Orijen Puppy per Cadells Veure més gran

Orijen Puppy per Cadells

El pinso Orijen Puppy és un aliment per a cadells de 2Kg fins a 30Kg. Amb aquest aliment les nostres mascotes disposaran dels nutrients ideals pel seu desenvolupament.

Un pinso amb tot d'ingredients de primera qualitat que els ajudaran durant el creixement i alhora cuiden de l'animal perquè estigui totalment sà amb el pas dels anys.

Més detalls

21,76 € IVA incl.

 • Pinso Orijen Puppy per Cadells - Espectacular pinso pel desenvolupament del cadell

  El pinso Orijen Puppy és un aliment per a cadells de 2Kg fins a 30Kg. Amb aquest aliment les nostres mascotes disposaran dels nutrients ideals pel seu desenvolupament.

  Un pinso amb tot d'ingredients de primera qualitat que els ajudaran durant el creixement i alhora cuiden de l'animal perquè estigui totalment sà amb el pas dels anys.

  # Pinso Orijen Puppy per Cadells - Informació rellevant

  Aquest menjar per cadells està, com tots els pinsos d'Orijen, molt carregat amb ingredients de procedència animal. En aquest cas està formulat a base de:

  • Pollastre.
  • Gall d'indi.
  • Ous.
  • Peix capturat en llibertat.

  El que pretén la marca és administrar tots els nutrients que aquestes mascotes necessiten. Com ja sabem, l'etapa de creixement dels animals és molt delicada i cal administrar una dieta totalment adaptada i adequada per a ells.

  Disposa d'una quantitat de proteïnes de qualitat, possiblement, inigualable dins del sector dels gossos. En el cas del pinso Orijen Puppy per cadells disposa d'un 38% de proteïnes, que com diem són d'una qualitat excepcional.

  A la vegada, els greixos dels quals disposa també han estat seleccionats per beneficiar als nostres estimats cadells.

  Hem de tenir en compte que els cadells s'han de desenvolupar harmoniosament i evitar també el sobrepès.

  Utilitza carbohidrats de baix índex glucèmic. En aquest cas només utilitza un 17%.

  Les carns, els cartílags i els òrgans s'utilitzen per a afavorir a les mascotes. Carns fresques i crues o deshidratades, òrgans liofilitzats,... per a omplir de nutrients el pinso, obtenir proteïnes úniques i immillorables i aconseguir que el pinso disposi d'un gust i una olor espectacular.

  Orijen Puppy pot ser el pinso que el teu cadell necessita.

  Aquest menjar caní pel creixement dels cadells imita la dieta salvatge dels gossos. Un pinso biològicament adaptat i apropiat per a ells.

  Dóna la possibilitat al teu cadell d'alimentar-se amb un aliment adequat i adaptat al que ell necessita.

  Orijen Puppy encanta a la majoria dels animals que el proven.

  # Composició del pinso Orijen Puppy per Cadell

  Carn de pollastre fresca (11%), carn de gall dindi fresca (7%), ous sencers frescos (6%), arengada sencer fresc (6%), fetge de pollastre fresc (5%), llenguado sencer fresc (5%) , fetge de gall dindi fresc (5%), cor de pollastre fresc (4%), cor de gall dindi fresc (4%), coll de pollastre fresc (4%), pollastre (deshidratat, 4%), gall dindi (deshidratat, 4 %), verat sencera (deshidratat, 4%), sardina sencera (deshidratat, 4%), arengada sencer (deshidratat, 4%), greix de pollastre (4%), oli d'arengada (2%), llenties vermelles, pèsols verds, llenties verdes, cigrons, pèsols grocs, fibra de llenties, mongetes pintes, mongetes blanques, os de pollastre i cartílag (1%), fetge de pollastre (liofilitzat), fetge de gall dindi (liofilitzat), carbassa fresca, carbassa moscada fresca , carbassó fresc, xirivies fresques, pastanagues fresques, pomes fresques, peres fresques, col fresca, espinacs frescos, fulles de remolatxa fresca, fulles de nap fresc, alga kelp marró, nabius agres sencers, nabius enter us, baies de Saskatoon senceres, arrel de xicoira, cúrcuma, card marià, arrel de bardana, espígol, arrel de malví, rosa mosqueta.

  Aprofita els nostres preus per comprar Orijen Puppy per cadells molt barat.

  Opinions

  Escriviu una valoració

  Orijen Puppy per Cadells

  Orijen Puppy per Cadells

  El pinso Orijen Puppy és un aliment per a cadells de 2Kg fins a 30Kg. Amb aquest aliment les nostres mascotes disposaran dels nutrients ideals pel seu desenvolupament.

  Un pinso amb tot d'ingredients de primera qualitat que els ajudaran durant el creixement i alhora cuiden de l'animal perquè estigui totalment sà amb el pas dels anys.

  Escriviu una valoració

  6 altres productes de la mateixa categoria:

  Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

  Pinso Orijen per a Gossos