Mascotes dels clients

Vols que la teva mascota aparegui a la nostra web i a les nostres xarxes socials?

És molt fàcil, només ens ho hauràs de fer saber i enviar l’informació que necessitem per a posar al teu animal a la nostra galeria de mascotes.

Ens encantarà mostrar a tots els nostres seguidors, amics i simpatitzant l’animal amb el que comparteixes tants moments.

    He llegit i accepto les següents condicions: Responsable: PROZOVALLS CENTER SL - NIF: B43247949 Dir. Postal: C/ Del Tren, 10 (43800 Valls-Tarragona) “En nombre de la empresa tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (Postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en PROZOVALLS CENTER SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexacto o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos”

    FOTOOOO

    Aconsegueix que s’hi posi bé i fes la foto més divertida, carinyosa o simpàtica que puguis! Ens encantarà conèixer l’animal amb el que passes tantes hores l’any. Ja sabem de la importància que les mascotes tenen a les nostres vides. Doncs perquè no fer una galeria amb les imatges i poder donar visibilitat a aquest animaló que tant ens estimem?