Entrega a domicili de productes per a mascotes

Entrega a Domicili Prozovalls

Prozovalls entrega pinso i altres productes per a animals a domicili.

Gràcies al nostre servei d’entrega a domicili podràs rebre la comanda a casa teva. Oblida’t de carregar amb el pes ni de venir físicament a comprar-ho.

Pots fer la teva comanda a través de per WhatsApp al 611421698 o també trucant al telèfon de contacte. D’aquesta manera treballarem conjuntament per a informar-te en qualsevol moment de l’estat de la teva comanda. També treballarem per a poder entregar-la tant aviat com ens sigui possible.

  • Entrega amb transport propi

    A l’empresa disposem de diferents furgonetes que fem servir per a entregar comandes a tota la provincia de Tarragona. Quan el desplaçament és massa llarg treballem amb un servei externalitzat.

    Disposem de personal preparat i que treballa per al servei d’entrega a domicili i també a professionals del sector dels animals.

  • Entrega amb transport extern

    A prozovalls treballem amb diferents empreses de transport per a poder oferir en tot moment el millor servei d’entrega de pinso i altres productes de les mascotes. Sempre intentem oferir informació en tot moment de la comanda. Fins i tot les empreses de transport externes envien missatges, informen i arriben a trucar als nostres clients per a facilitar les entregues.

Per què triar entrega a domicili?

El temps és cada dia més valorat en el nostre dia a dia. Doncs perquè no et planteges l’opció de guanyar uns minuts cada cert temps fent la teva comanda des de casa, el carrer o des d’on vulguis?

Estarem encantats en rebre la teva comanda i gestionar-la per a que la puguis rebre a casa teva o a l’ubicació que seleccionis. Ademés, no tindràs problemes ja que Prozovalls arriba a Tarragona, Barcelona, Lleida, Girona i molts altres punts de la Península. També servim a zones de fora de Catalunya.

Resulta molt més còmode fer les comandes sense esperar i rebre les mateixes sense haver carregat amb el seu pes. De totes maneres, si necessites assessorament, pots demanar-lo per missatge, telèfon o venint a les nostres botigues.