Manual per comprar a Prozovalls.es

¿Com fer una comanda a la nostra botiga online? – Manual Pas a Pas

Amb aquest article volem ajudar a tots els nostres clients i seguidors a crear un usuari a la nostra web i a poder realitzar tot el procés de compra, i informar de com seleccionar la millor opció entre totes les disponibles.

Mètodes de pagament, mètodes d’enviament,… i tot el que cal saber per a comprar o reservar els productes pels teus animals des de casa.

1# Omplir el carret amb els productes que necessites

Des de la pàgina principal de https://www.prozovalls.es/botiga es poden posar els productes al carret posant el ratolí a sobre i prement sobre el botó “Comprar!”.

Una altra manera és entrant dins el producte i prement també sobre el botó de “COMPRAR!”. D’aquesta manera posarem els productes a la cistella de la compra, podrem posar-ne tants com vulguem.

Alhora, i en cas que el producte en tingui, podrem escollir entre els diferents formats o referències del producte. En la següent imatge podem veure el format de 15Kg. Prement sobre aquest desplegable podrem veure i seleccionar l’opció que s’adapta al que estem buscant.

Procès de Compra de Prozovalls.es

Un cop hàgim polsat el botó de “COMPRAR!” Ens saltarà el següent Pop-UP o missatge en pantalla.

Procès de Compra de Prozovalls.es 2

Podràs seleccionar entre l’opció de “Pagar” (per anar a l’últim pas del procés de compra) o posar “Buscar més productes” per seguir buscant més articles necessaris.

Un cop hagis acabat, podràs prémer a “Pagar” en cas que s’hagi obert aquesta pantalla o posar el ratolí sobre el dibuix del carret o la bossa de compra que hi ha sobre el menú i prémer el botó de “Ho Compro”. Veure a les següents imatges.

Simbol carret Compra o Bossa Desplegat Prozovalls

En aquest moment arribarem al “Resum de la Cistella de Compra” i podrem començar el següent pas.


2# Realitzar tot el procés del carret per fer la comanda o la reserva

En aquest moment ja estarem al “Resum de la Cistella de la Compra” de la botiga online de Prozovalls. Veure següent imatge.

Resum Cistella de Compra Prozovalls

En aquest pas podrem veure tots els productes introduïts al carret o cistella i ens dóna l’opció de “Continuar comprant” si volem buscar més productes o bé seguir anant avall a la mateixa pantalla per començar amb el procés de registre.

Si hi ha cupons disponibles, els podrem veure en aquest apartat.

Per altra banda, en el pas 2 de selecció de mètode d’entrega podrem seleccionar la recollida a Prozovalls i el carret reflectirà un 5% de descompte de manera automàtica.

Descompte recollida a botiga Prozovalls

En aquesta imatge (l’anterior) podem veure el canvi que ha fet el resum de la cistella un cop seleccionem la recollida a Prozovalls en el pas 2#.

1# Pas del procés de compra: COMPTE

1r Pas del procés de compra de Prozovalls

+ No ets client de la nostra web? Registra’t

Podràs fer la “comanda com a convidat” o “crear un compte”. Recomanem Crear un Compte per a poder realitzar compres futures amb més facilitat, ja que s’haurà guarda’t la informació de recepció, noms, cognoms,…

– Comanda de convidat

Comanda Convidat Prozovalls

Et sortirà un seguit de camps que cal omplir per a poder rebre la comanda o tenir la informació necessària per avisar-te. Un cop plens els camps obligatoris, només caldrà que polsar sobre el botó de Guardar i seguir amb el pas 2#.

– Crear un Compte

Registre Nou Client Prozovalls.es

En aquest cas sortiran els camps anteriors i alguns més per tal de poder registrar el teu usuari a la nostra web. Només caldrà seguir tots els passos i polsar sobre el botó de “Guardar”. Un cop realitzat aquest pas i haver guardat la informació podrem passar al pas 2#.

+ Ja ets client de Prozovalls?

Caldrà prémer sobre el botó de “» Cliqui aquí” i s’obrirà un desplegable en el qual poder posar el correu electrònic i la contrasenya amb la qual et vas registrar amb anterioritat. Un cop introduïdes les dades només caldrà apretar sobre el botó “Entrar”.

Si no recordes la contrasenya, podràs recuperar-la en aquest moment.

Client ja registrat Prozovalls

2# Pas del procés de compra: MÈTODES D’ENTREGA

En aquest pas es poden seleccionar els mètodes d’entrega. En qualsevol cas serà molt intuïtiu en tot moment. El que volem és ensenyar i entendre tots els passos i saber determinar que és el que necessitem en cada cas.

Veure imatge següent per seguir entenent els passos a realitzar.

Mètodes d'entrega de Prozovalls.es

Podrem escollir entre les diferents opcions d’enviament. Habitualment hi haurà Correos Express i l’opció de recollir la comanda a les nostres botigues. Pot ser que aparegui algun transport especial depenent del tipus de producte a comprar (com el transport d’alimentació de ramaderia).

En qualsevol cas, caldrà tenir una de les diferents opcions d’entrega seleccionada (sigui a domicili o a les nostres botigues de manera gratuïta) i tenir les condicions d’ús acceptades. Caldrà que hi hagi el tick dins el requadre.

Com podem veure, en el cas de seleccionar la recollida a Prozovalls la teva cistella de compra es veurà modificada i hi haurà un 5% de descompte aplicat.

3# Pas del procés de compra: MÈTODES DE PAGAMENT

En aquest últim pas podrem seleccionar entre les diferents opcions de pagament.

Mètodes de Pagament

+ PayPal

Una opció molt utilitzada. Un cop seleccionada arribaràs a la passarel·la de pagament de PayPal y podràs realitzar la transacció de la manera habitual.

Un cop realitzat el pagament et redirigirà novament a la botiga online de Prozovalls.es

+ Redsys

Aquesta és la passarel·la de pagament bancària. De la mateixa manera que passa amb el pas anterior, la web ens redirigeix automàticament a la web del banc per tal de poder realitzar el pagament i la introducció de dades bancàries amb màxima seguretat.

Un cop realitzar el pagament et redirigirà novament a la botiga online de Prozovalls.es

+ Pagar amb transferència bancària

En aquest pas podrem veure la informació de la comanda.

Caldrà apretar al botó de “Confirmar la Comanda” per a rebre tota la informació sobre el número de compte, concepte,… que caldrà posar perquè nosaltres puguem identificar la teva comanda.

+ Pagar al recollir a les botigues de Prozovalls Center

De la mateixa manera que passa en el pas anterior, al seleccionar aquesta opció ens portarà en una altra pàgina de resum i caldrà apretar “Confirmo la meva comanda” per tal que la puguem donar per bona, és a dir que caldrà prémer al botó per tal de confirmar-la.

4# Comanda Realitzada

Un cop seguides totes aquestes instruccions la teva comanda estarà validada (si has introduït tota la informació correctament). A partir d’aquests moment seràs informat/da de l’estat de la comanda a través de missatges de correu electrònic a l’email que hagis introduït.

¿Tens dubtes sobre el que hem explicat? No ho dubtis i contacta amb nosaltres, ens encantarà ajudar-te.

0 Respostes

Deixi una resposta

Voleu unir-vos a la discussió?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *