Sala de Recuperació Exclusiva per Gats

Per a molts animals, en moltes ocasions les visites als veterinaris són desagradables o si més no, no són el seu desig. Però quan parlem de gats, aquesta situació s’accentua i s’agreuja i poden arribar a ser molt estressant.

Per aquest motiu, al Centre Veterinari Prozovalls hem optat per treballar amb sales de recuperació exclusives de gats, com també ho fem per als gossos.

És a dir que els gats ingressats únicament compartiran espai amb altres gats, animals de la mateixa espècie.

El teu gat no suporta anar al veterinari? A Prozovalls disposem d’un espai en el qual poder fer la seva visita el més agradable possible!

Sala de Recuperació Exclusiva Gats

hospitalització gats

Especialitzats en el benestar dels felins

Prozovalls ens preocupem pel benestar dels animals i les mascotes. Seguint en aquest sentit, els professionals veterinaris de Prozovalls estan especialitzats en gats.

El teu animal estarà en bones mans i estudiarem el seu cas per tal de buscar la millor solució.

Els gats són animals que se senten incòmodes en situacions i espais desconeguts. Per aquest motiu ens hem especialitzat, entre d’altres, en felins per tal de fer-los sentir còmodes i conèixer perfectament les seves necessitats.

Els nostres veterinaris estan especialitzats, entre d’altres, en gats. Atendrem a la teva mascota amb la professionalitat que es mereix.

En què consisteix una sala de recuperació per gats?

Hi ha certes situacions o estats de salut dels nostres gats en els quals requereixen una atenció més extensa i un control exhaustiu. Ingressant al teu gat al nostre centre veterinari disposarà del seguiment i control que requereix.

A més, disposarà de l’administració de fàrmacs i fluids intravenosos que pugui necessitar. Controlarem també les seves constants i la correcta recuperació.

Una sala exclusiva per a gats els pot ajudar a superar qualsevol problema. A Prozovalls sempre treballem pels animals.