Bayer Animal Health – Experts en productes pel Benestar dels nostres animals

Bayer és una empresa multinacional reconeguda a nivell mundial pels seus productes en l’àmbit de la ciència. Per a molts és coneguda pels seus productes per humans però Bayer també treballa en l’àmbit de les mascotes.

A Prozovalls disposem dels productes que ofereix Bayer per millorar la qualitat de vida dels nostres gossos, gats, i altres animals. També és una marca que treballa en el camp de la ramaderia.

El dia a dia de la marca està orientat a innovar, a créixer i a treure profit dels seus productes. El benestar dels animals és un dels objectius de Bayer Animal Health.

 Informació interessant sobre Bayer Animal Health (Bayer Salut Animal)

Hi ha molta informació interessant per a conèixer sobre aquesta marca dedicada, entre d’altres, al sector de les mascotes.

El principal objectiu d’aquesta empresa és ajudar a millorar la qualitat de vida dels animals. Amb aquesta intenció volen interferir i millorar la relació entre humans i mascotes o animals de granja.

Els veterinaris també es beneficien d’aquests productes gràcies a la relació i assessorament que disposen per part de la marca.

# Empresa líder en l’àmbit de les mascotes

L’empresa disposa d’una trajectòria excepcional en productes per a gossos, gats,… i altres animals de companyia. Bayer treballa dia a dia millorant els seus productes, buscant innovar i millorar-los amb la idea de beneficiar a les nostres mascotes.

Disposa de gran quantitat de productes i a la vegada diferents aplicacions.

Els objectius d’aquest productes són molts. Alguns exemples en són:

Cada dia som més conscients en l’importància del benestar dels nostres gossos, gats o altres animals. Amb aquest coneixement i sensibilització Bayer Animal Health treballa dia a dia per ajudar-nos.
Gràcies a aquesta empresa podrem mantenir en bones condicions de salut a les nostres estimades mascotes. A més, tenir als animals en bones condicions també ens permeten mantenir-nos sans i en bones condicions físiques a nosaltres.

Un dels eslògans de Bayer és “Ciència per a una vida millor”, que també apliquen en el camp dels animals.

# També és líder en animals de granja

Els professionals dels animals de granja també reconeixen la marca i els beneficis que poden aportar als seus animals. En instal·lacions on hi ha gran quantitat d’animals resulta vital que les condicions higièniques i de salut siguin adequades en tot moment.

Amb aquesta intenció Bayer Animal Health treballa amb les persones que s’hi dediquen i amb els professionals veterinaris que poden treballar en aquest tipus d’instal·lacions ramaderes.

Hem de tenir en compte que és molt important que els animals d’aquests tipus de negoci estiguin totalment sans. En cas contrari podria representar un greu problema de salut mundial. Amb aquest objectiu treballa Bayer, cuidar dels animals, millorar la seva qualitat de vida, la seva salut i evitar qualsevol problema en l’àmbit de la salut humana.

Treballen amb la intenció de:

  • Prevenir possibles problemes de salut dels animals.
  • Tractament de les problemàtiques que puguin patir qualsevol dels animals.
  • Higienitzar les instal·lacions.

Investiguen constantment amb l’idea d’estar al dia de les noves malalties, noves infeccions,… i poder lluitar contra totes aquestes problemàtiques.

Bayer Animal Health treballa contínuament amb la intenció de seguir sent un referent en la salut i el benestar animal.