Què és una ecografia per a mascotes?

És la revisió a través d’imatge i que s’utilitza per revisar òrgans o l’estructura interior de les nostres mascotes (en aquest cas).

De la mateixa manera que ho fem amb les persones, els animals també poden necessitar una ecografia. Els motius més habituals per realitzar aquest tipus de revisió és per embarassos o ingesta de cossos no adequats pels animals.

També s’utiltiza per comprobar l’estat de certs òrgans.

La teva mascota necessita una ecografia? Vine al Centre Veterinari Prozovalls, tenim el material necessari per fer-ho.

Ecografia

Ecografia per gossos

Com es realitza una ecografia pel diagnòstic veterinari?

En aquesta petita explicació farem un breu resum del qual resulta més habitual. En qualsevol cas, abans de fer una ecografia a la teva mascota rebràs les indicacions adequades per a potenciar la qualitat dels resultats.

  • El més habitual és que l’animal estigui en dejú durant les 8 hores anteriors a la prova.
  • Una altra cosa a tenir en compte és la necessitat de rasurar el pelatge de la part en la qual es realitzarà l’ecografia.
  • De la mateixa manera, que sobre aquesta superfície es realitzarà l’aplicació del gel especial per aquest tipus d’eines.

Un cop estigui prepara’t l’animal, s’utilitza l’ecògraf.

Aquesta aparell produeix ones. Aquestes ones atravessen els teixits. A través d’una bona realització aconseguirem arribar a  fins l’òrgan o teixits a estudiar

Creus que la teva mascota està embarassada? Vine i l’hi farem una ecografia. Obtindrem tota la informació que necessites saber.