El pinso Acana per a gossos és un aliment reconegut en l'àmbit internacional per la seva qualitat.

Fabricat amb matèries primeres immillorables i amb ingredients naturals aptes pel consum humà, Acana disposa de gran varietat de pinsos etiquetats com a "Premium" o "Super-Premium".

Un dels seus eslògans és que produeixen aliment biològicament apro...

Més

Pinso Acana per a Gossos Hi ha 19 productes.

per pàgina
Mostrant 1 - 12 de 19 productes
Mostrant 1 - 12 de 19 productes

El pinso Acana per a gossos és un aliment reconegut en l'àmbit internacional per la seva qualitat.

Fabricat amb matèries primeres immillorables i amb ingredients naturals aptes pel consum humà, Acana disposa de gran varietat de pinsos etiquetats com a "Premium" o "Super-Premium".

Un dels seus eslògans és que produeixen aliment biològicament apropiats pels nostres gossos.

# Característiques del pinso Acana per a Gossos

S'utilitzen ingredients frescos i regionals. Seleccionen els proveïdors i en fan un exhaustiu control de qualitat. Les matèries primeres passen per auditories per garantir la seva utilitat, poder nutricional i beneficis per a les mascotes.

En la seva composició trobem grans dosis d'ingredients d'origen animal. És a dir que s'utilitzen diferents parts d'animals per a afavorir als nostres gossos.

Tenen en compte la naturalesa dels gossos quan no estaven domesticats. Els gossos, segons Acana, han canviat a nivell mental però a nivell físic segueixen tenint les mateixes necessitats.

En cas d'utilitzar cereals en alguns dels seus productes, aquest són de baix índex glucèmic. En qualsevol cas la majoria dels seus pinsos no inclouen cap tipus de cereal. Per tant, molts dels pinsos d'Acana són Grain Free.

Grans quantitats de proteïnes de procedència animal. Aquestes són molt beneficioses per a les nostres mascotes.

Les cuines de la marca han estat premiades en vàries ocasions pel seu model i pels productes que són capaços de crear.

Utilitzen quantitats baixes de carbohidrats. Aquest són els causants d'alguns dels problemes habituals dels nostres gossos.

# Diferents games dins del pinso Acana

  • Pinso Acana Classics per a gossos: disposa de poques referències dins d'aquesta gama. Conté grans quantitats de carn (a partir d'un 50%). Amb productes formulats a base de pollastre, gall d'indi, ous, peixos capturats en llibertat,...
  • Pinso Acana Heritage per a gossos: les referències que podem observar dins dels pinsos Acana Heritage no contenen cereals. Per altra banda les inclusions d'ingredients d'origen animal són superiors al 60%.
  • Pinso Acana Regionals per a gossos: els pinsos que creen aquesta gama són d'inspiració local. Es tenen en compte les diferents regions de Canadà per a produir diferents pinsos. Conté als nivells de proteïnes i nivells baixos de carbohidrats.
  • Pinso Acana Singles per a gossos: pensat sobretot per a gossos amb problemes alimentaris. Utilitza una única proteïna de procedència animal. Amb una composició excepcional que el fan un aliment únic per a gossos. Fabricats amb porc, ànec o xai.

# Algunes de les referències més venudes del pinso Acana per a Gossos

Pinso Acana Prairie Poultry: el pinso de manteniment per excel·lència d'Acana. Un pinso amb una relació qualitat-preu espectacular. Un aliment pel dia a dia dels nostres gossos que els ajudarà a afrontar el dia a dia amb les millors condicions possibles.

Acana Pacifica per a Gossos: un pinso formulat amb peix que encanta als animals. A més els aporta grans beneficis a nivell intern i extern (estètic). Millora molts aspectes de l'animal i sobretot l'ajuda a millorar les seves defenses, el seu aprenentatge i la qualitat del pèl i la pell.

Acana Grass-Fed Lamb: un aliment pensat sobretot per a gossos amb problemes, siguin intoleràncies o al·lèrgies a certs ingredients. Amb grans dosis de carn i amb proteïnes molt beneficioses per a la mascota.

Aprofita les nostres ofertes, els nostres preus i les nostres promocions per a poder comprar el pinso Acana per a gossos més barat de la xarxa.

Pinso Acana per a Gossos