Centre Veterinari Prozovalls

HORARI

Dilluns a Divendres

10.00 – 14.00h

15.00 – 19.00h


Dissabtes

10.00 a 13.00h

Centre Veterinari Prozovalls
El Veterinari a Valls (Alt Camp) per a la Teva Mascota

Just al costat de la nostra botiga del C/Artesans disposem d’un centre veterinari amb tot el que es necessita per a cuidar de la salut dels vostres animals i mascotes.

A més dels productes pensats pels animals i de la nostra perruqueria canina i felina, també trobareu un espai dedicat a l’atenció de gats, gossos i altres possibles pacients.

Un espai en el qual estudiarem cada cas i buscarem les millors solucions per a millorar el benestar dels animals de cada client.

A Prozovalls ens preocupem per la teva mascota. Sempre defensem que cal tenir en bones condicions a les mascotes o animals de companyia. És per això que oferim tot tipus de serveis i eines que permeten que el benestar dels animals sigui un fet.

Oferim gran varietat de serveis relacionats amb la prevenció de problemes i amb la cura dels vostres animals.

El Centre Veterinari Prozovalls té una superfície de més de 350 metres quadrats.

Trobareu els serveis que esteu buscant i oferim totes les eines de les quals disposem per tal de beneficiar a les vostres mascotes.

Aquest espai ha estat dissenyat tenint en compte les necessitats dels vostres animals. Fins i tot disposem d’una sala d’espera i consultes específiques per a gats. Un centre veterinari “Cat Friendly”.

Centre Veterinari Prozovalls - Polígon Industrial de Valls

Perquè el benestar dels animals sempre és el primer i volem que al nostre centre s’hi sentin com a casa.

Comparteix aquesta secció de la nostra web amb els teus contactes de les xarxes socials