Acana Adult Large Breed Heritage Veure més gran

Acana Adult Large Breed Heritage

El pinso Acana Adult Large Breed és un aliment d'Acana ideat per a gossos adults de races grans.

Aquests gossos tenen unes necessitats molt concretes. Per aquest motiu Acana ha formulat un aliment específic alimentar adequadament a aquest tipus de gossos.

Compra'l ara al millor preu a Prozovalls!

Més detalls

59,00 € IVA incl.

 • Comprar pinso Acana Adult Large Breed Barat a Prozovalls Center

  El pinso Acana Adult Large Breed és un aliment d'Acana ideat per a gossos adults de races grans.

  Aquests gossos tenen unes necessitats molt concretes. Per aquest motiu Acana ha formulat un aliment específic alimentar adequadament a aquest tipus de gossos.

  # Característiques destacades d'Acana Adult Large Breed per Gossos

  Aquest és un pinso pensat especialment per a gossos de races adultes. Un pinso de qualitat adaptat a les seves necessitats, amb una composició específica per a carnívors.

  * Altes dosis d'ingredients de procedència animal

  Acana  és una empresa que formula pinsos biològicament apropiats pels gossos. En aquest cas, Acana Adult Large Breed disposa de fins a un 60% d'ingredients d'origen animal. A més, s'utilitzen carns, òrgans, cartílags,...

  Tots frescos, deshidratats o liofilitzats segons consideren necessari els professionals de la marca.

  * Varietat i qualitat

  Una varietat excepcional d'ingredients i la seva qualitat garanteixen que el pinso Acana Adult Large Breed és excepcional. 

  Aquesta varietat imita la dieta salvatge dels llops, avantpassats dels nostres gossos. Per altra banda, aquesta varietat és capaç d'aportar pràcticament tots els nutrients que necessita la nostra mascota.

  De suplements nutricionals només s'utilitza el Zinc. La resta de nutrients s'obtenen de la varietat d'ingredients.

  * La salut del teu gos, el seu objectiu

  Acana vol aportar una qualitat de vida excepcional a les nostres mascotes. Per aquest motiu s'utilitzen ingredients a consciència per tal que el seu sistema immunitari, les seves defenses naturals,... siguin les òptimes.

  Els nostres gossos necessiten una dieta carnívora i adaptada a les seves necessitats. Aquests objectius s'aconsegueixen cobrir amb l'administració d'Acana Adult Large Breed a les nostres mascotes.

  * Altes quantitats de proteïnes animals i baix en carbohidrats

  Les proteïnes de qualitat i de procedència animal són ideals pels nostres gossos. Per altra banda, aquest és un aliment baix en carbohidrats.

  Amb això s'aconsegueix:

  • Prevenir problemes de diabetis.
  • Prevenir obesitat.
  • Prevenir sobrepès.

  # Indicacions Acana Adult Large Breed

  • Pinso específic per gossos adults de races grans (de més de 25Kg).
  • Ideal per a tot tipus de gossos adults d'aquestes característiques. 
  • Per a qualsevol gos, ja que és un aliment pensat per a carnívors, i els gossos ho són.

  # Composició Acana Adult Large Breed per Gossos

  Pollastre desossat fresc (13%), pollastre deshidratat (12%), gall dindi deshidratat (11%), llenties vermelles, pèsols verds sencers (8%), fesols, menuts de pollastre frescos (fetge, cor, ronyó) (4%) , arengada de l'atlàntic deshidratat (4%), ous sencers frescos (4%), llenguado sencer fresc (4%), oli d'arengada (3%), greix de pollastre (3%), alfals curada al sol, llenties verdes, pèsols grocs sencers, fibra de pèsol, cartílag de pollastre fresc (2%), alga marró, carbassó fresca, carbassa, xirivies fresques, fulles de col arrissada, espinacs frescos, mostassa bruna, fulles de nap, pastanagues fresques, pomes fresques xarxa delicious , peres Barlett fresques, fetge de pollastre liofilitzat, fetge de gall dindi liofilitzat, nabius, nabius agres, arrel de xicoira, curcuma, card marià, arrel de bardana, espígol, arrel de malví, fruit de rosa. ADDITIUS (per kg): Additius nutricionals: E6 (Zinc): 100 mg. Additius zootècnics: Enterococcus faecium.

  Compra'l ara al millor preu a Prozovalls!

  Opinions

  Escriviu una valoració

  Acana Adult Large Breed Heritage

  Acana Adult Large Breed Heritage

  El pinso Acana Adult Large Breed és un aliment d'Acana ideat per a gossos adults de races grans.

  Aquests gossos tenen unes necessitats molt concretes. Per aquest motiu Acana ha formulat un aliment específic alimentar adequadament a aquest tipus de gossos.

  Compra'l ara al millor preu a Prozovalls!

  Escriviu una valoració

  18 altres productes de la mateixa categoria:

  Pinso Acana per a Gossos