ADVANTIX 4 X 0,4 ML. Veure més gran

Pipetes Advantix per Gossos ( 4 Pipetes )

Les pipetes Advantix per a gossos (4 pipetes) poden resultar una eina indispensable per a millorar la qualitat de vida de les nostres mascotes.

Amb aquest producte els nostres gossos disposaran d'una eina més per a combatre les infestacions de certs paràsits externs.

Més detalls

21,95 € IVA incl.

 • Comprar Pipetes Advantix per a gossos (4 unitats) al millor preu

  Les pipetes Advantix per a gossos (4 pipetes) poden resultar una eina indispensable per a millorar la qualitat de vida de les nostres mascotes.

  Amb aquest producte els nostres gossos disposaran d'una eina més per a combatre les infestacions de certs paràsits externs.

  # Funcionalitats principals de les pipetes Advantix per Gossos

  Des de la marca ens parlen que les principals utilitzacions d'aquesta pipeta per a gossos és la de prevenir infestacions per puces i paparres i a la vegada evitar que els gossos siguin picat pel mosquit de la leishmania.

  # Evitar malalties

  Tant puces, com paparres, com mosquits poden ser transmissors de greus malalties que afecten als nostres gossos.

  Amb aquesta intenció Advantix vol que fem servir les seves pipetes canines. En el nostre dia a dia passegem als gossos per qualsevol lloc, com és normal. En algunes situacions els paràsits o insectes hi habiten i per tant i són presents.

  Quan aquests paràsits externs entren en contacte i piquen als animals poden transmetre greus malalties.

  En algunes ocasions aquestes malalties poden arribar a ser molt greus o fins i tot provocar la mort dels nostres gossos.

  L'efecte repel·lent de les pipetes Advantix per a gossos (4 unitats) té l'intenció de prevenir les infestacions i també les picades d'aquests molestos insectes.

  Moltes persones pensen que el mosquit és l'únic problema pels gossos. Ens agrada indicar que pot ser un dels principals problemes però que les puces i les paparres també poden transmetre greus malalties a les nostres mascotes.

  Hem d'evitar que qualsevol paràsit extern tingui accés a la pell dels gossos i per tant que els puguin picar. Utilitzar tot el que estigui a les nostres mans pot salvar la vida dels gossos. 

  Amb les pipetes Advantix de 4 unitats podem prevenir que el nostre gos es vegi afectat per la Leishmania.

  # Evitar molèsties

  De la mateixa manera que ens resulten molts molestes a nosaltres, els nostres gossos també poden patir greus molèsties per les contínues picades.

  Les puces, les paparres i els mosquits piquen contínuament als animals que estan infestats.

  En el cas de les puces acostumen a realitzar moltes picades en poc temps i de forma contínua. Tant en humans com en gossos, aquestes picades són molt molestes i evitar-les està a les nostres mans.

  Per altra banda les paparres es queden al cos de l'animal i s'alimenten a base de la seva sang. A més de poder representar un greu problema, aquestes picades són molt molestes per als gossos. Amb l'efecte repel·lent i d'eliminació de les pipetes Advantix ajudarem als nostres gossos.

  Els mosquits, com ja hem indicat, també piquen als gossos i poden ser transmissors de malalties letals per l'animal. Evitar la seva picada a més ajudarà a l'animal a millorar el seu benestar.

  Hi ha casos en el que les picades dels paràsits poden provocar fins i tot certes intoleràncies o al·lèrgies als animals.

  Les pipetes Advantix (en aquest cas en caixes de 4 unitats) poden ser una solució a les molèsties que pateixen els nostres gossos.

  # Millorar el benestar i la salut dels gossos

  Amb les funcionalitats anteriors podem confirmar que les pipetes Advantix podem millorar la qualitat de vida dels nostres gossos. A més del benestar, poden guanyar en salut.

  Les picades poden ser problemàtiques a nivell de salut i a la vegada tant molestes que poden provocar l'estrès dels gossos i les molèsties habituals.

  En aquest sentit podem confirmar que si els animals no es veuen afectats per aquests tipus de paràsits, la seva vida serà més agradable i a la vegada més saludable.

  Gràcies a l'efecte de les pipetes Advantix, el teu gos guanyarà en benestar i en salut.

  # Com utilitzar les pipetes Advantix en Gossos?

  L'aplicació adequadament de la pipeta advantix per a gossos és essencial per a aconseguir el seu major efecte. Cal tenir en compte que la persistència i efecte del producte es prolonga durant 4 setmanes. Un cop passat aquest temps cal aplicar una altra pipeta.

  # Aplicació d'Advantix en gossos de menys de 10Kg

  Cal separar el pèl i veure la pell de l'espatlla de l'animal. Un cop visible aquest tros de pell cal aplicar el contingut directament sobre la pell del gos. Hem d'estrènyer diverses vegades la pipeta per a assegurar-nos que el contingut ha estat aplicat en la seva totalitat.

  # Aplicació en gossos a partir de 10Kg

  En el cas dels gossos de 10Kg o més cal realitzar l'aplicació en varies zones. En tots els casos cal separar bé el pèl per tal que el contingut de la pipeta vagi directament sobre la pell canina.

  En aquest cas l'aplicació cal que es realitzi des de les espatlles fins a la base de la cua en diferents aplicacions. En concret cal realitzar l'aplicació en quatre punts diferents al llarg de l'esquena de l'animal.

  Utilitza pipetes Advantix per a gossos per a prevenir malalties com la leishmania.

  Opinions

  Escriviu una valoració

  Pipetes Advantix per Gossos ( 4 Pipetes )

  Pipetes Advantix per Gossos ( 4 Pipetes )

  Les pipetes Advantix per a gossos (4 pipetes) poden resultar una eina indispensable per a millorar la qualitat de vida de les nostres mascotes.

  Amb aquest producte els nostres gossos disposaran d'una eina més per a combatre les infestacions de certs paràsits externs.

  Escriviu una valoració

  Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

  Pipetes per Gossos