Collar Scalibor 48cm (Nacional) Veure més gran

Collar antiparasitari per a Gossos Scalibor

El collar Scalibor és el collar antiparasitari per a gossos per excel·lència. És el producte que més es ven per a prevenir la picada del mosquit de la leishmania i que a la vegada s'utilitza també com a preventiu per a infestacions de puces i paparres.

Aquest és un collar que conté Deltametrina que és un insecticida que repel·leix els insectes. 

Més detalls

18,95 € IVA incl.

 • Collar Scalibor per a Gossos - Collar Antiparasitari per a Gossos

  El collar Scalibor és el collar antiparasitari per a gossos per excel·lència. És el producte que més es ven per a prevenir la picada del mosquit de la leishmania i que a la vegada s'utilitza també com a preventiu per a infestacions de puces i paparres.

  Aquest és un collar que conté Deltametrina que és un insecticida que repel·leix els insectes. Hem de tenir en compte que aquest producte és tòxic per a gats.

  # Característiques i Especificacions Collar Antiparasitari Scalibor per a Gossos:

  Sempre ens agrada indicar que aquest (ni cap altre) no és un producte 100% efectiu contra la picada del mosquit de la leishmania. Tampoc ho és contra les puces, paparres o altres paràsits externs. És a dir que aquest collar antiparasitari és un preventiu amb una efectivitat molt alta, però mai arriba al 100%. En altres paraules, hem de prevenir la picada d'aquests insectes però tot i ser-ho pot ser que el nostre gos patixi les mencionades picades.

  Un cop tenim això en compte, ens agradarïa informar de les especificacions i el que hem de tenir en compte. Ademés coneixerem les principals funcions i utilitzacions de l'Scalibor.

  * Coneixem la Leishmaniosis:

  Com ja hem indicat, el principal motiu de l'utilització del collar Scalibor és la d'evitar la leishmaniosis als nostres estimats gossos.

  Aquesta és una malaltia molt greu, fins i tot pot arribar a ser mortal, que poden patir els gossos. Evitar-la o, si més no, intentar-ho està a les nostres mans.

  Aquesta malaltia es transmet a través de la picada d'un insecte que es diu "flebotomo" o mosquit de la leishmania. Hem de tenir en compte que aquesta malaltia es pot transmetre durant els 12 mesos de l'any i per tant hauriem d'intentar tenir els gossos protegits durant tot l'any.

  Els signes clínics d'aquesta malaltia són diversos i per això sempre recomanem que ho determini un professional veterinari.

  El flebotomo és un insecte pelut i d'uns 2 o 3 mm que resulta molt difícil d'identificar. Té un color groguenc. L'època en la que està més actiu són els mesos de calor. Així doncs que no podem parlar d'estacions de l'any sino que hem de tenir en compte les condicions climàtiques. 

  Actuen quan les temperatures són superiors a 16-18ºC i no fa ni vent ni plou. Per altra banda són més de vespre i nit. 

  És per aquests motius, que l'utilització del collar Scalibor en gossos és molt recomenable en els mesos de primavera i estiu, però també recomanable en l'hivern i la tardor.

  Com ja hem indicat hi poden haver molts indicatius de que un gos ha estat infectat per la leishmaniosis. Aquests poden ser:

  1. Lesions a la pell.
  2. Pèrdua de pes i/o gana.
  3. Fallo renal.
  4. Onicogrifosis o sobrecreixement de les ungles.
  5. Anemia.
  6. Diarrea.
  7. Coixeres.
  8. Epistaxis o hemorràgia nassal.
  9. Lesions oculars.
  10. Linfoadenopatía o inflamació dels ganglis linfàtics a nivell local o generalitzat.
  * Com actúa la leishmaniosis:

  - El primer que passa és que el mosquit de la leishmaniosis o flebotom pica a un gos infectat de leishmania i ingereix el paràsit. Arribat en aquest moment el mosquit ja està infectat.

  - Quan aquest mosquit arriba a un altre gos i el pica i inocula el paràsit. És a dir que contagia al gos que fins al moment disposava d'una salut envejable.

  - Arribat en aquest moment el gos ja té la leishmania i hem de tractar-lo.

  Utilitzant el collar Scalibor per a gossos podriem evitar el pas 2. És a dir que podriem evitar, en un percentatge molt alt, la picada d'aquest mosquit amb el paràsit al nostre estimat gos.

  * Prevenció de la leishmania (amb el Collar Scalibor) i tractament dels gossos infectats:

  La manera més barata de prevenir la picada del mosquit de la leishmania és l'utilització del collar Scalibor en el nostre gos. Aquest pot ser convinat amb altres productes com poden ser per exemple les Pipetes Advantix per a Gossos.

  Per altra banda s'han de pendre determinades conductes que ens ajudaràn a evitar aquest problema. En poden ser un exemple el fet d'evitar les passejades a les últimes hores del dia en les que el mosquit surt a menjar, posar mosquiteres, malles, deixar que el gos dormi dins a casa a les nits,...

  Tota precaució és poca i com més conductes apropiades tinguem més probabilitats hi ha de que el nostra gos quedi infectat. De totes maneres, pot ser que tinguem totes les precaucions, convinem diferents productes i que el nostre gos sigui picat. Hem de pensar que com més coses fem més segura estarà la nostra masctoa, però no estarà protegida al 100%.

  Si dubtes sobre el fet de que el teu gos pugui tenir la leishmania pots venir al nostre veterinari o anar al més proper per a que et realitzi l'estudi pertinent per a determinar-ho.

  En cas de que el teu gos estigui infectat serà tractat i es reduiràn (si la malaltia es detecta a temps) els símptomes.

  Un gos infectat (detectat a temps) pot disposar de gran qualitat de vida amb el tractament adecuat. De totes maneres hem de tenir en compte que sempre estarà infectat i sempre donarà positiu en leishmaniosis.

  # Com funciona el collar Scalibor per a gossos?

  En primer lloc volem tornar a indicar que aquest és un producte repelent per a mosquits (flebotoms), puces i paparres. Conté deltametrina (el principi actiu que actúa com a repelent i es va alliberant de forma constant durant els 6 mesos d'efectivitat del collar antiparasitari.

  Actúa de manera ràpida i continua. S'aconsegueix repelir als mosquits i les infestacions de puces i paparres.

  * Com col·locar el collar antiparasitari Scalibor al gos:

  Cal ajustar el collar deixant un espai d'uns dos dits entre el collar i el coll de l'animal. Un cop col·locat cal deixar uns 5cm i tallar la part sobrant. És important netejar-nos les mans un cop s'ha efectuat aquesta col·locació.

  * Protecció del collar Scalibor:

  Flebotoms o mosquits de la leishmania: repel·leix als mosquits de la leishmania i evita la seva alimentació al cos del gos. És a dir que disposa de poder anti-alimentació. És per això que es pot utilitzar com a preventiu de la malaltia.

  Paparres: és eficaç envers a les infestacions i picades d'aquests paràsits. Aquesta acció dura 6 mesos.

  Puces: actúa de la mateixa manera que amb les paparres. Evita infestacions i les molestes picades.

  Com ja hem indicat disposa d'una tecnologia innovadora que permet l'alliberació lenta de la deltametrina. Aquest producte es troba dins el collar Scalibor i en contacte amb el pèl i a la fricció amb la pell es va alliberant. Es distribuieix al llarg de tot el cos de l'animal.

  Presentacions disponibles del Collar Scalibor:

  - 48cm.

  - 65cm.

  Opinions

  Escriviu una valoració

  Collar antiparasitari per a Gossos Scalibor

  Collar antiparasitari per a Gossos Scalibor

  El collar Scalibor és el collar antiparasitari per a gossos per excel·lència. És el producte que més es ven per a prevenir la picada del mosquit de la leishmania i que a la vegada s'utilitza també com a preventiu per a infestacions de puces i paparres.

  Aquest és un collar que conté Deltametrina que és un insecticida que repel·leix els insectes. 

  Escriviu una valoració

  2 altres productes de la mateixa categoria:

  Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

  Collars Antiparasitaris per Gossos