Dermatologia Veterinària per a gossos, gats i altres animals

La dermatologia és la branca de la medicina encarregada d’identificar i solucionar els problemes cutanis que poden aparèixer a gossos, gats o altres animals. A la nostra empresa som experts en cuidar els problemes que poden aparèixer a la pell de les nostres mascotes.

Aquest tipus de problemes poden ser simples i amb una solució ràpida i poc invasiva. També hi ha l’opció que aquest problema dèrmic sigui prou greu com per haver de fer la recuperació de la vostra mascota amb un tractament de llarga durada, a més d’una primera actuació per reduir el problema inicial abans de tractar-l’ho.

Cal revisar la pell dels animals, hi ha certes races que tendeixen a partir d’aquests tipus de patologies. Vine al nostre centre veterinari i t’ajudarem, assessorarem i cuidarem del teu animal.

La pell de l’animal ha d’estar en bon estat en tot moment. Veure que l’animal es rasca en excés, que té una vermellor sospitosa a la pell,… ha de ser motiu suficient per visitar al vostre veterinari de confiança.

dermatologia veterinaria

Factors habituals que provoquen problemes dèrmics als animals

Són molts els factors que poden interferir i perjudicar el pelatge dels nostres animals, arribant a provocar reaccions molt molestes i problemàtiques per a la mascota.

Picades (de puces, paparres,…) que provoquen intoleràncies o al·lèrgies

Doncs si, moltes vegades a més de la picor que de per si pot generar una picada d’insecte, aquest també provoquen reaccions adverses a la pell dels animals. Les puces, sobretot, és un tipus paràsit extern que pot provocar problemes a la pell de les nostres mascotes. Normalment són els gats i els gossos els animals que més ens visiten per aquest tipus de problema, amb un origen tan concret com les picades.

Intoleràncies o al·lèrgies alimentaries

De la mateixa manera, hi ha certs ingredients o matèries primeres que poden generar reaccions adverses per als animals. Una d’aquestes reaccions, a més de moltes altres, pot afectar a la qualitat de la barrera cutània, és a dir de la pell. Per aquest motiu, és important saber quin pinso per a gossos, gats,… més quan la nostra mascota o animal té problemes amb certs ingredients.

Intoleràncies o al·lèrgies ambientals

Per molt que sembli estrany, els animals, de la mateixa manera que passa amb les persones, poden tenir problemes de salut generats per certs factors ambientals. Una de les possibles afectacions, un cop més, és a la pell.

D’altres

Hi ha molts més factors que poden provocar problemes dèrmics a les nostres mascotes o animals. Resulta impossible detallar-los tot i per això hem indicat els més habituals. A més, hi ha certes races que tendeixen a patir aquesta problemàtica.

Els problemes dèrmics dels animals poden ser provocats per molts factors diferents. Visita a un professional en dermatologia veterinària perquè diagnostiqui el problema del teu animal.