Acana Prairie Poultry Veure més gran

Acana Prairie Poultry

El pinso Acana Prairie Poultry és un aliment que ha estat elaborat per a gossos de qualsevol raça i en qualsevol fase de la seva vida. És un tipus d'alimentació formulada y fabricada a Canadá amb ingredients de gran qualitat i obviament aptes per al consum humà.

Acana Prairie Poultry és un dels pinsos més venuts de la marca pels grans resultats que ofereix.

Més detalls

14,73 € IVA incl.

 • Pinso Acana Prairie Poultry per a Gossos de Qualsevol Raça

  El pinso Acana Prairie Poultry és un aliment que ha estat elaborat per a gossos de qualsevol raça i en qualsevol fase de la seva vida. És un tipus d'alimentació formulada y fabricada a Canadá amb ingredients de gran qualitat i obviament aptes per al consum humà.

  Acana Prairie Poultry és un dels pinsos més venuts de la marca pels grans resultats que ofereix i per la gran acollida que ha tingut per part dels gossos.

  # Característiques destacables del pinso Acana Prairie Poultry per a Gossos

  Els gossos, tot i ser animals domèstics, requereixen de grans dosis d'ingredients càrnics per tal de mantenir la seva qualitat de vida i la seva vitalitat. La seva naturalesa salvatge ens indica que són animals carnívors i per tant des d'Acana pretenen imitar la dieta salvatge o natural canina. En aquest sentit han seleccionat ingredients i nutrients tenint en compte la dieta biològicament apropiada que requereixen les nostres mascotes.

  Acana utilitza ingredients de qualitat i de proveïdors reconeguts per la qualitat de matèries primes que serveixen. A Acana Prairie Poultry s'utilitza pollastre i gall d'indi capturats en estat natural. També inclou ous que provenen de granges de la zona de Canadá.

  Els ingredients s'entreguen frescos i crus amb l'intenció de que Acana Prairie Poultry disposi d'una qualitat i poder nutricional inigualable. A més, això ajuda a que el pinso pugui disposar d'una olor i un gust que resultin irresistibles per als nostres gossos.

  Les cuines d'Acana han estat premiades en varies ocasions per la qualitat dels productes que elaboren i pels seus processos de fabricació.

  # Especificacions a nivell de composició d'Acana Prairie Poultry

  • En primer lloc volem mencionar les dosis de les que parla la marca que inclou el pinso. Segons indica conté un 50% d'ingredients d'origen animal.
  • L'altre 50% del pinso està carregat de fruites i verdures. En qualsevol cas aquesta alimentació no conté cereals d'alt índex glucèmic. Conté civada (que és un cereal de baix índex glucèmic). 
  • S'han limiatat els carbohidrats, i juntament amb tot l'indicat anteriorment, ajuda a evitar sobrepes, diabetes,... o altres problemes relacionats amb aquest tipus d'ingredients i nutrients.
  • Conté un 29% de proteínes animals. D'aquesta manera Acana Prairie Poultry ajuda a la masa muscular dels gossos a l'hora que els aporta una nutrició excepcional.
  • Al fabricar el pinso, Acana inclou 1/3 part de la carn fresca per obtenir grans nivells de palatabilitat. Els altres 2/3 de la carn es deshidraten amb l'intenció d'aprofitar la qualitat de les proteines que ofereixen.
  • Disposa d'àcids grassos Omega-3 que afavoreixen la salut del gos. Millora per exemple el pelatge, la pell, la digestibilitat,...
  • Gràcies a la seva gran qualitat i poder nutricional, Acana Prairie Poultry només necessita 6 suplements (i a més són naturals) per a completar aquesta dieta canina.
  • També ens agradaría destacar la presència d'òrgans, carn, cartílegs,.. d'origen animal. Amb això la marca és capaç d'oferir a través d'aquest aliment diferents nutrients i tots ells de qualitat per al nostre gos.
  • En aquesta alimentació no trobarem concentrats de proteínes dels pèsols o de la patata, cosa que resulta molt habitual en molts dels pinsos del mercat i que per altra banda pot ser bastant indigest per als nostres gossos.

  # Composició Acana Prairie Poultry per a Gossos

  Pollastre deshidratat (25%), civada tallada (23%), pollastre fresc (5%), menuts de pollastre frescos (fetge, cor, ronyó) (5%), llenties vermelles, pèsols verds sencers, llenties verdes, gall dindi fresc ( 4%), ou sencer fresc (4%), greix de pollastre (4%), cigrons sencers, pèsols grocs sencers, civada sencera, oli d'arengada (3%), alfals curada al sol, fibra de llenties, alga marró, carbassó fresc, carabassa butternut esquaix, xirivies fresques, fulles de col arrissada, espinacs frescos, pastanagues fresques, pomes fresca xarxa delicious, peres Barlett fresques, fetge de pollastre liofilitzat (0,1%), sal, nabius, nabius agriosraíz de xicoira, curcuma, card marià, arrel de bardana, espígol, arrel de malví, fruit de rosa.

  Sempre hem d'intentar basar l'alimentació del nostre gos tenint en compte les recomanacions de la marca. En aquest sentit hauriem d'alimentar a les mascotes a partir de les franges que ens facilita en el sac de pinso d'Acana Prairie Poultry.

  En qualsevol cas, és possible que per molta o poca activitat un gos requereixi de quantitats superiors o inferiors a les recomanades. Hem de pensar que és una simple guía i que no es real en el 100% dels casos.

  Opinions

  Escriviu una valoració

  Acana Prairie Poultry

  Acana Prairie Poultry

  El pinso Acana Prairie Poultry és un aliment que ha estat elaborat per a gossos de qualsevol raça i en qualsevol fase de la seva vida. És un tipus d'alimentació formulada y fabricada a Canadá amb ingredients de gran qualitat i obviament aptes per al consum humà.

  Acana Prairie Poultry és un dels pinsos més venuts de la marca pels grans resultats que ofereix.

  Escriviu una valoració

  18 altres productes de la mateixa categoria:

  Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

  Pinso Acana per a Gossos