Natura Diet Lamb & Rice 12 Kg Veure més gran

Natura Diet Lamb & Rice

El pinso Natura Diet Lamb & Rice és un aliment per a gossos adults, de races mitjanes i grans, fabricat amb xai i arròs. Nodreix de manera completa i equilibrada a les nostres mascotes.

Disposa d'una formulació optimitzada per tal de beneficiar diferents àmbits de la seva salut.

Natura Diet Lamb & Rice encanta als gossos que el consumeixen!

Més detalls

3,80 € IVA incl.

 • Comprar Pinso Natura Diet Lamb&Rice per a Gossos Adults

  El pinso Natura Diet Lamb & Rice és un aliment per a gossos adults, de races mitjanes i grans, fabricat amb xai i arròs. Nodreix de manera completa i equilibrada a les nostres mascotes.

  Disposa d'una formulació optimitzada per tal de beneficiar diferents àmbits de la seva salut.

  Natura Diet Lamb & Rice encanta als gossos que el consumeixen!

  # Pinso Natura Diet Lamb & Rice - Quins beneficis aporta als gossos?

  El pinso per gossos adults Natura Diet amb xai i arròs aporta grans beneficis als nostres animals. Aquests són tan en l'àmbit intern com en l'extern. Les seves millores seran visibles a simple vista i alhora l'animal disposarà d'una gran vitalitat i estat de salut òptim.

  # Pinso hipoal·lèrgic de Natura Diet per a gossos

  Aquest pinso disposa d'ingredients òptims per tal de prevenir problemes d'intoleràncies o al·lèrgies alimentàries. Aquests són de baixa o nul·la capacitat al·lergògena.

  S'han eliminat certs cereals de la seva composició. A la vegada també s'han utilitzat carns amb baixes possibilitats d'afectar intestinalment a les nostres mascotes.

  Hem de cuidar sempre als nostres animals. Prevenir sempre és millor que curar. Així que aquest pinso pot ser una gran opció per alimentar al teu gos.

  # Reforça el sistema immunitari i les defenses naturals de la mascota

  Certs ingredients i nutrients presents al pinso Natura Diet Lamb & Rice ajuden a millorar tan les defenses naturals de la mascota com el sistema immunològic.

  Els gossos han de poder combatre dia a dia els radicals o patògens lliures amb els que es troben. Amb aquest aliment estem potenciant aquestes defenses per tal de millorar la qualitat de vida de la nostra mascota i alhora prevenir certes malalties o patologies.

  Un pinso de gran qualitat pot evitar que el teu animal contragui algunes malalties.

  # Millora la vista de l'animal

  La presència de certs nutrients ajuden a la mascota a mantenir en bon estat els seus sentits. Entre aquests podem parlar de la vista. 

  Els sentits són essencials perquè el nostre gos sigui feliç i gaudeixi de la seva vida. Com passa amb les persones, la vista és molt important i ajudar a cuidar la dels animals està a les nostres mans.

  Aportar Natura Diet de Xai pot ajudar a la vista de la teva mascota.

  # Ingredients molt digeribles i assimilables

  Les matèries primeres utilitzades són altament digestibles. Els gossos es beneficiaran d'aquesta composició.

  Uns ingredients digeribles adequadament milloraran el sistema digestiu de la mascota. La qualitat de les seves defecacions serà l'òptima. Els gossos estaran en bon estat, disposaran de bona vitalitat i es veuran feliços.

  Alhora, l'assimilació dels nutrients també és adequada. Així, el nostre gos podrà cobrir les seves necessitats gràcies a l'assimilació del que el pinso Natura Diet Lamb & Rice l'hi ofereix.

  # Natura Diet amb Xai preveu desordres senils

  Aquest aliment disposa de diferents ingredients i nutrients orientats a endarrerir l'envelliment de l'animal i prevenir desordres senils amb el pas dels anys.

  Cuidar de l'animal mentre es fa gran és el que qualsevol propietari desitja per a la seva mascota.

  Aquest pinso ofereix el que els gossos necessiten per envellir correctament.

  # Cuida de la salut bucodental de la mascota

  La croqueta i la composició de l'aliment ajudaran a cuidar la higiene de la boca i també de les dents de la nostra mascota.

  Ajudarà a reduir la tosca i la plaqueta dental. Alhora, la bona digestibilitat també reduirà el mal alè.

  # Conté protectors articulars

  De la mateixa manera, Natura Diet Lamb cuida de les articulacions dels gossos que el consumeixen.

  És molt important que els cans disposin de certs nutrients que milloren l'elasticitat articular, la seva lubricació,... i que també redueixin possibles molèsties.

  Aprofita els nostres preus per comprar el pinso Natura Diet amb Xai al millor preu.

  # Composició del pinso Natura Diet amb Xai i Arròs per Gossos Adults

  Carn de xai deshidratada (25%), arròs polit (15%), arròs integral (5%), concentrat de proteïnes vegetals AD *, salmó deshidratat (3%), polpa de remolatxa, ou deshidratat, fibres vegetals, oli de salmó, oli de llinosa, clorur potàssic, PROHEALTH (1%): extracte de musclo de llavis verds, extracte de krill, pastanaga deshidratada, tomàquet deshidratat, rosa de l'Índia deshidratada, alfals deshidratat, algues deshidratades, extracte de llavor de dent de lleó, bròquil deshidratat, extracte de llavor de te verd, camamilla deshidratada, extracte de cítrics, oli de borratja, extracte de llavor d'orenga, extracte de llavor de card marià, nabius, L-carnitina, taurina, FOS, MOS, probiòtics, PROSAFE COMPLEX (0,03%): romaní, clau, aranja i extracte de raïm deshidratats, olis vegetals rics en alfa tocoferols .

  Opinions

  Escriviu una valoració

  Natura Diet Lamb & Rice

  Natura Diet Lamb & Rice

  El pinso Natura Diet Lamb & Rice és un aliment per a gossos adults, de races mitjanes i grans, fabricat amb xai i arròs. Nodreix de manera completa i equilibrada a les nostres mascotes.

  Disposa d'una formulació optimitzada per tal de beneficiar diferents àmbits de la seva salut.

  Natura Diet Lamb & Rice encanta als gossos que el consumeixen!

  Escriviu una valoració

  13 altres productes de la mateixa categoria:

  Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

  Pinso Natura Diet per a Gossos