Rehabilitació i fisioteràpia veterinària

La  fisioteràpia per a mascotes és la més nova de les especialitats que oferim al Centre Veterinari Prozovalls.

La nostra fisioterapeuta treballa conjuntament amb les nostres veterinàries per a reduir el dolor, millorar la mobilitat i prevenir lesions recurrents en animals. Hem incorporat aquest servei per tal d’oferir una cura integral de la salut de la teva mascota.

Tecnologia INDIBA® aplicada al camp veterinari

A més de teràpies manuals, també comptem amb equipament especialitzat i fem servir tecnologia amb eficàcia terapèutica demostrada com INDIBA®.

La teràpia amb radiofreqüència INDIBA resulta molt útil per tal d’activar els mecanismes naturals de regeneració cel·lular del cos de l’animal de manera no invasiva. La utilització d’aquesta tecnologia promou la bioestimulació cel·lular, la circulació sanguínia i redueix el dolor.

La teva mascota te dolor o problemes de mobilitat? Al Centre Veterinari Prozovalls, podem ajudar 🙂

fisioterapia per a mascotes

Aplicacions de la Fisioteràpia veterinaria, rehabilitació i magnetoterapia

En la nostra experiència hem observat com la fisioteràpia pot prevenir moltes lesions i malalties. A més de millorar visiblement la qualitat de vida d’animals amb malalties cròniques, processos inflamatoris o que estiguin en recuperació després d’una intervenció.

Els nostres pacients més habituals són gossos i gats. Principalment gossos de races grans, gossos esportistes o de treball i animals d’edat avançada.

En quins casos recomanem el servei de fisioteràpia per a mascotes

  • Medicina preventiva: Amb el servei de fisioteràpia es poden prevenir moltes malalties i problemes de mobilitat abans que apareguin. Per això és especialment recomanable per a animals amb tendència a desenvolupar problemes articulars o que puguin lesionar-se fàcilment a causa de la seva intensa activitat física.
  • Malalties cròniques i degeneratives: Els tractaments de fisioteràpia veterinària poden donar una millor qualitat de vida a animals que pateixen malalties com l’obesitat, l’artritis, l’artrosi, etc.
  • Rehabilitació post traumàtica: Redueix el malestar i el temps de curació d’una lesió després d’un cop, caiguda, accident, etc.
  • Rehabilitació post quirúrgica: Redueix el malestar i afavoreix la regeneració de teixits després d’una intervenció quirúrgica.
  • Tractament complementari: La fisioteràpia veterinària és un complement excel·lent per al tractament de diferents tipus de lesions i malalties que cursen amb dolor i/o inflamació.

Algunes malaties com la osteoartritis requereixen d’un abordament multidisciplinar per a obtenir el màxim benefici per a la teva mascota.