Col·laboracions i Ajudes de Prozovalls

la nostra empresa col·labora i ajuda a organitzacions dedicades al benestar dels animals

Protectora d’Animals de Tarragona

La Protectora de Tarragona és una organització que tracta de millorar la qualitat de vida dels animals. Treballen amb animals perduts, abandonats,… i els intenten buscar casa, llar d’acollida o família final. És habitual que aquest tipus d’associacions i espais es trobin amb tot tipus d’animals abandonats a les seves portes. El seu dia a dia consisteix en ajudar, ajudar i ajudar. També a informar a la gent i a la vegada a assegurar-se que els animals van a parar a les mateixes mans.

Els voluntaris que hi passen hores viuen sovint situacions molt desagradables i treballen amb l’intenció d’ajudar a gats, gossos,…

Aquest tipus d’organitzacions tenen molta feina cada dia de l’any i a la vegada sempre necessiten mans o donacions per a ajudar-los. És per aquest motiu que volem compartir amb tots els nostres amics i simpatitzants la nostra experiència tant bona amb ells.

Volem ajudar-los amb tot el que està a les nostres mans i és per aquest motiu que sempre estem disposat a escoltar propostes que ens pugueu fer per a ajudar-los.

En diverses ocasions hem fet dies especials de la protectora de Tarragona. En aquest sentit hem destinat alts percentatges de les nostres ventes a la protectora. També hem obert espais per a donacions,… Així ho seguirem fent sempre que ho necessitin.

Habitualment, a les nostres botigues podeu trobar productes de la protectora com per exemple calendaris solidaris. Els beneficis d’aquests van destinats a l’organització per a que puguin seguir fent la seva meravellosa feina.

A Prozovalls ens importen els animals i òbviament ens encanta ajudar als gossos i gats que es troben a la protectora d’animals Tarragona.

Associació VallsGat

VallsGat és una associació de persones que treballen en benefici dels gats del carrer que hi ha per Valls. Aquest grup de persones estan organitzades amb l’intenció de millorar la qualitat de vida dels animals del carrer i a l’hora buscar persones i cases per als felins.

Aquests voluntaris s’organitzen per alimentar, portar el veterinari i buscar llar a tots els gats que poden.

El seu dia a dia també és un no parar. Intentar atrapar a gats petits per a que siguin visitats per veterinaris. També capturar als gats malalts per a poder-los tractar.

Sempre busquen cases d’acollida per a cuidar de gats petits i famílies que vulguin un gat a casa.

L’associació de VallsGat està plena de persones que estimen i adoren als animals, en aquest cas lluiten per a qualsevol èsser viu i estan especialitzats amb gats.

Organització, col·laboració i bon ambient són alguns dels trets que els caracteritzen. De la mateixa manera que passa amb qualsevol d’aquestes agrupacions, a VallsGat busquen voluntaris i donacions per a poder seguir ajudant als animals abandonats, perduts,…