La Trufa Puppy & Junior 17 kg Veure més gran

La Trufa Zero Puppy&Junior All Breeds per a Cadells

El pinso La Trufa Puppy&Junior està pensat per alimentar als cadells de races petites, mitjanes, grans,.. i en definitiva a qualsevol gos en etapa de creixement.

Aquest aliment es troba dins la gama Zero de la Trufa. Un pinso caracteritzat per la seva gran relació qualitat/preu. Un pinso que beneficia als gossos i no perjudica la nostra economia.

Més detalls

51,00 € IVA incl.

 • Comprar Pinso La Trufa Zero Puppy&Junior All Breeds per a Cadells

  El pinso La Trufa Puppy&Junior està pensat per alimentar als cadells de races petites, mitjanes, grans,.. i en definitiva a qualsevol gos en etapa de creixement.

  Aquest aliment es troba dins la gama Zero de la Trufa. Un pinso caracteritzat per la seva gran relació qualitat/preu. Un pinso que beneficia als gossos i no perjudica la nostra economia.

  # Pinso La Trufa Puppy - Avantatges i beneficis

  * Conté condroprotectors

  La presència de condroitina i glucosamina ajuda a les articulacions dels cadells. O el que és el mateix, aporta tot el que l'animal necessita per tal de cuidar de la resistència d'aquestes, de la seva lubricació, de la seva elasticitat,...

  Els cadells han de disposar d'una bona qualitat articular, això els ajudarà en el present i en el futur.

  Un cadell alimentat amb el pinso la Trufa Puppy notarà una millora en les seves articulacions.

  * Carns deshidratades

  La utilització de carns deshidratades aporta molts beneficis al nostre animal.

  Entre d'altres, ens agrada destacar la qualitat de les proteïnes que desprèn aquest tipus de carn. Són proteïnes d'un alt valor biològic. És a dir que disposen de gran poder nutricional i alhora són assimilables.

  Els gossos es beneficien i aprofiten, sobretot, les proteïnes de procedència animal. No cal destacar, ja que és conegut per tothom, que els gossos són carnívors per naturalesa.

  * El Pinso La Trufa Puppy&Junior millora les defenses del cadell

  Molts dels ingredients utilitzats beneficien a les defenses de l'animal. Els cadells són animals que poden patir greus conseqüències si es veuen afectats per certs organismes externs.

  És per això que s'incorporen nutrients que beneficien a les defenses naturals de l'animal, al seu sistema immunitari, potencien la flora intestinal,...

  Amb tot això el que s'aconsegueix és ajudar als nostres cadells a afrontar el seu dia a dia, combatent els radicals lliures presents en qualsevol ambient.

  * Ajuda al desenvolupament del cervell i la vista

  Els Omega-3 presents en aquest aliment, entre d'altres, ajuden a desenvolupar els sentits de l'animal.

  En cadells resulta molt important el desenvolupament del seu cervell. Han de començar a actuar i avançar en el seu aprenentatge diari. Tot això els beneficiarà.

  La vista, de la mateixa manera que olfacte i altres sentits, també requereixe una aportació per al seu perfecte desenvolupament.

  De tot això se n'ocupa el pinso La Trufa Puppy&Junior All Breeds.

  * Redueix les inflamacions articulars

  Certs ingredients han estat seleccionats pel seu poder nutricional, pel que poden aportar a l'animal o pels seus beneficis un cop han estat ingerits.

  Alguns dels ingredients aporten nutrients molt importants per a les articulacions dels animals. En aquest cas, per exemple, podem parlar dels àcids grassos essencials. Aquests actuen, entre d'altres, com antiinflamatoris articulars. 

  És a dir que certes molèsties es veuran reduïdes, evitant la sobre càrrega d'altres parts del cos de l'animal.

  Un antiinflamatori els ajudarà al moment en el qual es troben però també miren a llarg termini, pensant quan el gos serà adult.

  * Ajuda al cadell a saciar

  S'han utilitzat certs ingredients amb la intenció d'ajudar a l'animal a quedar tip, o el que també se'n diu saciat. D'aquesta manera els cadells queden satisfets amb la seva dieta diària i alhora n'obtenen tots els beneficis que els ofereix.

  El pinso La Trufa Puppy per Cadells encantarà i aportarà grans avantatges al teu animal.

  No ho pensis més, aprofita els nostres preus i descomptes per compra el pinso de la Trufa per cadells al millor preu.

  * Redueix possibilitats de la diabetis canina

  L'absència de cereals ajuda a reduir aquestes possibilitats. S'han eliminat certs carbohidrats i se n'han reduït les concentracions. Amb això es pretén regular la presència de sucre en sang dels cadells.

  A més de la diabetis, aquest tipus d'ingredients poden afavorir al sobrepès o obesitat de l'animal. Un alt contingut en cereals no aporta el poder nutricional que necessiten els gossos per naturalesa. Per aquest motiu aquest aliment per cadells de la Trufa no conté cereals i disposa de grans dosis de carns.

  # Composició Pinso La Trufa Puppy Junior per a Cadells

  Carn de pollastre deshidratada (mínim 27%), arròs (mínim 20%), tonyina (mínim 13%), proteïnes plasmàtiques,proteïna de blat de moro, greix de pollastre, oli de peix, ou deshidratat, llevat de cervesa, glucosamina, condroïtina, antioxidants naturals (alfatocoferoles, extracte de romaní, seleni), bifidobacteris, probiòtics, prebiòtics (E. faecium), Mananooligosacáridos (MOS), fructooligosacàrids (FOS), polpa de remolatxa i yucca schidigera.

  Opinions

  Escriviu una valoració

  La Trufa Zero Puppy&Junior All Breeds per a Cadells

  La Trufa Zero Puppy&Junior All Breeds per a Cadells

  El pinso La Trufa Puppy&Junior està pensat per alimentar als cadells de races petites, mitjanes, grans,.. i en definitiva a qualsevol gos en etapa de creixement.

  Aquest aliment es troba dins la gama Zero de la Trufa. Un pinso caracteritzat per la seva gran relació qualitat/preu. Un pinso que beneficia als gossos i no perjudica la nostra economia.

  Escriviu una valoració

  14 altres productes de la mateixa categoria:

  Pinso La Trufa per a Gossos