CENTRE VETERINARI PROZOVALLS

A Prozovalls ens preocupem per la teva mascota. Sempre defensem que cal tenir en bones condicions a les mascotes o animals de companyia. És per això que l’objectiu del nostre centre veterinari consisteix a fer que el benestar dels animals sigui un fet.

A més de comptar amb excel·lents professionals, les nostres instal·lacions són espaioses i estan ben equipades. Per això, podem oferir gran varietat de serveis relacionats amb la salut, la prevenció de problemes i amb la cura dels vostres animals.

HORARI

De dilluns a divendres: 09:00 – 20:00h

Dissabtes: 10:00 – 13:00h

El Veterinari a Valls (Alt Camp) per a la Teva Mascota

Al costat de la nostra botiga del Carrer Artesans disposem d’un centre veterinari amb tot el que es necessita per a cuidar la salut de la teva mascota.

A més de la variada selecció de productes per a animals i de la nostra perruqueria canina i felina, també trobareu un espai dedicat a l’atenció de gats, gossos i altres possibles pacients. Un espai en el qual estudiarem cada cas i buscarem les millors solucions per a millorar el benestar dels animals.

El Centre Veterinari Prozovalls té una superfície de més de 350 metres quadrats.

Trobareu els serveis que esteu buscant, des de medicina preventiva fins a cirurgia. Recentment hem afegit un nou servei de fisioteràpia que estem segurs que podrà ajudar a millorar la qualitat de vida de moltes mascotes. Oferim totes les eines de les quals disposem per tal de beneficiar als nostres pacients.

Aquest espai ha estat dissenyat tenint en compte les necessitats dels vostres animals. Fins i tot disposem d’una sala d’espera i consultes específiques per a gats. Un centre veterinari «Cat Friendly».

Centre Veterinari Prozovalls - Polígon Industrial de Valls

Perquè el benestar dels animals sempre és el primer i volem que al nostre centre s’hi sentin com a casa.

Instal·lacions