Acana Wild Praire Veure més gran

Acana Wild Praire per a Gossos

El pinso Acana Wild Prairie per gossos ha estat elaborat per a alimentar a la perfecció a tots els gossos, sense importar raça, mida, ni etapa de la vida en la qual es troba.

Acana Wild Prairie està carregat d'ingredients locals, de Canadà, que són entregats frescos de les granges i aigües d'aquestes zones.

A Prozovalls pots comprar Acana Wild Prairie molt barat. Aprofita els nostres preus!

Més detalls

19,05 € IVA incl.

 • Comprar pinso Acana Wild Prairie per Gossos

  Com ja hem indicat, aquest aliment és apte per a qualsevol gos. Des d'un animal en fase de creixement fins a gossos adults. Un aliment de gran qualitat i de manteniment que pot ajudar i millorar la qualitat de vida de la teva mascota.

  # Característiques destacables del pinso Acana Regionals Wild Prairie 

  * Ingredients de qualitat i amb altes dosis de carns

  Acana utilitza ingredients de primera qualitat per tal d'elaborar aquest pinso caní.

  Seleccionen els proveïdors de matèries primeres després d'analitzar i confirmar que cuiden del medi ambient. Òbviament, també tenen en compte la qualitat de la seva producció.

  Acana sempre mira pel benestar del medi ambient i de les nostres mascotes. Treballem amb gent que ofereix productes (ingredients) de primera qualitat i aptes pel consum humà.

  A més, Acana Wild Prairie està compost d'altes quantitats d'ingredients que provenen dels animals, aquest són (per exemple):

  • Pollastre.
  • Gall d'indi.
  • Arengada.
  • Ous.
  • Lluç perca.
  • Truita.
  • Oli d'abadejo.

  També és destacable que s'utilitzen diferents parts dels animals. Per un costat les carns, però també els seus òrgans, amb la intenció d'imitar la dieta salvatge canina.

  * Limitacions en carbohidrats i alt en proteïnes

  Continguts reduïts en carbohidrats permeten que l'animal redueixi la probabilitat de patir sobrepès, obesitat o altres problemes. Alhora, s'utilitzen grans quantitats de proteïnes de procedència animal.

  Amb això s'aconsegueix beneficiar a la salut dels nostres animals i prevenir molts problemes, que en algunes ocasions poden venir determinats per una mala alimentació.

  Acana Wild Prairie conté tot el que els nostres gossos necessiten.

  Un pinso de total confiança que ajudarà als nostres animals a afrontar el seu dia a dia.

  * Beneficia a la nostra mascota en molts aspectes

  Anteriorment hem indicat alguns dels aspectes que pot millorar del nostre gos. Aquesta llista pot ser molt extensa però ens agradaria proporcionar una mica més d'informació sobre els beneficis que Acana Wild Prairie pot aportar al teu gos:

  • Millora la vitalitat de l'animal.
  • Els aporta el creixement òptim segons l'etapa de la vida en la qual es troben.
  • Millora la seva salut intestinal.
  • Ajuda a saciar a l'animal i pretén evitar el sobrepès.
  • Millora les seves defenses, tant naturals com el sistema immunitari.
  • L'ajuda a afrontar el seu dia a dia i evita que certs radicals puguin afectar a la seva salut.
  • Augmenta el rendiment de la mascota.
  • La qualitat del pelatge i el seu aspecte també serà millorat.
  • I una llista molt més extensa.

  * Només inclou 3 suplements

  Acana Wild Prairie per gossos només inclou 3 suplements nutricionals. Això implica que la resta de nutrients necessaris pel gos s'obtenen gràcies als ingredients utilitzats.

  Acana Wild Prairie és un pinso excel·lent.

  Disposa d'una qualitat pràcticament inigualable al mercat. Molts dels seus productes són de semblant qualitat, però no passa això amb moltes altres marques.

  Acana Wild Prairie disposa de grans opinions de les persones que l'administren als seus gossos.

  Un pinso de Canadà per alimentar a gossos de les nostres zones.

  # Composició del pinso Acana Wild Prairie per gossos

  Pollastre fresc (8%), gall dindi fresc (8%), menuts de pollastre frescos (fetge, cor, ronyó) (8%), pollastre deshidratat (8%), gall dindi deshidratat (8%), arengada deshidratat (8%) , pèsols verds sencers, llenties vermelles, cigrons, ou sencer fresc (4%), lluç perca fresc (4%), truita fresca de llac (4%), greix de pollastre (4%), menuts de gall dindi frescos (fetge, cor , ronyó) (3%), llenties verdes, faves de pinto, pèsols grocs sencers, alfals curada al sol, oli d'abadejo (2%), fibra de llenties, cartílag de pollastre (1%), alga marró, carbassó fresc, carbassa butternut esquaix, xirivies fresques, fulles de col arrissada, espinacs frescos, fulles de mostassa fresca, fulles de nap, pastanagues fresques, pomes fresca xarxa delicious, peres Bartlett fresques, fetge liofilitzat (pollastre i gall dindi) (0,1%), sal, nabius, nabius agres, arrel de xicoira, curcuma, card marià, arrel de bardana, espígol, arrel de malví, fruit de rosa.

  Sempre recomanem seguir les dosis recomanades pel fabricant per tal d'evitar el sobrepès o la sobrealimentació de l'animal. És per això que cal observar el que ens indica el sac de pinso sobre les quantitats diàries a administrar.

  Opinions

  Escriviu una valoració

  Acana Wild Praire per a Gossos

  Acana Wild Praire per a Gossos

  El pinso Acana Wild Prairie per gossos ha estat elaborat per a alimentar a la perfecció a tots els gossos, sense importar raça, mida, ni etapa de la vida en la qual es troba.

  Acana Wild Prairie està carregat d'ingredients locals, de Canadà, que són entregats frescos de les granges i aigües d'aquestes zones.

  A Prozovalls pots comprar Acana Wild Prairie molt barat. Aprofita els nostres preus!

  Escriviu una valoració

  18 altres productes de la mateixa categoria:

  Pinso Acana per a Gossos