Acana Puppy Large Veure més gran

Acana Puppy Large Breed Heritage per cadells de races grans

El pinso Acana Puppy Large Breed està pensat per a cuidar dels cadells de races grans.

Aquest tipus de gossos en fase de creixement tenen unes necessitats molt concretes que aconseguirem satisfer gràcies al pinso Acana per cadells de races grans.

Aprofita els nostres preus per a poder satisfer a la teva mascota. Un pinso de gran qualitat a un preu molt adequat.

Més detalls

59,90 € IVA incl.

 • Pinso Acana Puppy Large Breed Heritage per cadells de races grans

  El pinso Acana Puppy Large Breed està pensat per a cuidar dels cadells de races grans.

  Aquest tipus de gossos, en fase de creixement, tenen unes necessitats molt concretes que aconseguirem satisfer gràcies al pinso Acana per cadells de races grans.

  Aprofita els nostres preus per a poder satisfer a la teva mascota. Un pinso de gran qualitat a un preu molt adequat.

  Per què el pinso Acana Puppy Large Breed és ideal per alimentar a cadells de races grans?

  Són varies les característiques o trets específics que podem destacar d'aquesta alimentació. Com ja hem dit un aliment per a cadells de races grans ha d'adaptar-se a les seves necessitats. A continuació volem detallar alguns d'aquests trets característics.

  # Adaptat a les necessitats dels cadells de raça gran

  Els cadells es consideren de races grans quan el seu pes d'adult ha de ser igual o superior als 25Kg (+25kg d'adult). Tenint això en compte, Acana ha adaptat aquest pinso per tal d'afavorir el desenvolupament perfecte d'aquest tipus de gos.

  Hem de tenir en compte que aquests animals han de tenir un creixement adequat. És a dir que han de desenvolupar alhora musculatura, articulacions, esquelet,... Per tant, les relacions dels seus nutrients han de ser adequades i equilibrades.

  A més del creixement, els cadells han de desenvolupar-se mentalment. Tot això s'aconsegueix utilitzant ingredients equilibrats i que aportin els nutrients necessaris pels cadells de races grans.

  Acana Heritage Puppy Large aconsegueix cuidar a la perfecció dels cadells de races grans.

  # Amb altes dosis d'ingredients d'origen animal

  Els gossos són animals carnívors per naturalesa. Com a tal necessiten altes dosis d'ingredients d'origen animal per tal d'aprofitar les seves proteïnes i altres nutrients.

  És important que les proteïnes siguin assimilables per tal de beneficiar internament i externament als cadells. D'aquesta manera aconseguim mantenir en bon estat la musculatura de la mascota. A més, les dosis en grasses s'han adaptat per tal de prevenir problemes de sobrepès.

  # Acana Puppy Large Breed ajuda a evitar el sobrepès

  El sobrepès pot ser un greu problema per a les mascotes. Amb animals que pesen molt aquesta problemàtica s'accentua. L'excés de pes pot provocar problemes interns i alhora provocar greus dolors al cos. Cal tenir en compte que, igual que passa amb les persones, quan el cadell pesa més les seves articulacions estan més castigades.

  Problemes articulars en cadells poden provocar problemes o dolències cròniques d'adult. Evitar el sobrepès és algo que cal tenir sempre en compte, però cal vigilar encara més quan l'animal s'està desenvolupant.

  Aquesta prevenció cal acompanyar-la d'una correcta alimentació. Cal administrar les dosis recomanades pel fabricant i no administrar restes del nostre dinar, sopar,...

  Amb Acana Puppy Large el teu cadell gaudirà d'una vida sana, saludable i evitarà el sobrepès.

  # Cuida de les articulacions i cartílags

  Com ja hem indicat, les articulacions i cartílags cal que es mantinguin sanes i en bon estat en tot moment. Per aquest motiu, Acana Puppy Large Breed per cadells de races grans conté condoprotectors.

  A més, la presència d'Omegas assegura que l'animal reduirà possibles dolències gràcies a que disposa d'un poder antiinflamatori natural.

  Els ingredients d'Acana Puppy Large Breed s'han seleccionat per tal de beneficiar als nostres cadells.

  # Limitat en carbohidrats

  Els carbohidrats del pinso poden representar un problema si aquest apareixen en excés dins el pinso. És per això que Acana Puppy Large Breed conté dosis reduïdes de carbohidrats i aquest són d'absorció lenta

  Amb això es pretén evitar el sobrepès, l'obesitat o altres problemes com la diabetis

  És important utilitzar totes les eines de les quals disposem per tal de cuidar de la salut dels nostres gossos. L'alimentació sempre és molt important, però quan l'animal està en fase de creixement és essencial administrar un pinso etiquetat com a "Premium" o "Super Premium". 

  # Sense cereals, Acana Puppy Large és un pinso Grain Free

  Des d'Acana sempre fan gala del seu eslògan de que produeixen pinsos biològicament apropiats pels nostres gossos. En aquest cas, per exemple, no s'utilitzen cereals. Segons Acana, els gossos no requereixen cereals i per tant no ho inclouen en aquest pinso per a cadells de races grans.

  # Altres

  • Acana treballa únicament amb proveïdors de proximitat i de la seva confiança.
  • Aquests ingredients són aptes per al consum humà.
  • Utilitza diferents carns per tal d'aprofitar els seus nutrients.
  • Fa servir carns fresques i deshidratades per tal d'afavorir al cadell de raça gran.
  • Els ingredients s'entreguen frescos.
  • S'elabora a les seves pròpies cuines que han estat premiades vàries vegades.

  Especificacions del pinso Acana Puppy Large Breed per a cadells de races grans

  # Gossos que el poden consumir

  Els cadells de races grans són el principal objectiu d'aquest aliment.

  Cadells robustos, també cadells atlètics, i en definitiva tot tipus de gossos de raça gran en etapa de creixement. 

  S'adapta a les seves necessitats i a la naturalesa de les nostres mascotes.

  Cal administrar pinsos de qualitat, i sobretot a tots aquells cadells en fase de creixement. En aquest cas volem insistir en que està pensat per a tots aquells de races grans, és a dir en aquells que pesaran més de 25Kg quan siguin adults.

  Un aliment adaptat a ells i per ells.

  # Composició Acana Puppy Large Breed

  Pollastre desossat fresc (16%), pollastre deshidratat (15%), gall dindi deshidratat (14%), llenties vermelles, pèsols verds sencers, menuts de pollastre frescos (fetge, cor, ronyó) (6%), arengada de l'atlàntic deshidratat ( 4%), ous sencers frescos (4%), llenguado sencer fresc (4%), oli d'arengada (3%), alfals curada al sol (2%), fesols (2%), llenties verdes, pèsols grocs sencers, fibra de pèsol, greix de pollastre (2%), cartílag de pollastre fresc (2%), alga marró, carbassó fresca, carbassa, xirivies fresques, fulles de col arrissada, espinacs frescos, mostassa bruna, fulles de nap, pastanagues fresques, pomes fresques xarxa delicious, peres Barlett fresques, fetge de pollastre liofilitzat, fetge de gall dindi liofilitzat, nabius, nabius agres, arrel de xicoira, curcuma, card marià, arrel de bardana, espígol, arrel de malví, fruit de rosa. ADDITIUS (per kg): Additius nutricionals: E6 (Zinc): 100 mg. Additius zootècnics: Enterococcus faecium.

  Opinions

  Escriviu una valoració

  Acana Puppy Large Breed Heritage per cadells de races grans

  Acana Puppy Large Breed Heritage per cadells de races grans

  El pinso Acana Puppy Large Breed està pensat per a cuidar dels cadells de races grans.

  Aquest tipus de gossos en fase de creixement tenen unes necessitats molt concretes que aconseguirem satisfer gràcies al pinso Acana per cadells de races grans.

  Aprofita els nostres preus per a poder satisfer a la teva mascota. Un pinso de gran qualitat a un preu molt adequat.

  Escriviu una valoració

  18 altres productes de la mateixa categoria:

  Pinso Acana per a Gossos