Perruqueria Canina i Felina a Valls

Deix que la teva mascota passi per la perruqueria

Una perruqueria per a mascotes no serveix únicament per a modificar l’estat o la bellesa de l’animal. Són moltes les situacions en que resulta indispensable que la mascota passi per les mans d’un professional i es beneficiï de les seves accions.

Per què cal visitar la perruqueria pels gossos i/o gats?

Les visites no són sempre només per motius estètics. En algunes situacions o estats resulta necessari i imprescindible una actuació.

Cal tenir en compte que el pèl mort no permet la transpiració. El pèl dels animals serveix tant per protegir-los del fred com de la calor. Per aquest motiu cal facilitar la renovació de la muda tant a gats com a gossos.

Està clar que en moltes ocasions són les qüestions estètiques les que ens porten a visitar una perruqueria canina o felina. Per altra banda també resulta necessari en cas de que l’animal tingui molts nusos.

A més de les accions dutes a terme pel professional, resulta indispensable raspallar habitualment a les mascotes per tal de poder eliminar el pèl mort del que tant parlem.

Sempre que un gos passa per la perruqueria canina de Prozovalls es revisa:

  • Les glàndules.
  • Les ungles.
  • Les orelles.
  • Annexes, com cul i ingles en els casos que ho requereixen.

Vine a conèixer la nostra perruqueria Canina i Felina a Valls. Deix a la teva mascota en mans de professionals.

Un canvi de look per la teva mascota

A les nostres botigues de Valls (centre i polígon) disposem de perruqueria canina i felina. Un servei especialitzat pels gats i gossos que han de canviar la seva imatge o adaptar-se a l’època de l’any. Un espai dedicat a cuidar del pelatge de la teva mascota. Sempre recomanem trucar abans o concertar hora, ja que són molts els animals que ens visiten cada dia.

Demana hora per telèfon

Si vols demanar cita, truca’ns! Ens encantarà ajudar-te a cuidar de l’estat físic del teu gat o gos.

La pelu de Prozovalls al polígon: 977608054 · 653 969 679

La pelu de Prozovalls al centre: 977606757

La pelu de Reus: 977 17 32 72

On trobar-nos?

Ens trobaràs a:

  • C/ del Tren, 10 (Valls centre)
  • C/ Artesans, 51 (polígon de Valls)
  • C/ de Nicaragua, 42 (Reus)

Si no saps com arribar, pots consultar la ubicació de les nostres botigues aquí.

Tasques habituals realitzades

Tall a màquina

pels gossos de pèl llarg i/o arrissats es treballen en moltes ocasions a màquina. D’aquesta manera s’aconsegueix desenredar els nusos, que estiguin millor i que puguin mudar més fàcilment. Com a perruqueria felina (per a gats) també es fa servir màquina per a tallar el seu pelatge. Aquesta és una tècnica necessària en aquells casos en els que hi ha una quantitat molt alta de nusos i/o mal estat de la capa de l’animal.

Tall a tisora

per donar formes o per a deixar una mida més còmode pel manteniment.

Stripping

aquesta és una tècnica utilitzada en gossos de pèl dur. Aquests tipus de gossos no muden i per tant cal ajudar-los a realitzar el canvi i la renovació del pèl. Per a poder realitzar aquesta actuació, cal que es dugui a terme des de cadell. D’aquesta manera la pell i el pèl estaran en l’estat necessari per a poder realitzar-ho.

Rentat

qualsevol visita o activitat que es digui a terme, a nivell de perruqueria, anirà acompanyada d’un rentat. Sempre rentem als gossos i gats després de que hagin estat en mans dels nostres professionals d’estètica animal. Òbviament també s’eixuguen a les mascotes per tal de que es mantinguin en bon estat i nets en tot moment.

Desllanar

Els gossos de doble capa no han de ser tractats com tots els altres. El seu pèl no ha de ser tallar però si que pot ser desllanat i s’hi poden fer alguns «arreglos». En aquest cas hi ha races molt conegudes que han de ser tractades amb aquesta tècnica com son: Pastors Alemanys, Huskies, Golden Retriever,..

Formes específiques per raça

tractem a les races de manera diferents, cosa que és la manera més adequada de treballar amb ells. Hi ha races que han de tenir un tipus de tècniques i tallats especials. En aquest cas el nostre personal tractarà a la teva mascota de la manera que es mereix.