Què és la radiologia?

La Radiologia Veterinària és el conjunt de tècniques a través de la qual podem obtenir imatges dels ossos i certes parts internes dels animals.

El nostre equipament de radiologia digital ens permet obtenir imatges de gran qualitat al moment.

Aquestes imatges són fonamentals per a l’orientació diagnòstica en molts dels casos que arriben al nostre Centre Veterinari. Gràcies a les radiografies,  es poden fer revisions internament per tal de poder detectar o descartar diferents tipus de problemes.

Amb les radiografies es poden detectar fàcilment possibles trencaments o fissures dels ossos de l’animal.

Radiografia veterinaria

D’on venim i on anem?

La radiologia digital és la nova tecnologia per a obtenir les radiografies de la teva mascota. Anteriorment, s’utilitzava un mitjà analògic en el qual calia utilitzar un procés químic per tal d’obtenir els resultats.

Actualment, amb les radiografies digitals, obtenim aquestes imatges als ordinadors o altres mitjans digitals.

D’aquesta manera s’aconsegueix treballar més còmodament i de manera més àgil. Alhora, la transmissió entre professionals es fa més segura i ràpida.

Els avanços tecnològics ens permet cuidar millor a les nostres mascotes.

Beneficis d’haver digitalitzat les radiografies per a gossos, gats i altres animals

Volem destacar els beneficis més destacables sobre la utilització de les noves tècniques de radiologia.
En primer lloc, podem destacar la diferència de temps. Ara es poden realitzar les imatges més ràpidament. Això ens permet realitzar més radiografies cada dia i per tant tractar més animals.

Alhora, el format en el que tenim les imatges (és a dir digital) ens permet realitzar enviament d’aquestes radiografies amb més facilitat. D’aquesta manera podem assegurar i compartir diagnòstics amb més garanties que anys enrere.

Radiologia Digital Veterinària – Beneficis: més velocitat i més garanties

Quiròfan