Acana Puppy Junior Veure més gran

Acana Puppy & Junior Heritage per a Cadells

El pinso Acana Puppy&Junior és un aliment per cadells pensat sobretot per aquells cadells que no superen els 30Kg de pes.

En la seva composició trobem ingredients que estan pensats pel perfecte desenvolupament del gos. Un pinso que els ajudarà a afrontar cada dia en la seva etapa de creixement.

El pinso Acana Puppy&Junior pot ser el pinso ideal pel teu cadell.

Més detalls

17,05 € IVA incl.

 • Pinso Acana Puppy&Junior per Cadells - Compra'l ara al millor preu

  El pinso Acana Puppy&Junior és un aliment per cadells pensat sobretot per aquells cadells que no superen els 30Kg de pes.

  En la seva composició trobem ingredients que estan pensats pel perfecte desenvolupament del gos. Un pinso que els ajudarà a afrontar cada dia en la seva etapa de creixement.

  El pinso Acana Puppy&Junior pot ser el pinso ideal pel teu cadell.

  # Què podem destacar del pinso Acana Puppy & Junior per Cadells?

  Com sempre diem, les característiques o beneficis que podem destacar d'un aliment és molt extens. Sempre ens agrada destacar alguns dels aspectes que pot oferir.

  A continuació oferim informació que considerem rellevant sobre el producte i que alhora pot ajudar als propietaris a decantar-se per un o altre pinso per cadells.

  * Aliment biològicament apropiat

  Acana, i en aquest cas el pinso Puppy&Junior, té com a principal objectiu el d'imitar la dieta salvatge dels nostres gossos. En aquest sentit i orientació treballen cada dia.

  Per aquest motiu, el pinso Acana Puppy&Junior per cadells està replet d'ingredients seleccionats pel seu poder nutricional, pel que el gos seleccionaria en estat salvatge i pel que coneixen els professionals de la marca.

  Conté únicament ingredients i nutrients necessaris pel gos

  Amb aquest aliment el teu cadell s'alimentarà com la seva naturalesa demana, amb ingredients de qualitat i, sobretot, amb alts índex de nutrients i ingredients d'origen animal.

  Alhora, utilitza diferents parts d'animals com poden ser la carn, els òrgans,...

  * Grans quantitats d'ingredients de procedència animal

  Com ja diem, les carns presents o els ingredients de procedència animal és una de les grans característiques del pinso Acana Puppy per cadells.

  En aquest aliment podem veure carns fresques, carns deshidratades, fetge liofilitzat, i altres òrgans.

  El que s'aconsegueix amb això és:

  • Obtenir proteïnes de gran qualitat.
  • Potenciar la palatabilitat del producte.
  • Aportar nutrients essencials pel gos.
  • Imitar la seva dieta salvatge i natural.
  • Respectar les necessitats físiques i mentals dels nostres cadells.

  Un pinso que aporta grans beneficis a l'animal i resulta molt assimilable.

  * Només un suplement nutricional

  La potència nutricional o l'alt valor biològic dels ingredients utilitzats es veuen en la utilització d'un únic suplement nutricional.

  Acana Puppy&Junior només conté Zinc. Això implica que la resta de nutrients s'obtenen gràcies a una selecció excepcional d'ingredients.

  Molts dels pinsos de grans superfícies, sobretot, estan carregats amb aquest tipus de suplements.

  Quan parlem d'un únic suplement parlem d'un pinso d'una qualitat única i d'uns professionals molt bons en la formulació del pinso caní.

  * Indicacions del pinso Acana Puppy&Junior

  Aquest pinso pot ser consumit per la gran majoria de cadells. Podem dir que no hi ha contraindicacions a no ser que el cadell tingui alguna patologia i requereixi un pinso de gama veterinària.

  Podem dir que el pinso Acana Puppy&Junior por ser consumit per:

  • Poden consumir-lo cadells de 2 a 30kg de pes. En cas de ser cadells de més pes, aconsellaríem utilitzar el pinso per cadells de races grans.
  • Cadells amb certs problemes o intoleràncies.
  • També pensat per cadells amb problemes digestius.
  • I, com ja dèiem, per a qualsevol cadell totalment sa.

  # Composició Acana Puppy&Junior per Cadells

  Pollastre desossat fresc (16%), pollastre deshidratat (13%), gall dindi deshidratat (13%), llenties vermelles, pèsols verds sencers, menuts de pollastre frescos (fetge, cor, ronyó) (6%), greix de pollastre (6 %), ous sencers frescos (4%), llenguado sencer fresc (4%), arengada de l'atlàntic deshidratat (3%), oli d'arengada (3%), alfals curada al sol (2%), llenties verdes, fesols ( 2%), pèsols grocs sencers, fibra de pèsol, cartílag de pollastre fresc (2%), alga marró, carbassó fresca, carbassa, xirivies fresques, fulles de col arrissada, espinacs frescos, mostassa bruna, fulles de nap, pastanagues fresques, pomes fresques xarxa delicious, peres Barlett fresques, fetge de pollastre liofilitzat, fetge de gall dindi liofilitzat, nabius, nabius agres, arrel de xicoira, curcuma, card marià, arrel de bardana, espígol, arrel de malví, fruit de rosa. ADDITIUS (per kg): Additius nutricionals: E6 (Zinc): 100 mg. Additius zootècnics: Enterococcus faecium.

  Opinions

  Escriviu una valoració

  Acana Puppy & Junior Heritage per a Cadells

  Acana Puppy & Junior Heritage per a Cadells

  El pinso Acana Puppy&Junior és un aliment per cadells pensat sobretot per aquells cadells que no superen els 30Kg de pes.

  En la seva composició trobem ingredients que estan pensats pel perfecte desenvolupament del gos. Un pinso que els ajudarà a afrontar cada dia en la seva etapa de creixement.

  El pinso Acana Puppy&Junior pot ser el pinso ideal pel teu cadell.

  Escriviu una valoració

  18 altres productes de la mateixa categoria:

  Pinso Acana per a Gossos