Pinso Orijen Original per Gossos Veure més gran

Orijen Original per Gossos

El pinso Orijen Original per gossos és un aliment de manteniment molt potent que cuidarà de la salut dels nostres animals.

Amb el pinso Orijen Original els nostres gossos disposaran de la vitalitat que els caracteritza. A més, disposarà d'una qualitat de vida excepcional i envejable.

Aquest aliment caní disposa d'una composició repleta d'ingredients d'origen animal.

Més detalls

21,76 € IVA incl.

 • Pinso Orijen Original per Gossos - Aliment de manteniment molt complet

  El pinso Orijen Original per gossos és un aliment de manteniment molt potent que cuidarà de la salut dels nostres animals.

  Amb el pinso Orijen Original els nostres gossos disposaran de la vitalitat que els caracteritza. A més, disposarà d'una qualitat de vida excepcional i envejable.

  Aquest aliment caní disposa d'una composició repleta d'ingredients d'origen animal, en aquest cas representa un 85%.

  Orijen Original és el pinso que substitueix l'antic Orijen Adult per gossos.

  # Pinso Orijen Original - Quins beneficis pot aportar?

  Aquest menjar aporta tot el que els nostres gossos necessiten en l'àmbit nutricional. Aconsegueix cobrir totes les necessitats canines, tant internes com externes.

  Els gossos són carnívors per naturalesa, Orijen té en compte aquest factor i és per aquest motiu que Orijen Original imita la dieta salvatge canina. Una dieta igual a la dels seus avantpassats.

  Disposa de diferents ingredients d'origen animal destacables:

  • Pollastre.
  • Gall d'indi.
  • Ous.
  • Peix capturat en llibertat.

  D'aquestes matèries primeres s'utilitza la carn, els òrgans, els cartílags,... Amb això s'aconsegueix obtenir una gran quantitat de nutrients que beneficien a les nostres mascotes.

  A més, la carn s'entrega fresca a les guardonades cuines d'Orijen. Allí es realitzen diferents processos de cocció per tal d'utilitzar una tercera part de les carns fresques i la resta es deshidraten.

  Amb això s'aconsegueix millorar la potència del pinso Orijen Orginal, obtenir proteïnes molt adequades pels animals i oferir una olor i un gust que resulta molt agradable pel paladar dels gossos.

  Els suplements són habituals en els aliments de gossos. En aquest cas només hi ha 1 suplement, el Zinc. Això és un indicatiu molt clar de la potència nutricional d'aquest menjar caní.

  La resta de nutrients s'obtenen directament dels ingredients seleccionats. Ingredients que per cert són seleccionats curosa i meticulosament per garantir la qualitat dels seus productes.

  Conté un 38% de proteïnes, de gran qualitat i majoritàriament de procedència animal. A més, conté baixes quantitats de carbohidrats que són de baix índex glucèmic.

  Orijen Original és un pinso per gossos molt exigents.

  Aconsegueix complir les expectatives dels gossos capritxosos i amb paladar exquisit.

  # Composició del pinso Orijen Original per Gossos

  Carn de pollastre fresca (13%), carn de gall dindi fresca (7%), ous sencers frescos (7%), fetge de pollastre fresc (6%), arengada sencer fresc (6%), llenguado sencer fresc (5%) , fetge de gall dindi fresc (5%), coll de pollastre fresc (4%), cor de pollastre fresc (4%), cor de gall dindi fresc (4%), pollastre (deshidratat, 4%), gall dindi (deshidratat, 4 %), verat sencera (deshidratat, 4%), sardina sencera (deshidratat, 4%), arengada sencer (deshidratat, 4%), llenties vermelles, llenties verdes, pèsols verds, fibra de llenties, cigrons, pèsols grocs, mongetes pintes , mongetes blanques, oli d'arengada (1%), greix de pollastre (1%), cartílag de pollastre (1%), fetge de pollastre (liofilitzat), fetge de gall dindi (liofilitzat), carbassa fresca, carbassa moscada fresca, carbassó fresc, xirivies fresques, pastanagues fresques, pomes fresques, peres fresques, col fresca, espinacs frescos, fulles de remolatxa fresca, fulles de nap fresc, alga kelp marró, nabius agres sencers, nabius sencers, baia s de Saskatoon senceres, arrel de xicoira, cúrcuma, card marià, arrel de bardana, espígol, arrel de malví, rosa mosqueta.

  Opinions

  Escriviu una valoració

  Orijen Original per Gossos

  Orijen Original per Gossos

  El pinso Orijen Original per gossos és un aliment de manteniment molt potent que cuidarà de la salut dels nostres animals.

  Amb el pinso Orijen Original els nostres gossos disposaran de la vitalitat que els caracteritza. A més, disposarà d'una qualitat de vida excepcional i envejable.

  Aquest aliment caní disposa d'una composició repleta d'ingredients d'origen animal.

  Escriviu una valoració

  6 altres productes de la mateixa categoria:

  Pinso Orijen per a Gossos