Millor pinso per a gossos

Millor pinso per a Gossos – Quina és la millor opció?

Són moltes les vegades que els nostres clients, seguidors de xarxes socials o amics ens pregunten per quin és el millor pinso per a gossos. 

Aquesta pregunta no té una resposta senzilla ja que cada gos és un món i les seves necessitats poden variar molt. Per exemple no tots els Bulldog han de consumir el mateix pinso ja que són moltes les variants que poden portar-nos a recomanar un pinso o un altre.

# Llavors, no es pot parlar del millor pinso per a gossos?

Aquesta pregunta, per a nosaltres, no té sempre la mateixa resposta. Com ja hem indicat cada gos és un món i per tant serà el propi animal el que ens dongui informació sobre quin és el millor pinso per a ell.

# El gos ens indicarà quin és el millor pinso per a ell

Pinso per a Gossos

Els resultats tant a nivell intern com extern és un dels factors que hem de tenir en comtpe per a triar el millor pinso per al nostre amic de quatre potes.

Una de les coses que hem de mirar és la seva vitalitat i alegria. La seva salut és veu reflectida amb el seu estat i per tant això és algo que hem de tenir en compte.

Per altra banda la qualitat de la pell i el pèl també és un altre dels factors a revisar per a saber si el gos està ben nodrit.

Per molt que sembli mentida, també hem de tenir en compte com fa les caques. Sempre que alimentem correctament a l’animal les seves caques han de tenir una bona consistència. Obviamanet si ens passem amb quantitat, si administrem restes del nostre menjar,… la qualitat de les caques no serà un factor a tenir en compte. Una administració inadequada de l’aliment pot comportar una descomposició al gos.

Per altra banda, una molt bona decisió és la de visitar un consultori veterinari amb l’intenció de que facin una analítica al gos i poder conèixer l’estat de salut de la mascota.

Ademés, és obvi que un gos amb certs problemes o patologies tindrà unes necessitats específiques que també ens portaràn a decidir quin és el millor pinso per a ell.

També s’ha de tenir en compte l’activitat de l’animal. És a dir un gos d’esport necessitarà un aliment amb altes dosis energètiques que l’hi permeti obtenir totes les KCal necessàries i a l’hora obtenir un bon rendiment.

Els gossos d’edat avançada necessitaran d’un pinso amb menys greixos, probablement amb ajuda per a les articulacions,…

Els gossos amb sobrepès requereixen d’un pinso amb ajuda per cremar greixos, amb protectors articulars,…

Els cadells també requereixen d’una alimentació adequada a cada etapa o a certs que cobreixin certs aspectes.

És per aquest motiu que no ens agrada parlar del millor pinso per a gossos com algo general i ens encanta poder assessorar als clients i buscar les millors opcions.

# Preferències del propietari o cuidador

 

Són moltes les vegades que l’opinió personal o preferències en l’àmbit personal ens poden portar a seleccionar un pinso o un altre. Avui en dia estem en un mercat amb moltíssimes marques de pinso per a gossos pel que no serà un problema trobar un de gran qualitat que s’adapti als nostres gustos o preferències.

Hi ha moltes vegades que els clients busquen pinso sense cereals, o pinsos amb certs ingredients, o pinsos amb una proteïna càrnica concreta,…

Les preferències personals són cada cop més habituals a l’hora de triar un aliment adequat per a les mascotes. Això es deu a la gran varietat de pinsos del mercat i a l’infinitat d’opcions entre les que triar.

Òbviament, sempre hem de tenir en compte que les nostres preferències no han d’anar en contra de la salut de l’animal.

# Diferents marques de pinso per a gossos

Com ja hem indicat en moltes ocasions a Prozovalls disposem de gran varietat de pinsos. Sempre intentem aconseguir tots aquells pinsos que els nostres visitants ens demanen. En cas de que el pinso que consumeixi la teva mascota no estigui entre la nostra selecció ens ho pots saber.

Actualment treballem amb diferents marques, que a la vegada tenen diferents polítiques i també venen de diferents orígens.

Aquesta gran varietat ens permet oferir tot tipus d’alimentació per tal de trobar el millor pinso per al teu gos.

# El preu també és un factor important

Preus pinso de gossosEl preu és un altre factor determinant a l’hora de seleccionar un aliment. El pinso més car no té perquè ser la millor opció ni ser el millor pinso per al teu gos.

Són moltes les marques amb preus baixos o no excessius que disposen de pinso per a gossos de gran qualitat i que pot ser la millor opció per al teu.

Hi ha pinsos de tot tipus de preu. És a dir que podem comprar pinso per a gossos de 10-15€ en sacs de 15-20Kg i també podem veure sacs de 17Kg per pràcticament 100€.

Sempre és important revisar totes les opcions ja que no cal quedar-nos amb el sac més econòmic, però tampoc amb el més car.

Conèixer bé la vida del gos, les seves necessitats, el seu estat,… ajudaran a seleccionar la millor opció per a alimentar-l’ho.

Disposem d’aliments de diferents qualitats, preus i adaptats a totes de les necessitats. És per això que et convidem a visitar les nostres botigues i t’assessorarem.

# Factors que ens poden ajudar a determinar quin pot ser el millor pinso per al teu gos

  • L’etapa de la vida en la que es troba el gos.
  • Dimensions de l’animal.
  • L’estat de salut en el que es troba.
  • Si té al·lèrgies detectades per un veterinari.
  • Si té algun tipus d’intolerància.
  • La qualitat de la pell i el pelatge.
  • L’activitat diaria.
  • Si es dona menjar extra o no (com per exemple les sobres del nostre propi menjar).
  • I una llista que es pot fer molt més llarga a mesura que es van obtenint noves respostes.

Sempre ens agrada interactuar amb la persona ja que ens pot donar moltes més pistes sobre quina pot ser la millor opció.

De totes maneres el fet de recomanar un pinso no és una ciència exacta. Depen de moltes coses i sempre és possible que un aliment no sigui ben tolerat per part del gos. També hi té a veure si es dona menjar extra, si ens passem amb les quantitats, si té falta d’exercici, i un llarg etcètera.

Tot això només és un resum de tot el que us pot portar a decidir sobre quin és el millor pinso per a gossos. O més ben dit, quin és el millor pinso per al teu gos.