Arion Original Grain Free Adult Chicken&Potato Veure més gran

Arion Original Grain Free Adult Chicken&Potato

El pinso Arion Original Grain Free amb pollastre i patata és un aliment per a gossos adults. Aquest pinso està compost a base de proteïnes de pollastre i no conté cap tipus de cereal.

A més, a la seva composició trobem Krill de l'Antàrtic que resulta una font de gran qualitat d'Omega3. Una de les millors fonts d'Omega3 que ens ofereix el mercat actual.

Més detalls

49,95 € IVA incl.

 • Comprar Pinso Arion Original Grain Free de Pollastre i Patata per a Gossos

  El pinso Arion Original Grain Free amb pollastre i patata és un aliment per a gossos adults. Aquest pinso està compost a base de proteïnes de pollastre i no conté cap tipus de cereal.

  A més, a la seva composició trobem Krill de l'Antàrtic que resulta una font de gran qualitat d'Omega3. És una de les millors fonts d'Omega3 que ens ofereix el mercat actual.

  # Informació clau sobre el pinso Arion Original Grain Free de Pollastre per a Gossos

  Com molts dels pinsos del mercat actual, aquest aliment per gossos disposa d'una gran varietat de beneficis.

  És un pinso de manteniment de gran qualitat que cuida de la salut dels nostres animals.

  Quan adquirim un pinso busquem que el nostre estimat gos disposi de la vida perfecta, d'un estat de salut òptim i sempre volem que les seves necessitats siguin cobertes.

  Amb el pinso Arion Original Grain Free de pollastre els gossos obtindran tot el que el seu organisme requereix.

  # Sense cereals

  Com el seu nom indica, aquest és un pinso Grain Free de la gama Original d'Arion. Els aliments sense cereals són molt útils per a alimentar a tots aquells gossos amb problemes de digestibilitat d'aquests, o fins i tot a gossos amb intoleràncies o al·lèrgies.

  A més, l'absència de cereals redueix bastant les probabilitats del fet que l'animal pateixi sobrepès o fins i tot diabetis. S'aconsegueix reduir en gran part el sucre en sang.

  Els cereals han estat substituïts per altres ingredients com per exemple la patata.

  # Amb Omega3

  Arion Original Grain Free utilitza Krill de l'Antàrtic com a ingredient. Aquest és capaç d'aportar Omega3 al pinso. Els Omega3 aporten entre altres beneficis:

  • Una millora en la qualitat del pèl de l'animal.
  • Millora la barrera cutània.
  • També augmenta la capacitat d'aprenentatge dels animals.
  • Per altra banda els sentits també es veuran beneficiats.
  • Enforteix el sistema immunològic.
  • Actua com antiinflamatori natural i per tant redueix molèsties.
  • I una llista molt llarga de "PROS".

  A més, aquesta font d'Omega3 és excepcional. Un origen car però alhora molt beneficiós, aconseguint uns Omega d'alta biodisponibilitat i astaxantina.

  # Proteïnes de gran qualitat

  La carn del pollastre ha estat deshidratada per tal d'obtenir unes proteïnes òptimes pel nostre gos. Aquestes són molt beneficioses pels nostres animals.

  La seva musculatura es trobarà en perfecte estat. 

  Els gossos són carnívors per naturalesa i per tant requereixen aliments amb bones dosis càrnies i baix contingut en cereals, en aquest cas sense cereals.

  La qualitat de molts pinsos es pot comprovar a partir de les dosis d'ingredients d'origen animal presents en el mateix. Per aquest motiu, un pinso amb molta carn resulta més car que pinsos amb baixes quantitats. Alhora, un pinso amb gran quantitat de proteïnes de procedència animal resulta molt més saludable, nutritiu i, en definitiva, beneficiós pel nostre gos.

  Arion Original Grain Free de pollastre també inclou ous sencers com a font de proteïnes d'alt valor biològic.

  # Indicacions del pinso Arion Original Grain Free de pollastre i patata

  • És un pinso ideal per a qualsevol gos, és un aliment complet i equilibrat de manteniment.
  • Ideal per a gossos amb sensibilitat digestiva.
  • També pensat per a cans amb intoleràncies o al·lèrgies als cereals o gluten. Com ja hem dit és un aliment Grain Free per a gossos.

  # Composició del pinso Arion Original Grain Free Pollastre i Patata

  Patates, carn de pollastre deshidratada, greix animal, pèsols, ou sencer deshidratat, fetge de pollastre hidrolitzat, peix, llevats, polpa de remolatxa, clorur sòdic, lecitina, F.O.S., krill del antàrtic.

  Opinions

  Escriviu una valoració

  Arion Original Grain Free Adult Chicken&Potato

  Arion Original Grain Free Adult Chicken&Potato

  El pinso Arion Original Grain Free amb pollastre i patata és un aliment per a gossos adults. Aquest pinso està compost a base de proteïnes de pollastre i no conté cap tipus de cereal.

  A més, a la seva composició trobem Krill de l'Antàrtic que resulta una font de gran qualitat d'Omega3. Una de les millors fonts d'Omega3 que ens ofereix el mercat actual.

  Escriviu una valoració

  18 altres productes de la mateixa categoria:

  Pinso Arion Original