Aqua CoolKeeper per a Gossos i Altres Mascotes

Aquesta marca fabrica productes pensats per cuidar de la salut i la qualitat de vida de les nostres mascotes i sobretot dels gossos. És una marca que ve de Bèlgica i que disposa de productes de gran qualitat.

La seva intenció es la de cuidar dels animals sobretot en les èpoques en las que la temperatura ambiental és molt elevada. En l’interior dels articles podrem notar la presència de gel HydroQuartz que al contactar amb l’aigua s’activa i actúa reduïnt la temperatura corporal dels animals.

Els productes d’Aqua CoolKeeper els podreu trobar a la nostra botiga online i a les nostres botigues físiques.

Per què Aqua CoolKeeper és ideal per al teu gos?

Com ja és conegut per a moltes persones, els gossos no disponen de glàndules sudoríperes i per tant tenen greus dificultats de reduïr la seva temperatura corporal. Quan aquesta temperatura és superior al que poden soportar és quan poden arribar els problemes de salut per a la mascota.

Hem de saber que la manera que tenen de baixar la temperatura del seu cos és a través del panteix, és a dir de la respiració amb la llengua fora o el que en castellà es diu “jadeo”. També poden fer-ho a través de les molles o coixinets que tenen sota les potes. Aquesta és l’única manera amb la que poden actuar quan es troben en època de temperatures elevades.

Quan el gos es veu superat per aquesta situació és quan arriba una possible insolació o altres problemes com els cops de calor. Aquest últim és un problema molt greu que pot arribar a provocar la mort del nostre gos. En altres casos afecta greument a òrgans. Per això que hem d’actuar amb tot el que ens sigui possible per evitar aquests tipus de problemàtiques.

És per aquest motiu que Aqua CoolKeeper ha desenvolupat una gama molt àmplia de productes amb l’intenció de satisfer diferents necessitats dels gossos i a la vegada que qualsevol gos pugui disposar del seu producte refrigerant.

# Características Aqua CoolKeeper

  • Com ja hem indicat aquesta és una marca de Bèlgica que disposa de productes que s’activen al contactar amb l’aigua. Això ho fan gràcies al gel HydroQuartz present en el seu interior.
  • Un cop estàn actius actúen com a refrigerants. Aquest efecte l’aconsegueixen gràcies a l’evaporació del calor del cos dels gossos.
  • L’efecte refrigerant dels productes Aqua CoolKeeper tenen una durada de 5 dies. Un cop transcorregut aquest temps es pot tornar a activar novament l’article. Té utilitzacions infinites.
  • Pot ajudar a reduïr la temperatura corporal de l’animal i els ajuda a millorar la seva qualitat de vida. Aquest efecte l’agraeixen sobretot en els mesos més calurosos de l’any.
  • Està disponible en diferents formes per a que qualsevol gos pugui disposar del seu.
  • Marca reconeguda per la qualitat i la comoditat dels seus productes.
  • El feedback dels clients és molt positiu.

Categoríes de productes d’Aqua CoolKeeper

La marca disposa de gran varietat de productes adaptats a les necessitats dels nostres gossos. De totes maneres hi ha molts clients que els utilizen per exemple en gats. Qualsevol mascota que ho passa malament quan la temperatura és elevada pot utilitzar els productes d’aquesta marca.

# Jaquetes o Vestits Aqua CoolKeeper : en aquesta categoria podrem observar diferents models de vestidets o jaquetes per a gossos que cobreix gran part del seu cos. Aquest són els articles que més es venen gràcies a la seva gran utilitat. La seva utilització pot evitar cops de calor gràcies a la seva gran eficacia. De totes maneres hem de recomanar evitar passejades o fer esport durant les hores de més calor ja que el producte és molt eficient en vers aquesta problemàtica però mai ho evita al 100%. Estàn disponibles en diferents talles per tal de que la majoría de gossos puguin disfrutar d’aquesta gran eina que millora la vida dels animals. Els ajuda a mantenir la vitalidad de la mascota gràcies al seu bon funcionament. Es pot utilitzar durant les rutes per l’exterior, però també es pot utilitzar mentres l’animal està a casa.

# Arnesos Aqua CoolKeeper : arnesos o també anomenats “chalecos” per a gossos amb efecte refrigerant. Es poden col·locar sota l’arnés de passeig de tal manera que resulti còmode i útil pel nostre amic pelut. Un article molt utilitzat sobretot en gossos petits. Redueix la temperatura corporal però amb limitacions ja que treballa sobre una superfície més reduida que en el cas dels vestits. Els arnesos d’aqua CoolKeeper també es poden utilitzar durant passejades, fent esport, durant viatges, per estar a casa,… i en tantes altres situacions que poden ser incòmodes per qüestions de temperatures altes.

# Estores o Mantes Aqua CoolKeeper : productes que es poden ubicar al terra casa, al terra en qualsevol ubicació del carrer o muntanya, als seients dels cotxes, o en qualsevol altre lloc que es requereixi. Aquests productes s’utilitzen sobretot a casa per donar l’opció a l’animal de millorar el seu benestar. Molt utilitzar sobretot per a gossos com bulldog francès, gossos de pèl llarg, gossos de la neu,… Com tots els productes de la marca, les mantes o estores ajudaràn a reduïr la temperatura del cos de l’animal. Una ajuda extra que millorarà el benestar i possiblement la qualitat de vida del teu gos.

# Collars Aqua CoolKeeper : aquests collars es poden utilitzar durant les passejades o deixar-ho posat al coll del gos durant més hores del dia. Aquest producte està pensat bàsicament per a reduïr el malestar del gos i millorar la seva felicitat. A l’actuar directament sobre el coll i en una superficie reduïda no disposa de tanta eficacia per a evitar els cops de calor però si que millora el benestar caní.

# Bandanes Aqua CoolKeeper : de la mateixa manera que passa amb els collars, aquest és un sistema que actúa sobre el coll i el pit del gos. Un producte de gran utilitat en quan a benestar però que resulta insuficient per evitar els grans problemes derivats de la calor com poden ser insol·lacions, cops de calor,… Un producte amb una bonica estètica que ajuda al gos en els mesos més pesats de temperatura.

On comprar Aqua CoolKeeper online o en botigues físiques?

A les nostres botigues podràs trobar totes les referències en diferents colors d’aquests maravillosos productes. Per altra banda també ho podreu comprar a través de la nostra botiga online per a mascotes. En qualsevol cas podràs decidir si rebre-ho a casa o passar a recollir-ho i/o pagar-ho a la botiga del polígon industrial de Valls.