Veterinari a Domicili – Què t’oferim?

Amb cita prèvia, al Centre Veterinari Prozovalls també oferim servei de veterinari a domicili. Des de vacunacions fins a ecografies. També moltes altres actuacions similars.

Hi ha mascotes, especialment alguns gats, que la visita a la consulta els pot produir una càrrega d’estrès molt alta. Això pot provocar que els procediments (vacunació, medicació, extracció de sang…) siguin traumàtics i representin una mala experiència per l’animal.

Davant d’aquest tipus de casos, es pot recomanar el servei de veterinari a domicili, sempre que no es necessitin actuacions més complexes (radiografies, cirurgies…). Cal tenir en compte que els veterinaris de Prozovalls realitzen serveis veterinaris a domicili a la província de Tarragona i part de Barcelona i Lleida.

A domicili es pot realitzar pràcticament la mateixa visita que es pot fer a la consulta, exceptuant casos complexos. Per això, recomanem aquest servei per a visites generals, vacunacions, desparasitacions, o d’altres actuacions que no requereixin aparells pesats.

Demana el servei a domicili dels nostres professionals veterinaris. La teva mascota t’ho agrairà. Un servei amb més tranquilitat.

Servei Veterinari a Domicili
Veterinari a domicili tarragona

Per què un servei veterinari a casa teva?

  • Comoditat

    Rep la visita del veterinari des del «sofà». Hi ha moltes persones que no poden desplaçar-se fins al veterinari. Per altra banda, hi ha animals que per qüestions d’estrès és més recomanable que no visitin un centre veterinari, on olors, sorolls,… poden perjudicar a la salut del teu animal.

  • Tranquil·litat

    Els animals es mereixen la tranquil·litat que qualsevol de nosaltres desitjaríem a l’hora de visitar un metge. És per això que la visita pot resultar més tranquil·la i menys traumàtica si es fa al domicili en el qual viu l’animal.

  • Flexibilitat

    De la mateixa manera que passa amb qualsevol consulta, podràs demanar cita prèvia per rebre al nostre veterinari a casa.

Aconsegueix que el teu animal gaudeixi amb un veterinari a casa.

Truca’ns i demana cita prèvia pel nostre servei de veterinari a domicili a tota la província de Tarragona, part de Barcelona i Lleida.