Dieta Mediterrània Adaptada a cada etapa de la vida del teu gos

Dieta Mediterrània per a Gos – Adaptada a cada etapa de la vida

Donar a la teva mascota un aliment complet i equilibrat és essencial per garantir el seu estat físic i mental durant totes les fases de la seva vida.

A Prozovalls, disposem d’una varietat de pinsos de gos d’alta qualitat basats en els ingredients naturals de la dieta mediterrània.

Tenim diverses marques amb aquestes característiques però en aquest article parlarem dels pinsos de Dingo. Si t’interessa l’alimentació dels animals, potser també et resulta útil donar un cop d’ull a l’article en el qual parlem del millor pinso per a gossos, on resulta impossible destacar-ne un sobre els altres però si orientar-nos per trobar la millor opció per a cada cas.

Els pinsos de Dingo han estat fabricats en territori nacional, amb matèries primeres de gran qualitat i amb tots els nutrients que els nostres gossos necessiten per a portar una alimentació sana i adaptada a la seva mida i estil de vida.

Línies d’alimentació del pinso Dingo per a Gossos

Pinso Dingo Puppy & Junior

El primer any de vida d’un gos requereix una alimentació òptima que asseguri el perfecte desenvolupament de musculatura, articulacions,… a més de permetre a l’animal la realització de les activitats pròpies de la seva mida i edat.

Dingo Puppy & Junior

Aquest pinso de gos està indicat per a cadells de races mitjanes i petites, entre els 8 i 12 mesos. Destaca també per la seva gran digestibilitat, a causa de la presència d’ingredients que qualitat. A més també ajuda a reforçar el sistema immunitari.

Pinso Dingo Toy & Daily

Els gossos de races petites i minis necessiten controlar adequadament el tipus de pinso i la quantitat que consumeixen cada dia. Toy & Daily de Dingo fomenta l’alimentació saludable d’animals amb una activitat física normal, oferint una composició molt equilibrada que millora la seva immunitat i reforça les articulacions.

Pinso Dingo Adult & Daily

Un dels pinsos de gran qualitat més habituals per a gossos adults. Aquest aliment caní de Dingo amb base de proteïna de pollastre deshidratada ajuda a disposar de l’energia diària necessària durant la seva etapa adulta, i mantenir una dieta equilibrada.

Cuida del seu organisme i ajuda a prevenir l’aparició de malalties, sent, a més, un pinso de bona acceptació en tot tipus de gossos. L’aliment ideal pel dia a dia d’un gos adult amb activitat normal.

Dingo Adult & Daily

Pinso Dingo Energy & Fit

Els gossos amb una gran activitat física necessiten portar una alimentació d’alta nutrició que cobreixi les seves necessitats diàries. Aquest aliment d’alta energia està indicat per a gossos amb molta activitat, gossos d’esport o en el cas de gosses gestants o lactants.

La concentració més gran de proteïnes respecte a altres aliments ajuda a enfortir la condició fisica i els permet completar la seva activitat diària de la millor manera possible. A més, aquest pinso de gos facilita la recuperació muscular i el manteniment d’un alt ritme d’energia.

Pinso Dingo Mature & Daily

En el cas dels gossos amb poca mobilitat, d’edat avançada o amb obesitat, és important aportar un aliment amb un nivell de calories limitat, que permeti al seu cos assimilar menys energia i reduir així el problema del sobrepès.

Dingo Mature & Daily inclou L-Carnitina i ingredients seleccionats especialment per la seva composició, amb l’objectiu d’ajudar a cremar els greixos sobrants del teu gos i enfortir el seu sistema immunològic i la salut ocular. Amb aquest pinso contribuiràs a assegurar el benestar de gossos amb necessitats especials i a mantenir una vida sana i saludable durant la seva etapa de vellets.

0 Respostes

Deixi una resposta

Voleu unir-vos a la discussió?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *