Vols conèixer-nos una mica més? Aquesta és la nostra història

1990

Naixement de Prozovalls Center SL

Prozovalls Center va néixer com una petita empresa familiar. La nostra vocació des dels nostres orígens sempre ha sigut oferir el millor servei possible i compartir el nostre amor pels animals.

1994

Obrim la botiga de Valls centre

Aquest any vam obrir la nostra botiga més antiga. Es troba al carrer del Tren, en una zona cèntrica de Valls a la que s’hi pot accedir a peu amb total comoditat. Una botiga perfecte de poble per a poder comprar el que la teva mascota necessita.

2012

Comencem a vendre a través d’internet

Ens embarquem en l’aventura digital amb la publicació de la nostra botiga online per a mascotes!

2014

Obrim la botiga del polígon de Valls

Vam obrir al carrer Artesans la botiga Prozovalls més gran. Avui encara és una de les botigues de alimentació i serveis per animals més grans de Catalunya. Compta amb una superfície de 800m2. Disposa de perruqueria canina i felina, veterinari i altres serveis.

2016

Obrim el consultori veterinari

Aquest any vam ampliar els nostres serveis per poder oferir consell veterinari i cuidats bàsics per a la salut de la teva mascota.

2018

El consultori es transforma en un centre veterinari

Des de l’any 2018, Prozovalls ha augmentat els seus serveis. El que anteriorment era un consultori veterinari ha passat a ser un centre veterinari. Disposem de diferents sales d’espera, consultes, raigs x, quiròfan…

2019

Obrim una nova botiga a Tortosa

A Tortosa vam instal·lar la nostra botiga més nova. Està especialitzada en mascotes i ramaderia de minifundi. Disposa d’aparcament de fàcil accés i servei a domicili eficaç. Dia a dia, a poc a poc seguim creixent amb la il·lusió d’arribar a més clients 🙂

2022

Obrim una nova botiga a Reus

Arribem a Reus amb molta il·lusió!!
Ens complau possar a disposició de nous clients una de les nostres botigues. Amb fàcil accès i aparcament. Compta amb una superficie de 700m2 on trobareu tot en alimentació i productes per a la mascota i també disposa de perruqueria canina i felina.