Què és la medicina interna per a mascotes?

Aquesta branca de la veterinària es refereix a l’estudi i actuació de les malalties dels òrgans i els sistemes. En poden ser un exemple el sistema digestiu, respiratori,…. Al Centre Veterinari Prozovalls treballem cada dia per a cuidar dels animals.

És per això que conèixer i reconèixer tot tipus de malalties pot resultar essencial per al teu animal. La qualitat i esperança de vida dels nostres animals s’ha allargat amb el pas dels anys. Això és gràcies a molts aspectes que han fet millorar la seva vida.

La medicina interna i el coneixement i tractament de les malalties que afecten les nostres mascotes també han ajudat al fet que els nostres animals hagin allargat la seva esperança de vida.

Realitzar revisions periòdiques de les mascotes ajuda a prevenir moltes malalties.

Medicina general veterinària

Evolució

És molt important que tots els professionals de la medicina interna, i en realitat de qualsevol altra branca, es mantinguin al dia en què a tecnologia, protocols d’actuació, detecció,…

La tecnologia avança ràpidament en la detecció i tractament dels problemes que poden patir les nostres mascotes. Per això cal conèixer les noves eines per detectar i tractar als animals.

A més, els nous tractaments i protocols també són importants de conèixer, per tal d’oferir als nostres clients i animals tot el que està a les nostres mans.

La formació continuada ens permet estar al dia de la tecnologia existent en tot moment.