Vols conèixer i veure totes les nostres botigues per animals?

Aquí podràs llegir i veure informació de cadascuna d’elles

Prozovalls disposa de diferents botigues per animals i mascotes al territori. És una empresa que va nèixer amb un únic espai per a la venta i que poc a poc s’ha obert pas al mercat nacional de productes per a mascotes. Amb l’ajuda de la botiga online i les físiques l’empresa creix dia a dia amb l’ilusió d’arribar a qualsevol client.

Ens encantarà poder oferir els nostres serveis a quelsevol zona del territori i per això et volem presentar les diferents botigues de les que disposem.

Valls – C/Artesans 51 (Polígon Industrial)

Aquesta és la botiga més gran de la que disposa actualment l’empresa. És important indicar que també és la més gran de Valls i una de les més grans a nivell de Tarragona, Catalunya i fins i tot estatal. Amb un gran magatzem i una superfície de més de 800 metres quadrats per a la venta, aquesta resulta una botiga pionera a nivell de productes per a mascotes. També disposa de perruqueria canina i felina, veterinari i molts altres serveis.

No saps com arribar a Prozovalls? T’ho posem fàcil. Podràs arribar a la nostra botiga del polígon prement en aquest enllaç des de qualsevol dispositiu mòbil.

Monóvar – Av/ de la Estacion nº 3

La nova botiga de Prozovalls. La nova botiga instal·lada a la província d’Alacant, està especialitzada en mascotes, però també en ramaderia de minifundi i coloms esportius. Situada a l’entrada de la ciutat, disposa d’aparcament de fàcil accés i un servei a domicili eficaç.

Vine amb el teu dispositiu mòbil a través de Google Maps. Ens trobaràs gràcies a aquest enllaç.

Valls – C/Tren 10

Aquesta és la botiga més antiga que té Prozovalls en l’actualitat. Anteriorment n’hi havia hagut en altres ubicacions. És la botiga del poble. Es troba en una zona cèntrica a la que s’hi pot accedir a peu amb total comoditat. Una botiga perfecte de poble per a poder comprar el que la teva mascota necessita.

Vine amb el teu dispositiu mòbil a través de Google Maps. Ens trobaràs gràcies a aquest enllaç.