T’ajudem a seleccionar el menjar ideal per a la teva mascota

A vegades no és fàcil escollir quin tipus de pinso ha de consumir la nostra mascota.

Cada espècie, cada raça, cada estil de vida és diferent. Per això, fins i tot mascotes que viuen a la mateixa casa i tenint el mateix estil de vida, necessiten una dieta diferent.

L’objectiu que tenim és poder assessorar-vos de la millor manera possible en cada problema que us pugui sorgir al moment d’escollir la millor dieta, el millor aliment, el millor pinso per al vostre gos o per al vostre gat.

La dieta del teu gos, gat,… el pot ajudar a tenir la qualitat de vida perfecta.

Els problemes més habituals que ens trobem diàriament són:

 • Obesitat

  Es tracta d’un problema bastant generalitzat, les nostres mascotes mengen més del que haurien de menjar. Desencadenant un sobrepès, que pot arribar a produir problemes tant d’articulacions com metabòlics (colesterol, diabetis…) i/o respiratoris.

 • Diarrees Cròniques

  Les causes de les diarrees són molt variades, des de petites intoleràncies a algun component del pinso, a problemes seriosos de salut, com inflamacions cròniques de budells, insuficiència pancreàtica… Sempre que el nostre animal faci diarrees de forma contínua cal visitar al veterinari

 • Vòmits

  Algunes intoleràncies alimentàries també poden produir vòmits, per això el primer és escollir una bona alimentació des del principi.

 • Inapetència

  A part de malalties concomitants, la falta de gana pot ser produïda simplement perquè no li agrada el pinso o no aporta tot el que necessita.

A part d’això, disposem de tot tipus de pinsos específics per malalties concretes: insuficiència renal, insuficiència hepàtica, problemes cardíacs…

Vine al Centre Veterinari de Prozovalls per rebre l’assessorament òptim en alimentació animal.