

  A les nostres llars resulta cada dia més habitual disposar de gallines i per tant poder alimentar-nos amb ous de gran qualitat. És per aquest motiu que resulta indispensable l'utilització de ponedors per a gallines ponedores.

  La comoditat, el benestar i també l'alimentació de les gallines són alguns dels factors que intervenen en la la posta i per tant en la qualitat dels ous que es produeixen.

  # Diferents Ponedors per a Gallines

  Són molts els ponedors disponibles i que es poden comprar tant a les nostres botigues físiques com en aquest botiga online per a gallines i altres animals.

  A Prozovalls treballem amb marques que disposes de productes de qualitat. El benestar dels nostres clients i de les seves mascotes o animals és un dels nostres objectius.

  En aquesta secció de la nostra web podreu disposar de les millors opcions per a seleccionar el ponedor per a gallines ideal. S'han de tenir en compte diferents factors però el principal es saber la quantitat de gallines que l'han d'utilitzar.

  # Quins ponedors podem trobar?

  Com ja hem indicat hi ha diferents opcions. El que hem de saber són les diferències entre cadascun dels casos i això ens ajudarà a comprar el ponedor idoni pel nostre cas.

  Existeixen ponedors amb diferents departaments. També n'hi ha que inclouen la cubeta i d'altres que s'ha de comprar per separat.

  També hi ha estructures més altes o més baixes. 

  Una altra opció es la de triar un ponedor amb el recollidor d'ous exterior, és a dir el necessari per aquells casos que es busqui l'extracció dels ous des de l'exterior de la gàbia o espai que habiten les gallines.

  # Què és millor, un ponedor amb cubeta o sense cubeta?

  La principal diferència entre aquest tipus de ponedors és que un ja està preparat per a fer servir i a l'altre s'hi ha d'afegir la cubeta especial per ponedors.

  L'estructura dels ponedors que no disposen de cubeta és més robusta. Si pels motius que siguin la cubeta (comprada com accessori) es trenca, només cal canviar-la.

  Per altra banda els ponedors amb cubeta incorporada disposen de més comoditat però d'una estructura diferent. En moltes ocasions, si la cubeta es trenca, cal canviar el ponedor sencer.

  Per tant dependrà de les preferències i necessitats de cada persona o cada situació. Això és el que determinarà quina és la millor opció.

  # Quants departaments ha de tenir el ponedor per a gallines?

  Hem de tenir en compte que cada departament i per tant cada recollidor o niu té una capacitat de 6 ous. Això vol dir que si podem fer la recollida a diari podem utilitzar un departament per a cada 4-6 gallines.

  És a dir que es recomana 1 departament per a cada 4-6 gallines en aquelles situacions en el que la recollida dels ous sigui continua i si pot ser a diari. En cas de no recollir els ous el que podria passar es que les gallines els piquessin o els xafessin.

 • Gàbies per a Aus

  Quan parlem de gàbies per aus podem estar parlant de tot un seguit de possibilitats que ens poden ajudar a cuidar dels nostres animals.

  Les més utilitzades en aquests casos són les gàbies per a gallines ponedores, també les de gàbies de pollastres d'engreix o les d'exposició d'aus.

  Òbviament una altra opció són les gàbies de casa, pels canaris, periquitos,... i tot tipus d'ocells i ocellets.

  # Com saber quina gàbia per gallines o altres aus necessito?

  Sempre ens agrada donar 4-5 opcions o recomanacions per tal de poder seleccionar la gàbia ideal pel teu animal.

  En aquest exemple donarem 4 pautes molt bàsiques. Està clar que es poden tenir en compte moltes més coses per a seleccionar-la més adaptada a les nostres necessitats.

  1. Espècie de destí

  Com és normal, hem de saber o tenir molt clar l'animal que posarem a l'interior.

  ¿La gàbia, per quin tipus d'au serà?

  Cada ocell, cada au té unes característiques concretes i a vegades molt peculiars. Hi ha aus que poden compartir gàbia i n'hi ha d'altres que han de poder cobrir les seves necessitats.

  En qualsevol cas, una de les coses principals que cal saber si hi volem posar gallines, periquitos, coloms, canaris,... i a partir d'aquí començar a buscar.

  2. Utilitat esperada de la gàbia

  Hi ha gàbies de tot tipus.

  Des de gàbies d'engreix fins a gàbies de posta, exhibició o simplement pel dia a dia dels animals.

  Per aquest motiu cal saber la utilitat que hem de donar a la gàbia en qüestió. Sempre que comprem alguna cosa ho fem amb alguna motivació, i aquest no n'és una excepció. Si simplement ho fem per tenir l'animal a casa, aquesta gàbia serà pel seu dia a dia.

  Tot animal requereix un habitacle adaptat a les seves necessitats físiques i mentals. Alhora, informa't de totes les maneres amb les quals l'hi pots aportar una gran qualitat de vida.

  3. Ubicació (materials de fabricació i espai)

  El lloc de col·locació de la gàbia no és una cosa que hàgim d'obviar.

  Interiors, exteriors, tapats, destapats, tapats però amb aire,... són tantes les opcions que hi ha que no ho podem deixar passar.

  Saber on posarem la gàbia per les aus ens ajudarà a determinar els possibles materials, tenint en compte la seva resistència i els possibles fenòmens atmosfèrics que poden afectar-l'hi.

  Per aquest motiu la ubicació de la gàbia és una altra característica que cal determinar abans de fer la compra.

  4. Quantitat d'animals

  Finalment, i no per això menys important, cal saber la quantitat d'aus que posarem a l'interior de l'espai.

  ¿Quantes aus posarem dins la gàbia?

  Responent aquesta pregunta podrem determinar la quantitat de gàbies que cal comprar o les mides que ha de tenir aquesta. Hi ha gàbies amb diferents departaments o diferents dimensiones per tal d'adaptar-se a un major o menor nombre d'animals.

 • Transportins i Gàbies...
 • Galliners i Casetes de...

  Per a les gallines de casa o per algunes instal·lacions d'avicultura resulta molt important disposar de galliners o casetes de fusta per a les gallines o qualsevol altre tipus d'aus.

  Aquests espais poden resultar molt còmodes, tranquils i confortables per passar-hi gran part del dia. A més, acostumen a disposar d'una porta a través de la qual podem permetre a les nostres aus campar pel jardí, el terreny,... 

  Què són els Galliners de Fusta / Casetes per Aus

  Com molts ja sabreu, els galliners de fusta són les casetes a les quals viuen gallines i moltes altres aus, depenent de les nostres necessitats.

  Aquests tipus d'articles, habitualment, es veuen a les cases, als jardins,... i en definitiva a qualsevol ubicació en la quan puguin habitar les gallines de casa. És una manera més còmoda per resguardar a les nostres aus i mantenir-les sota cobert i totalment segures.

  Els galliners ens permeten oferir millor qualitat de vida a les nostres aus de la que tindrien si visquessin dins d'una gàbia. Serà la seva casa, l'espai en el qual poden passar-hi hores. Sempre pensem en el seu benestar i volem el millor per a elles.

  Què podem dir de les casetes per gallines de fusta?

  Són uns espais en els quals habitualment podem trobar-hi un ponedor al seu interior. D'aquesta manera aconseguim que sentin el galliner com un espai òptim per a la tranquil·litat, el seu benestar i per a la seva posta diària

  Com podeu veure, ens centrem més a parlar de les gallines perquè són les que acostumen a habitar en aquests espais de fusta per aus.

  Hi ha galliners que no tenen fusta a terra sinó que el tenen sense cap material. Es fabriquen així amb la intenció de moure l'habitacle i que les gallines puguin picotejar directament a terra i netejar-l'ho. D'aquesta manera se'n beneficien tan animals com el jardí o terreny.

  També és molt habitual que disposin d'un sostre a dues aigües i amb materials que eviten que l'aigua entri al seu interior. D'aquesta manera els galliners de fusta poden ser utilitzats en exteriors descoberts i resulten segurs pels animals.

  Com podeu veure, n'hi ha de tots els estils, dissenys, capacitats, preus,... Tria el que més s'adapti a les teves necessitats i si tens qualsevol dubte, contacta'ns sense compromís!

 • Incubadores i...
 • Desplumadores per a Aus
 • Accessoris per a Aus
per pàgina
Mostrant 1 - 12 de 104 productes
Mostrant 1 - 12 de 104 productes

Aus